تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 280 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

از ته دل تبریک میگم
    واقعاً بعد از گل کریمی خدا رو شکر کردم که تونستیم ببریم ... خیلی این برد لازم بود، واسه هممون ...
    از کادر فنی تا بازیکنا و هوادارا ...

خوب بازی نکردیم، یعنی برنامه‌ی خاصی واسه حملات نداشتیم ... بیش‌تر رو خلاقیت فردی کریمی و پاس‌کاری‌های نوری/رضایی/علی‌عسگر جلو می‌رفتیم ...
    تو دفاع بهتر از قبل کار کردیم، اما باز هم اشتباهات فاحش نصرتی و شیث اعصابمون رو خورد کرد ...
    به نظرم می‌شد مهاجما خیلی بهتر تغذیه بشن ...
    از بازی و تحرک خیلی خوب رضایی در نیمه‌ی اول نمیشه گذشت ... قطب مهم برتری مالکیت پرسپولیس بود ... فرارهای خیلی خوبی داشت، به تو زدن هاش واقعاً آزار می‌داد فجری‌ها رو ...
    از اون طرف علی‌عسگری هم با نوری و کریمی خوب پاس‌کاری می‌کردن ...

سمت چپمون واقعاً خوب بود امروز، از معدود روزهایی بود که به چپ تیم امیدوار شدم کمی ... مجتبی شیری گزینه‌ی مناسبی بود واسه این پست ... البته چند بار از اون سمت تونستن فرار کنن فجری‌ها، اما خب در کل خوب بود ...
    برعکس راستمون آسیب‌پذیر نشون داد با نصرتی ... اگه فجر کمی باتجربه‌تر بود به راحتی می‌تونست از راست ضربه بزنه به تیم ...

گل‌ها ؛ گل اول رو که ندیدیم، اما حدسم اینه که کریمی از راست چند نفر رو دریبل کرده باشه و سانتر کرده واسه هاشمیان و وحید هم با هد زد به گوشه‌ی دروازه ...
    تعویض خیلی خوبی بود ... هاشمیان از بهترین‌های میدون بود، بارها آزار داد فجر رو، یه گل خوب زد، یه دریبل و پاس گل عالی داشت، آخر بازی هم خوب وقت رو تلف می‌کرد ...

گل دوم هم فوق‌العاده تاکتیکی و خوب بود. حرکت کریمی و یک و دوی کلاسیکش با هاشمیان واقعاً جای هیچ حرفی رو باقی نمی‌ذاره ... شوت علی هم معرکه بود ! یه شوت دقیق و حساب شده که به زاویه‌ی موافق زده شد.

گل کلانتری هم خداییش قشنگ بود !‌ تقصیر حقیقی و جاگیریش هم نبود چندان، کاسیاس هم بود نمی‌تونست بگیره اینو خیلی قدرت داشت لامصب

تحلیل‌های بیش‌تر بماند برای بعد ...

2. 13 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

ولی کاش نمی برد تا استیلی عوض می شد!

4. 2 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

ولی کاش نمی برد تا استیلی عوض می شد!

کاملا مخالفم من پرسپولیسیم و دوست دارم تیم محبوبم نتیجه بگیره تا من خوشحال باشم حالا هر شخصی روی نیمکت تیم باشه من دوست دارم تیمم رتبه خوبی به دست بیاره و به نظرم مهم نتیجه گیریه و بازم میگم که کاملا با حرف شما مخالفم

6. 5 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

با اينكه پرسپوليس زياد خوب بازي نكرد ولي خوشبختانه برد. ايشالا تو بازي هاي بعد تيم هم خوب بازي كنه و هم ببره

خدا اين كريمي رو از ما نگيره

8. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

واقعا خوشا به غيرت كريمي واقعا با تعصب بازي كرد و غيرتي
    نصف اين تيم اگه مثل اون بازي مي كرد الان پرسپوليس صدر بود
    تكلي كه اخر بازي زد نشون داد كه چقدر از باخت پرسپوليس ناراحت شده
    بازيكناني مثل علي عسگر و محمد نوري و سمت چپ پرسپوليس اصلا خوب بازي نمي كنند
    هاشميان هم نشون داد ميشه روش حساب كرد اگر مقطعي نباشه ولي باز اين پرسپوليس خيلي كار دارد و استرس هم زياد بهش وارد مي شه

10. 2 کاربر از alex110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرم پرسپولیس 4 نفره بازی کنه بهتر نتیجه میگیره

حقیقی-نصرتی-کریمی-هاشمیان.

سیستم 2-1-1

بقیه بهتره برن جلوی سینما بلیط پاره کنن!!!

12. 3 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب سرانجام یه بازی بیرون از خونه رو بردیم

تیم واقعا خوب نبود و از اون بدتر بازی فجر بود که واقعا منو متعجب کرد نیمه اول حتی یک شوت هم به سمت دروازه پرسپولیس نزدن حتی یک موقعیت هم نداشتن بدون کرنر و...
    هرچند پرسپولیس هم فرق چندانی با فجر نداشت و از هر کدوم از موارد بالا فقط یکیشو داشت

نیمه اول یکی از بدترین بازیهای لیگ تا اینجا بود اصلا نیمه ای که توش هر دو تیم فقط یه موقعیت گل و یه ضربه کرنر داشته باشن نیازی به توضیح نداره

نیمه دوم هم یه بازی متوسط بود هر چند اواخر بازی با رد و بدل شدن گل ترس تیمها ریخت و روی دراوزه همدیگه حمله کردن
    پرسپولیس بر خلاف همیشه از موقعیتهای کمش استفاده کرد و این شاید تنها نکته مثبت این بازی بد برای پرسپولیس بود

کریمی برعکس بازی با استقلال که استیلی فرستاده بودش بین مدافعین استقلال و فقط براش سانتر میکردن کمی عقب تر اومده بود و به کنار میدون گرایش داشت و این بهش فضا برای حرکت میداد
    واقعا زندانی کردن کریمی در بین مدافعین استقلال بزرگترین هدیه ای بود که استیلی به مظلومی داد
    در کل هنوز روی حرفم هستم و فکر میکنم بهترین پست برای کریمی که نه از دروازه دور باشه و نه در بین مدافعین حریف محاصره شده وینگر راست هست
    یه نکته که واقعا برای من عجیبه که استیلی چه زمانی میخواد متوجه بشه اینه که کریمی رو نباید با توپهای بلند هوایی صاحب توپ کرد بلکه باید روی زمین و توی فضا صاحب توپش کرد تا واقعا دفاع هر حریفی رو به هم بریزه
    و اگر اینچنین باشه واقعا اینکه تیم حریف کی باشه اصلا مهم نیست حتی اگر میلان باشه کریمی کارش رو خواهد کرد
    اصولا نوع بازی کریمی و چگونگی حمل توپش جوریه که به سختی میشه جلوشو گرفت و در 90 درصد دریبلهاش موفق عمل میکنه
    مدافع برای اینکه توپ رو بگیره احتیاج داره مسیر احتمالی توپ رو با توجه به شکل بدن بازیکن صاحب توپ پیشبینی کنه
    اما کریمی دقیقا روی توپ سوار میشه و بدنش یه سمت توپ قرار نمیگیره که مسیرش قابل پیشبینی باشه

وحید وقتی اومد خوب و مؤثر بازی کرد یه گل و یه پاس گل چیزی نیست که بشه ازش گذشت

مشکل نخست تیم کمبود بازیکن خوبه
    من فکر میکنم بدون اغراق برای تیم شدن حداقل احتیاج به سه مدافع داریم اما اگر بخوایم خوب خرید کنیم باید چهار مدافع بگیریم که تقریبا غیر ممکن به نظر میرسه

بعد از اولین بازی پرسپولیس در لیگ گفتم این خط دفاعی تواناییه بازیسازی رو نداره و این مشکل هنوز پابرجاست و به نوعی پایه تمام مشکلات ساختاری پرسپولیسه
    ما در دفاع راست به کسی مثل کعبی یا مهدوی کیا نیاز داریم نه نصرتی که یه بار جلو زد و حتی نتونست یه اوت هم بگیره
    در دفاع میانی به کسی مثل الونگ که چند سال پیش در پرسپولیس بازی میکرد نیاز داریم و در سمت چپ به کسی مثل اشجاری یا زارعی

کلا تا زمانی که توپ از خط دفاعی به شکل درستی به خط میانی منتقل نشه وضع این تیم همینجوری خواهد بود
    تا جایی که میدونم ما میتونیم سه بازیکن خارجی بگیریم امیدوارم حداقل دو بازیکنش رو برای خط دفاعی خرید کنیم چون واقعا با این وضعیت توی جام باشگاه های آسیا مشکل داریم و شاید باعث آبروریزی بشیم
    نمیدونم استیلی چرا توی این اوضاع دنبال مهاجمه خارجیه
    هر چند به مهاجم هدف نیاز داریم اما این در اولویت دوم و شاید سوم پرسپولیس باشه
    ما هاشمیان رو داریم اولادی و کاضمیان رو داریم فشنگچی و نوروزی رو داریم

یعنی میشه فردا صبح از خواب بیدار بشیم و توی خبرها بخونیم که پرسپولیس دو سه تا دفاع خریده
    امیدوارم نیم فصل چنتا از این مدافعین از این تیم رخت بربندن
    ساختار تیم اینقدر اشکال داره که میشه از هر کدومش استفاده کردو یه بلوار به سمت دروازه پرسپولیس احداث کرد
    خرید در بخش دفاعی تنها راه چاره و برون رفت از این باتلاقیه که جناب کاشانی با اون سیاست مسخره باعثش شد خداییش فصل نقل و انتقالات رو چقدر ساده از دست داد و چقدر بیخیال به این تیم و طرفداراش خیانت کرد
    این همه بازیکن اضافی که باید فروخته میشد و اینهمه نیاز به بازیکنای جدید و انرژی تازه اما دریغ از کمی آینده نگری

پی نوشت: امیدوارم پروین فاصله خودش رو با تیم و کارد فنی حفظ کنه که اگر اینچنین باشه ما از وجود پروین قطعا سود خواهیم برد
    علی پروین مثل خورشید میمونه اگر زیاد به تیم نزدیک بشه این تیم میسوزه و وقتی از تیم دور میشه پرسپولیس یخ میزنه ولی اگر از وجود این شخصیتها در مکان درست استفاده بشه قطعا مفید خواهند بود

کریمی هم مشخصا با رفتارش در حال ارسال همین پیام برای پروینه
    امیدوارم بودن استیلیه منفعل باعث نشه نظرات فنی و سنتی پروین به تیم تزریق بشه
    Last edited by گرافيكار; 26-09-2011 at 00:49.

14. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوستان سلام ....

من چند وقت بود پست نمیدادم .... اما دیگه نمیتونم چیزی نگم .

خدایی بازی رو دیدین ؟ اینه پرسپولیس ؟

آقای استیلی شما که تمام سال های بازیت تو پرسپولیس رو خراب کردی .... دیگه چیزی هست که بخوای به باد بدی ؟

این بازی رو بردیم .... ولی واقعا خوشحالی داشت ؟ آیا غلامرضا رضایی که به هیچ عنوان تعویض نمیشه و فقط داره تلاش میکنه تیم ببازه حقشه به جای اون کاظمیان باشه که یه بازی کامل بود و گل زد ؟! این گلی که امروز پرسپولیس خورد رو ببینید که با چه تلاش رضایی به دست اومد .... توپ رو گرفت داد به حریف ... خطا از عمد و گل ....

شاید نظر من منفی باشه ولی یه کم فکر کنید ..... واقعا اینه پرسپولیس ؟
    سلام ... اولا برد رو به همه ي دوستان تبريك ميگم. خيلي برد خوبي بود اون هم تو زمين حريف.

بله من بازي رو ديدم ...

با بازيكن هاي حال حاضر پرسپوليس بله بايد بگم كه پرسپوليس همينه كه هست و اين درصد كميش به استيلي برميگرده ... دوستان اشاره كردن به دفاع خيلي افتضاح تيم ... وقتي خريدي تو خط دفاع انجام نشده به جز استاد محمد نصرتي ... انتظار زيادي نبايد داشت. آقاي نورمحمدي حتي به درستي نميتونه بدوئه چه برسه اينكه يارگيري كنه ... ( اينو من ديروز بارها ديدم ) سرعت ايشون فكر كنم از عليرضا حقيقي هم كمتره !

اما در مورد بازي هاي حميد استيلي تو پرسپوليس صحبت كردي شما ... حتما پاس هاي 40-50 متري گلش رو يادت مياد ... اونوقت وقتي كسي مثل آقاي رضايي مياد خطا ميكنه و توپ ميره تو گل اين تقصيره استيلي هستش؟ وقتي محمد نصرتي حال دويدن نداره اين برميگرده به استيلي؟ وقتي وحيد هاشميان از اول فصل مصدوم بوده تازه كمي بهتر شده تقصيره استيلي هست؟ وقتي اولادي هنوز نيومده مصدوم ميشه و معلوم هم نيست كي مياد تقصيره استيلي هستش؟

بعدشم عزيز كمي منطقي قضاوت كن ... تو زمين حريف انتظار داشتي پرسپوليس بياد 8 تا بزنه؟ مگه بارسلونا هست و اينجا لاليگا؟ بارسا وقتي به اساسونا 8 تا ميزنه چون قيمت بازيكن هاش 180 برابر اساسونا هست ... نه اينكه پرسپوليس با اين مدافعين خيلي حرفه اي ! و چند بازيكن حرفه اي تر مثل آقاي رضايي !

شما فقط خط دفاع رو در نظر بگير كه در حد دسته 2 ايران هم نيست و اون مصدومين و عملكرد شماره ي 10 كه انگار يه يار به نفع حريفه (‌كه خودتم اشاراه كردي). وقتي تيم بازيكن نداره استيلي خودش كه نميتونه بره تو زمين.

فقط اميدوارم وحيد هاشميان زودتر برگرده به تركيب اصلي همچنين مهرداد اولادي و ديگه اين آقاي شماره 10 ! بشينه رو نيمكت ... نيم فصل هم 2-3 تا دفاع بخرن ... مطمئن باشيد پرسپوليس تيم خوبي خواهد شد.

راستي در مورد كاظميان هم مطمئن باشيد حتما نا آمادس كه بازي نميكنه ... 45 دقيقه ي جلوي استقلال انقدر بد بود كه بين 2 نيمه تعويض شد.

به اميد موفقيت پرسپوليس و حميد استيلي

16. 5 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

البته دوستان در مورد غلامرضا رضایی بی انصافی می کنن ...
    تمام تلاش خودش رو می کنه، بیش از همه می دوه و موثر هم هست ...
    دیروز هم یکی از سه بازیکن برتر میدان (حداقل تو نیمه اول) بود ...

18. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جادوگر قلب ها.......

20. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •