تا سه شنبه میشینم جبر رو میخونم .
توی این هفته اولویت فقط اختصاصیه .
پ.ن :![]()
تا سه شنبه میشینم جبر رو میخونم .
توی این هفته اولویت فقط اختصاصیه .
پ.ن :![]()
سلام
شما برای اثباتیهای مثلث چیکار می کنید؟؟
حیلی زیادو طولانی ان...مخصوصا آخراش!!![]()
با یه سری ترفند ها میشه خیلی سبکش کرد. تاریخ ادبیات رو از الآن روزی 10 دقیقه وقت بزارید فکر نمیکنم چیزی بمونه برای شب امتحان![]()
من هیچی از فرمول های مثلثات بلد نبودم و به هیچ شکل هم حوصلم نمیومد بشینم درست حسابی بخونمش، از چند روز پیش همین ترفند روزی 10 دقیقه رو اجرا کردم. شبی 4-5 تا فرمول رو مینوشتم روی یه تیکه کاغذ میزاشتم توی جیبم، فرداش چند بار توی ذهنم دوره میکردم و مینوشتم. الآن که تازه شروع کردم مثلثات رو درست و کامل بخونم خیلی خیلی کارم راحت شده!
سوالای ما هم همینطوره مفهوما!! خخخخخ جواب از این صفحه شروع میشه برو دیگه تا آخرا![]()
راست میگی قبلا 6 تا بود اشتباه شد![]()
فرمول های مثلثات و اثبات هاشون رو نمیشه یک شبه خوند اگر عقب هستید از الان برنامه ریزی کنید هر شبی که فرصت دارید 20-30 دقیقه همینا رو کار کنید وگرنه شب امتحان اصلا و ابدا نمیشه حفظ کردن خیلی فرمولا و اثباتاشون قاطی میشه
من خودم از امروز برای ادبیات شروع کردم کناب گاج سبز دارم 4 درس آخر فقط سوالای امتحان نهایی رو امشب خوندم...کم کم بخونی درسا رو راحت میشی.البته اگه بخونی نه مثل من فقط برنامه ریزی الکی کنی![]()
ادبیات بنظر من معنی شعر شب امتحان بخوای بخونی خیلی خسته کننده هست(برای من اینطوره شما رو نمیدونم) کلا باید از قبل یه چیزایی خونده باشی مثلا من دارم سوالای امتحان نهایی رو میخونم شب امتحانم کامل کتاب رو میخونم (اون موقع هم یکسری از مطالب مهم رو خوندم هم حجمش کم شده هم مسلط تر هستم)
دوستان من تصمیم گرفتم برای دینی 4 روز وقت بذارم یک روز برای 8 درس اول روز دوم 4 درس دیگر روز سوم 4 درس آخر روز چهارم هم مرور و نمونه سوال (البته جا به جا هم میشن) با خودم گفتم بیشتر وقت بدارم ارزشش رو نداره بیام لاقل زبان فارس یا فیزیکم که خیلی خرابه بخونم که وقتی هم ندارم(بابا فیزیک 4 واحد داره کم بشی تاثیرش از دینی بیشتره)
درسته پس کلا برای کسانی که معدلشون بالا هست خیلی خوب میشه.چون در اصل 25 درصد میشه نهایی یعنی الان داریم 25 درصد کنکور رو میدیم![]()
داداش بنظر من درس دیگه ای اگه کنارش ضعف داری بخون اینطوری چون تنوع میشه بازدهی بالاتر میره برام ثابت شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)