جلالی با این مصاحبه اش فقط خودش رو زیر سوال می ره ... من از همون قبل هم از ایشون خوشم نمی مده . بهترین بازیگر توی مربیها ست !ما روی هم رفته 9 موقعیت داشتیم و آنها فقط 3 موقعیت. 3 تا توپ داشتند و 4 گل زدند. این یعنی یک موفقیت بزرگ. شاید هم خوش شانسی.»
امار تی وی هم زده بود 9 موقیعت استقلال .
میلاد یه کاری با این بنده خدا کرد که فقط اون 3 تا موقعیته میلاد تو اون 5 دقیقرو یادش مونده![]()
زرینچه:حیدری و حمودی می توانند زوج خوبی را تشکیل دهند/استقلال از خیلی تیم ها زیباتر بازی می کند
سايت گل ـ خسرو حیدری در مصاحبه ای، جواد زرینچه و مجید نامجومطلق را زوجی تکرار نشدنی در استقلال خواندهاست. اظهارات حیدری با قدردانی زرینچه همراه شده و او به سوالات سایت قانون پاسخ می دهد.در ضمن زرینچه از تیم پرویز مظلومی هم تعریف می کند.
آقای زرینچه! این روزها کمتر از شما مصاحبه میبینیم. شما هم گویا در شرایط فعلی فوتبال ترجیحا سکوت را بهتر از هر چیز دیگر میدانید. نه؟
(می خندد) نه، این طور نیست. خب شاید حرفی برای گفتن نداریم اما با این حال خبرها را دنبال میکنم و امیدوارم فوتبال ما روز به روز شرایط بهتری را تجربه کند.
بازیهای استقلال را دنبال میکنید؟
بله، همیشه بازیهای این تیم را دنبال میکنم. خوشحالم که آنها در صدر جدول قرار دارند و اوضاع خوبی را هم تجربه میکنند. استقلال امسال بازیهای خوبی را به نمایش گذاشته و نتایج قابل قبولی هم کسب کرده است.
اما عدهای می گویند این تیم فوتبال زیبایی ارائه نمیکند. نظر شما چیست؟
من موافق این عده نیستم. من در طول این پنج هفته بازی زیبا ندیدم. شاید توقعات از استقلال بالا رفتهاست. آنها بازیکنان خیلی خوبی دارند. اما باید بگویم اتفاقا به نظرم استقلال از خیلی تیمهای حاضر در لیگ برتر فوتبال را زیباتر بازی میکند.
فکر میکنید روند رو به رشد استقلال ادامه پیدا کند؟
در فوتبال ممکن است هزارویک اتفاق رخ دهد؛ آن هم در لیگ ما که اتفاقات عجیب وغریب کم رخ نمیدهد اما من فکر میکنم امسال سال قهرمانی استقلال است چون آنها خودشان هم به این نتیجه رسیدهاند که باید قهرمان لیگ شوند؛ آرزو دارم به این خواستهشان برسند چون استحقاق این عنوان را دارند.
اما هنوز راه زیادی تا پایان لیگ باقی ماندهاست؟
بله، گفتم که فوتبال و بخصوص لیگ ما نانوشتههای زیادی دارد. من هم موافقم اما منظورم این است که خود استقلالیها انگیزه بالایی برای قهرمانشدن دارند. ما هم به عنوان چهرههایی که زمانی برای این تیم زحمت خودمان را کشیدهایم باید با روحیهدادن به کادر فنی و بازیکنان دل هواداران را شاد کنیم.
این روزها فرهاد مجیدی در استقلال خیلی به موفقیت این تیم کمک میکند. نظر شما درباره این بازیکن چیست؟
یک مربی از یک بازیکن با تجربه چه انتظاری دارد. جز این است که باید به مربی کمک کند تا حاشیهای در تیم به وجود نیاید. جز این است که یک بازیکن با تجربه باید به مربی تیم کمک کند تا از لحاظ فنی شرایط خوبی ایجاد شود؟ به نظرم مجیدی در هر دو جبهه به مظلومی کمک کرده و توانسته به استقلال کمک کند. از این گذشته او کاپیتانی است که هم تیمی هایش به او احترام میگذارند و حرفش را میخوانند؛ این خیلی مهم است. باید بگویم مجیدی کاپیتانی همهکاره است.
مجیدی به تیم ملی هم دعوت شده است. نظر شما چیست؟
باید دعوت میشد. کی روش برای رسیدن به موفقیت باید از این بازیکنان استفاده کند؛ بازیکنان با تجربهای که می توانند سرنوشت تیم ملی را در بازیهای سخت تغییر بدهند.
اما شعار کیروش این نبود. قبول دارید؟
خب او قبل از آمدن به فوتبال ایران شرایط ما را با فوتبال اروپا میسنجید. اما در فوتبال ما به این نتیجه رسید که جوانگرایی در تیم ملی نمیتواند به سرعت انجام شود. به همین دلیل قصد دارد بهترینها را به تیم ملی دعوت کند. من به تصمیم او احترام میگذارم و به نظرم کار منطقی را انجام می دهد.
راستی خسرو حیدری گفته است که شما و مطلق بهترین زوج استقلال بودهاید.
او لطف دارد. مهمترین ویژگی حیدری اخلاق خوب این بازیکن است. من از او ممنون هستم که چنین نظری دارد. خسروحیدری و علی حمودی میتوانند در این فصل زوج خوبی را در استقلال تشکیل بدهند. من برای همه آنها آرزوی موفقیت دارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طالب لو: انتظار داشتم دعوت شوم.
مهاجمان تیم صبای قم در بوشهر هر چه سعی کردند دروازه تیم شاهین بوشهر را باز کنند با سدی به نام وحید طالبلو مواجه شدند.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، شوت از راه دور ، تک به تک ، ارسال و هر چه بود را دروازهبان این تیم مهار کرد و در طرف مقابل بازیکنان شاهین بوشهر از فرصتهای خود نهایت استفاده را بردند تا صدرنشین لیگ برتر را با شکستی سنگین بدرقه کرده و از بالا به رده سوم جدول پائین بکشند. وحید طالبلو پس از این بازی به تهران بازگشت تا از مرخصیاش استفاده کرده و کنار خانوادهاش باشد. گر چه او و شاهین بوشهر پس از این هم به دلیل برگزاری تمریناتشان در نزدیکی کرج حوالی تهران باقی خواهند ماند.
برد شیرینی برابر صبای قم کسب کردید. فکرش را میکردید؟
صد در صد به برد فکر میکردیم. بازی خوبی بود و خوب هم شروع شد.
یعنی گل ثانیه پانزده؟
دقیقاً همان گل خیلی کارمان را پیش انداخت. صباییها وقتی در ثانیه پانزده گل دریافت کردند شوکه شدند و تا بخواهند به خودشان بیایند ما بازی را در دست گرفتیم تا در پایان هم بازی و هم نتیجهاش دلچسب تمام شود. گل خورده هم نداشتیم و این برایمان خیلی بهتر بود و خوشحالترمان کرد.
اما صبای قم خیلی حمله کرد!
آنها نمیخواستند ببازند و حتی میتوانم بگویم که صبای قم برای کسب برد به بوشهر آمده بود اما شکر خدا با تلاش بچههای خط دفاعمان توانستیم از دروازه خود محافظت کنیم.
خودت هم خیلی در این برد بدون گل خورده نقش داشتی. انگیزههایت خیلی زیاد بود. دلیل خاصی داشتی؟
خیر. من همیشه و در تمام بازیهای قبلیام هم برای شاهین بوشهر با همین قدرت وارد زمین شده بودم و همانطور که میدانید برای موفقیت تیمم هر کاری میکنم و آن شب هم خدا کمک کرد تا ضربات صباییها را مهار کنم. صبای قم خیلی موقعیت داشت اما ما در زمانهای خوبی به گل رسیدیم.
تا چه حد خودت را آماده میبینی؟
پیش از بازی هم گفته بودم که چون تیممان دیر جمع شده است هر چه جلوتر برویم شرایط بهتری انتظارمان را میکشد و حالا هم مطمئن هستم که در این تعطیلات ما میتوانیم به هماهنگی و فرم بهتری دست پیدا کنیم.
از خودت نگفتی!
من هم در حال حاضر حدود هفتاد درصد از آمادگی خودم را کسب کردهام و رفتهرفته سعی میکنم با تمرینات و مسابقات بیشتر این آمادگی را از مرز هشتاد درصد رد کنم. ضمن آنکه همانطور که گفتم خط دفاعمان هم خیلی خوب کار میکند و نقش مهمی در خنثی کردن حملات حریفان دارد.
واکنش هوادارانتان به این برد چه بود؟
خیلی جالب بود چون آنها پس از پایان بازی تا خود سحر در خیابانها خوشحالی کردند. درست حال و هوای بوشهر در آن شب مثل حال و هوای بعد از بازیمان با پرسپولیس تهران بود. ما هم همین خوشحالیها را دیدیم و خستگیمان در رفت.
از جدول ردهبندی خبر داری؟
در حال حاضر با صدر جدول فقط پنج امتیاز فاصله داریم و فکر میکنم اگر همین روند را در پیش گرفته و ادامه دهیم شرایط خوبی انتظارمان را میکشد. رده چهارم برای ما خوب است اما با توجه به توان تیمیمان و نفراتی که در تیم داریم و با تکیه بر بازیهای خانگیمان که همواره با حمایت پرشور طرفدارانمان همراه است فکر میکنم ما در آینده با شرایط بهتری هم دست پیدا خواهیم کرد. همین حالا هم فکر میکنم اگر میتوانستیم کمی باهوشتر عمل کنیم امتیازات بیشتری داشتیم اما همانطور که گفتم پس از این برد شخصیت تیممان شکل و شمایل بهتری گرفته و نیمنگاهی هم به ردههای سوم و دوم داریم.
چرا به تیم ملی دعوت نشدی؟
من از مدتها پیش و وقتی که تصمیم گرفتم به شاهین بوشهر بیایم برای خودم هدفگذاری بلندمدتی را ترتیب دادم و آن رسیدن مجدد به پیراهن تیم ملی است. این دفعه آخر هم احساسم به من میگفت که میتوانم در قالب اردوی تیم ملی باشم و وقتی لیست اعلام شد و نگاهی به اسامی نفرات دعوت شده کردم یک لحظه شک کردم که آیا کی روش بازیها را دیده یا نه.
یعنی فکر میکنی کی روش بدون آن که بازیها را دیده باشد لیست داده؟
نمیدانم. احساس میکنم. شاید هم دیده است. به هر حال مربیگری یک کار سلیقهای است اما من نه تنها نا امید نمیشوم بلکه با توجه به زمان زیادی که تا جامجهانی باقی مانده است کاری خواهم کرد انشاالله با راهیابی ایران به جامجهانی برزیل یکی از مسافران جامجهانی باشم.
دیگر مسابقات لیگ را هم دنبال میکنی؟
برگزاری دیر هنگام مسابقات و همزمان شدن اکثر آنها با یکدیگر این شرایط را برایم محدود کرده است.
از نتایج دیگر تیمها که خبر داری؟
صد در صد! من در همین لیگ بازی میکنم و باید از اوضاع و احوال لیگ و دیگر تیمها خبر داشته باشم.
پس نتایج تیم سابقت را هم دنبال میکنی؟
با توجه به اینکه استقلال تهران در خون و وجود من نهادینه شده است صد در صد نتایجش را دنبال میکنم. این عرق من به استقلال تهران حاصل یک فصل و دو فصل و اینکه دو روز پیراهن این تیم را پوشیده باشم نیست. من هشت سال با این تیم در خوشی و ناخوشی همراه بودم و به همین خاطر اگر غیر از این باشم جای تعجب دارد. اینها که گفتم ادعا نیست و به همه ثابت شده است.
فهمیدی که شکست چهار بر یک فصل پیش در اهواز با برد استقلال تهران با همان نتیجه جبران شد؟
بازی را کامل ندیدم چون جایی بودم و نتوانستم آن را درست ببینم اما در جریان نتیجه قرار گرفتم و درست عکس همان نتیجه در اهواز رخ داد و این برد را به بچههای استقلال تهران تبریک می گویم.
پارسال هم حنیف عمران زاده یک پنالتی داد و تو آن را نگرفتی اما این بار باز هم حنیف عمران زاده پنالتی داد و سید مهدی رحمتی آن را مهار کرد. خیلی از اتفاقات این مصاف شبیه بازی فصل پیش بود. قبول داری؟
گفتم که این برد را به بچههای استقلال تهران تبریک میگویم. بازی و آن پنالتی را هم هنوز ندیدهام.
فکر میکنی استقلال تهران در فصل پیشرو قهرمان میشود؟
هنوز خیلی تا پایان فصل باقی مانده است و از حالا تعیین تکلیف کردن برای قهرمانی کار درستی نیست. به هر حال همه تیمها برای کسب چنین عنوانی میجنگند و نمیشود با این همه اتفاقات پیشرو مثل محرومیتها ، مصدومیتها و غیره از امروز نتایج اردیبهشتماه سال نود و یک را پیشگویی کرد.
اما حدس که میتوان زد؟
من به باشگاه خودم تعهد دارم و بیش از هر تیمی به شاهین بوشهر فکر میکنم و تا این حد به ریز مسائل دیگر تیمها ورود نمیکنم.
پرسپولیس تهران هم پس از چند هفته رنگ برد را دید.
به آقای حمید استیلی و هواداران این تیم تبریک میگویم. پرسپولیس تهران و استقلال تهران از تیمهای پرطرفدار ایران هستند که غیر از تهران در سراسر کشور هم طرفدار دارند و برد و باختشان تاثیر مستقیم روی روحیه هوادارانشان دارد. من حتم داشتم که بالاخره این نتیجه رقم خواهد خورد و پرسپولیس تهران تیمی نیست که فقط ببازد و مساوی کند. این تیم با نفرات خوبی که در اختیار دارد دیر یا زود این شرایط را پیدا میکرد و فکر کنم قرعه بدشانسی به نام غلام پیروانی و صنعت نفت آبادان خورد. به همین خاطر است که میگویم نمیتوان از حالا در مورد قهرمانی استقلال تهران یا دیگر تیمها حرف زد.
بازی بعدیتان هم که راحت است.
به حرف راحت است. مس سرچشمه هفتههاست که نتیجه نگرفته و تیمی با دو حالت کاملاً متمایز است. آنها برابر ما یا خیلی خوب یا به همان شکل قبل ظاهر میشوند و ما باید منتظر هر دو حالت این کار باشیم. حالا هم که سرمربیشان عوض شده و هیچ بعید نیست آنها با شوک اینچنینی وارد زمین شوند. این تیم از لیگ یک آمده و هنوز برای لیگ برتریها ناشناخته است. فکر میکنم هنوز ترکیب اصلیشان را هم پیدا نکردهاند و اینها همه کار را برای حریفانشان سخت میکند. به هر شکل هدفگذاری ما انجام شده و میخواهیم در نیمفصل اول بارمان را ببندیم و شک نکنید در کرمان هم با قدرت و مثل مسابقات قبلی ظاهر خواهیم شد./روزنامه گل
نتایج رو به رشد استقلال
1-1
1-0
2-1
2-0
4-1
روزنامه استقلال 06 شهريور 1390
![]()
عمرانزاده:خودم را به كادرفني تحميل ميكنم
مدافع تيم ملي گفت: ميخواهم با تلاش فراوان خودم را به مربيان تحميل کنم.
![]()
حنيف عمرانزاده پيش از آغاز تمرين تيم ملي در خصوص آخرين وضعيت مليپوشان اظهار داشت: شرايط خوبي را پشت سر ميگذاريم. بعد از بازي با فولاد ريکاوري نداشتيم و هنگامي که در تمرينات تيم ملي شرکت کرديم تنها براي آمادگي بدنها تمرينات سبک انجام داديم. قرار است امروز در کنار ديگر بازيکنان تمرين کنيم تا براي ديدار با اندونزي آماده شويم.
وي در خصوص شرايط تيم ملي در ديدار با اولين حريفش براي صعود به مرحله پاياني مسابقات جام جهاني 2014 برزيل گفت: وقتي بازي با مالديو را ديديم متوجه شديم که همه تيمها مقابل ما انگيزه دارند. تيم اندونزي مهاجمان بسيار خوبي دارد ولي مطمئن هستم با همت هواداران اين تيم را شکست ميدهيم. بعد از شکست حريف بايد به بازيهاي آينده فکر کنيم چون بازيها در اين مرحله سختتر است و همه تيمها براي صعود برنامهريزي کردهاند.
عمران زاده تاکيد کرد: ديدار فلسطين مقابل اندونزي را آناليز کرديم ولي تنها چيزي که جلب توجه ميکرد اين بود که در ورزشگاه خانگي اندونزي در جايگاه تماشاگران جاي سوزنانداختن نبود. همانطور که سرمربي تيم ملي اعلام کرد هواداران يار دوازدهم ما هستند و بايد به صعود تيم ملي کمک کنند.
وي در پاسخ به اين سؤال که چند درصد احتمال ميدهيد که تيم ملي به جام جهاني صعود کند، گفت: ما مربي خوبي داريم و اگر همهجوره از ما حمايت شود مطمئن باشيد به جام جهاني ميرويم.
در ادامه يکي از خبرنگاران پرسيد شما در زمان مربيگري قطبي در تيم ملي حضور داشتيد ولي پس از آن حضور شما کمرنگتر شد که عمرانزاده در پاسخ به اين سؤال گفت: در زمان مربيگري قطبي در تمامي اردوها حضور داشتم ولي در آخرين اردو با بيمهري خط خوردم امسال نيز راهنماييهاي زيادي گرفتم و حتي فرهاد مجيدي و پدرم صحبتهاي زيادي انجام دادند و در تلاش هستم همهجوره خود را به کادر فني ملي تحميل کنم.
وي در پايان در خصوص اينکه حضور مجيدي چقدر ميتواند به تيم ملي کمک کند گفت: فرهاد مجيدي يک استثناء است درست مثل علي کريمي و اميدوارم او در تيم ملي موفق باشد.
منبع:ورزش3
اگه اینجوری پیش بره هفته ی هفتم 7تایی میزنه![]()
--->فیسبوک باشگاه استقلال<---
http://www.facebook.com/EsteghlalFC
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)