تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 171 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

بیا دوست عزیز اینها هم ساپورت درایور های لب تاب 5010 ویندوز اورجینال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این برنامه واقعا عالی و جامع هست دانلودش کن فک کنم با دانلود مننجر دانلود شه اگه ارور هم داد صبر کن تا پنجره دانلود باز شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارت راه افتاد بگو /////////از دومی استفاده نصب که شد ریست کن یه چیزی می گه دیدین بعد بلوتوسو می شناسه برو تو مای کامپیوتر به کار و زندگیت ادامه بده
    آقا من تا حالا این درایور رو ندیده بودم حالا نصبیدم کار می کنه مثل بنز!
    دستت درد نکنه
    تا حالا n بار تو فروم مطرح شده بود و هیچ کسی جواب درست درمون نداده بود!
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

آقا من تا حالا این درایور رو ندیده بودم حالا نصبیدم کار می کنه مثل بنز!
    دستت درد نکنه
    تا حالا n بار تو فروم مطرح شده بود و هیچ کسی جواب درست درمون نداده بود!
    ممنون
    اقا این وظیمه منه وقتی می تونم بهت کمک کنم چرا نکنم می کنم هموطن من از تو شاد ترم که مشکلت حل شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام داداش ولا ما داریم از گرافیکش هم راضی هستیم

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

البته در مورد بلوتوث بایستی عرض کنم که غیر از برند سونی مشکل بلوتوث تقریبا در تمامی لپ تاپ ها مشاهده شده!
    سلام دوستان خوبم ولا ما داریم حالا نمیدونیم جریان چیه صفحه نمایشش از بقل هم نگاه میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز،
    من حدود بک ماه پیش inspiron 5110(ci7 2670, 6 gb ram , hdd 640gb)خریدم تقریبا خوب کار میکنه ولی موقع بالا اومدن حدود 30 ثانیه توی صفحه wellcome میمونه. میخواستم ببینم این مشکلی نداره؟ در ضمن ویندوز 7 ultimate نصب کردم.
    یک سوال دیگه هم داشتم ، میزان فضای هارد رو در setup 640gb نشون میده ولی وقتی در ویندوز مجموع درایو ها رو جمع میزنم میشه 596gb ، درضمن در disk managment ویندوز فضایunallocatedهم وجود نداره.

ممنون میشم اگر از دانش خودتون منو رو هم بهره مند کنید
    سلام دوست من سوال اولت در مورد اینکه 30 ثانیه رو ولکوم هست من هم دارم همین جورن هستن همه مال من core i7با رم 8 و هارد 750 هست در ضمن هار شما درست کار میکنه یه مقدار فضای هارد رو نمیده مال من 965 رو به من داده که 750 هست هارد من به نظر من لب تاپ شما مشکلی نداره فقط احتمال مشکلی که هار شما داشته باشه شاید داینامیک باشه که اونم تو منجمنت قصمت هارد نوشته سیمبل داینامیک یا بیسیک که باید بیسیک باشه

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

با تشكر از همه دوستان
    دماي دستگاه چطوريه ؟ بيش از حد داغ نميكنه ؟ من كار روزانم زياده ( بيش از 7ساعت ) ؟
    يه جورايي از همين سيستم بايد درامد داشته باشم (pc اي كه دارم خيلي قديميه و ديگه جواب نرم افزارهاي جديدو نميده)
    سلام داداش
    بنده دارم خیلی عالیه و روزانه از صبح تو مغازه باهاش کار میکنم تا ساعت1 و 3 روشن میشه دوباره تا ساعت 9 شب و خداروشکر مشکلی نداره بعضی اوقات از صبح روشنه یادم میره خاموش کنم تا ساعت 9 شب

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

سلام دوست من سوال اولت در مورد اینکه 30 ثانیه رو ولکوم هست من هم دارم همین جورن هستن همه مال من core i7با رم 8 و هارد 750 هست در ضمن هار شما درست کار میکنه یه مقدار فضای هارد رو نمیده مال من 965 رو به من داده که 750 هست هارد من به نظر من لب تاپ شما مشکلی نداره فقط احتمال مشکلی که هار شما داشته باشه شاید داینامیک باشه که اونم تو منجمنت قصمت هارد نوشته سیمبل داینامیک یا بیسیک که باید بیسیک باشه

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

سلام داداش
    بنده دارم خیلی عالیه و روزانه از صبح تو مغازه باهاش کار میکنم تا ساعت1 و 3 روشن میشه دوباره تا ساعت 9 شب و خداروشکر مشکلی نداره بعضی اوقات از صبح روشنه یادم میره خاموش کنم تا ساعت 9 شب
    این لب تاب ها از تست های سختی گذشتن تا به مرحله عرضه رسیدن و این حرف ها عوام فریبی هست

6. این کاربر از امین لفتافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

والله لبتاب رو از 8 صبح تا 12 شب یکسره روشن دارم فیلم میبینم و بازی میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من خودم میخواستم این لپ تاپ رو بگیرم ولی بچه های فروم گفتند acer 5750g بگیر dell به درد نمیخوره .ما هم رفتیم Acer رو گرفتیم ولی دو سه روز پیش برای یکی از آشناهامون dell n5110 گرفتیم ... به نظر خودم که خیلی بهتره نسبت به acer ..کانفیگ عالی قیمت پایین .. و اون خرابی هایی هم که می گفتند من که ندیدم ...

وقتی خودم خواستم لپ تاپ رو بگیرم از بچه ها پرسیدم گفتم dell n5110 می تونه bf3 رو اجرا کنه گفتند pes12 رو نمی تونه اجرا کنه چه برسه به bf3 ولی من bf3 رو نصب کردم روش خیلی هم خوب اجرا کرد بدون هیچ مشکلی ...نمیدونم چرا بعضی ها تا چیزی رو امتحان نمیکنن و نمیدونن علکی در موردش نظر می دن ...

9. این کاربر از mehdi_nin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

من خودم میخواستم این لپ تاپ رو بگیرم ولی بچه های فروم گفتند acer 5750g بگیر dell به درد نمیخوره .ما هم رفتیم Acer رو گرفتیم ولی دو سه روز پیش برای یکی از آشناهامون dell n5110 گرفتیم ... به نظر خودم که خیلی بهتره نسبت به acer ..کانفیگ عالی قیمت پایین .. و اون خرابی هایی هم که می گفتند من که ندیدم ...

وقتی خودم خواستم لپ تاپ رو بگیرم از بچه ها پرسیدم گفتم dell n5110 می تونه bf3 رو اجرا کنه گفتند pes12 رو نمی تونه اجرا کنه چه برسه به bf3 ولی من bf3 رو نصب کردم روش خیلی هم خوب اجرا کرد بدون هیچ مشکلی ...نمیدونم چرا بعضی ها تا چیزی رو امتحان نمیکنن و نمیدونن علکی در موردش نظر می دن ...
    چرتگویی هایی که خودشون هم از کسی شنیدن

11. 3 کاربر از امین لفتافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چرتگویی هایی که خودشون هم از کسی شنیدن

ببین دوسته عزیز شما داری با چشم میبینید ولی منی که دارم میگم دل بدرد نمیخوره اولا نگفتم تا خریدی خراب میشه بلکه همه گفتن تو دراز مدت مشکل ایجاد میکنه
    بهتره یه سری به بخش مشکلات لپ تاپ بزنی تا ببینی حتی همون سایت دل هم پشتیبانی خوبی از محصولش نمیکنه چه برسه به اینکه بخواد سیستم خوبی برای خنک کنندگش و سایر ضایا بزاره
    ---------------------------
    آقای لفتافی نسبتا محترم بهتره که مودب باشید و برای اینکه حرفتونو به کرسی بنشونید 3 تا بنچ مارک و چند تا عکس از cpu-z , hwmonitor بزاری تا شاید ما حرف شما رو باور کردیم و دیگه به قول شما چرت نگیم

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------

در ضم هر کسی گفته دل سری inspire یا acer من به همه گفتم که شما اگه برای کوتاه مدت مثلا 1 یا 1.5 سال میخواید میتونید دل رو بگیرید ولی اگه برای مدت زمان بیشتری میخواید که لپ تاپ رو داشته باشیدباید قیدش رو بزنید
    ----------------------
    آقا اصلا شما متخصص ما چرت گو
    خدایی خودت بخوای الان xp کنی زشت نیست جای اینکه بری از سایت دل درایور هارو بگیری باید از نت سرچ کنی ؟
    البته اگه xp نصب بشه و bs نده
    و نکته بعدی اینه که بهتره شما یه سری به سایر سایت ها بزنید تا پشتیبانی کردن از محصولشونو تا سال ها بعد از عرضه ببینید
    --------------------------------
    لطفا تنا با سند حرف بزنید

---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------

والله لبتاب رو از 8 صبح تا 12 شب یکسره روشن دارم فیلم میبینم و بازی میکنم
    دوست عزیز نمیدونم دارید چه بازی بازی میکنید ولی فیلم دیدن که اصلا performance خاصی نداره و در مورد بازی هم باید بگم که با افزایش دما ضریب پردانده کمتر میشه تا جایی که به حداقل مقدار یعنی همون مقدار پایه میرسه
    بهتره با برنامه cpu-z , coretemp چک کنید

---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

با تشكر از همه دوستان
    دماي دستگاه چطوريه ؟ بيش از حد داغ نميكنه ؟ من كار روزانم زياده ( بيش از 7ساعت ) ؟
    يه جورايي از همين سيستم بايد درامد داشته باشم (pc اي كه دارم خيلي قديميه و ديگه جواب نرم افزارهاي جديدو نميده)
    بستگی به نوع نرم افزار داره دوسته عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

7

بعد از حدود 2 ماه اولین مشکل من با لپتاپ...
    وقتی در لپتاپ رو تکون میدم وبکم کلاً disable میشه و از کار می افته. صدای remove شدنش هم میاد. عملاً دیگه نمیتونم از وبکم استفاده کنم. وقتی شانسی هم کار میکنه چراغش روشن خاموش میشه انگار اتصالی پیدا کرده. خلاصه اینکه اصلاً اعتباری بهش نیست یا باید قید وبکم رو بزنم یا یه وبکم اکسترنال بخرم.

هیچ ضربه یا اتفاقی هم براش نیفتاده. چون با خودم جایی نمیبرم. فقط درش رو زیاد باز و بسته میکردم. احتمالاً از همین بوده. کلاً پیشنهاد میکنم لای پر قو نگهداری کنید ازش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •