نسخه پال ایکس باکس فعلا برای ورژن فرنسوی و آلمانی هست هنوز هیچ نسخه انگلیسی از بازی برای X360 لیک نشده و گزارش انگلیسی نداره امیدوارم توی ریلیز دیت رسمیش نسخه خوبی لیک بشه و تعداد زبانهای گزارشش زیاد باشه...
نسخه پال ایکس باکس فعلا برای ورژن فرنسوی و آلمانی هست هنوز هیچ نسخه انگلیسی از بازی برای X360 لیک نشده و گزارش انگلیسی نداره امیدوارم توی ریلیز دیت رسمیش نسخه خوبی لیک بشه و تعداد زبانهای گزارشش زیاد باشه...
هنوز کسی نتونسته یه گزارشگر انگلیسی درست و حسابی پیدا کنه؟؟
چرا نتونسته من دانلود کردم از چند صفحه قبل الانم درست داره گزارش میکنه...هنوز کسی نتونسته یه گزارشگر انگلیسی درست و حسابی پیدا کنه؟؟
سلام....نمیشه با بازیکنای اصلی تیما مسترلیگ یا لجند بازی کرد؟؟؟ من که پیدا نکردم جای و بشه بازیکنای اصلی انتخاب کرد
کسی از لینک گزارشگر میهن دانلود استفاده کرده؟ من خودم دانلود کردم ولی بازم درست و حسابی گزارش نمیکنهاسم بازیکنارم که نمیگه!! میخواستم بدونم شمام همین مشکلو دارید؟
بايد از فروشگاه خريداري بشه
بچه ها كسي سيوي نداري يه دفعه قسمت فروشگاه باز بشه؟
این گزارشگر اسکل من قاطی داره از اول تا آخر بازی زر میزنه یه یه دقیقه هم خفه نمیشه کل حرفهایی رو که واسش تنظیم کردن می زنه قاطی داره .![]()
من نسخه کامل و بدمن مشکل انگلیسی رو دارم و بدون مشکل رو xbox360 بازی می کنم lt 1.91 روش ریختم
لینک گزارش انگلیسی خودم دارم استفاده میکنم بدون مشکله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)