تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 364 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شما یه کابل HDMI خوب ترجیحا 1.4 بگیر دوسته عزیز
    احتمالا خیلی بهتر خواهد شد
    یه مورد دیگه هم میتونه از قدرت لپ تابتون باشه و کارت گرافیکش
    با یه کنسول مثل PS3 یا XBOX360 هم تست کن اگر امکانش رو داشتی

با این تفاسیر شما کلا نباید 3 بعدی میگرفتی ، با همین پول میتونستی یه 47 یا 50 اینچ بگیری
    خب قبل از همه چیز لطفا اگر میتونید این ویدئو رو ببینید تا متوجه بشید منظورم دقیقا چیه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کامنتهای زیرش هم اگه وقت کردید بخونید خوبه
    اگه هم ف ی ل ت ر شکن ندارید از اینجا دانلود کنید

عرضم به حضور شما والا من لپتاپم رو قبلا با hdmi به یه تلویزیون اسکارلت ال جی مدل 3-4 سال پیش وصل کردم اصلا لگ نداشت پس نمیتونه از کامپیوتر باشه
    من تو ویکی پدیا خوندم کلا پنلهای ips یه عیبی دارن اونم اینکه رسپانسشون بالاست
    تو همون مقاله ای که شما در مورد 6500 گذاشتی هم نوشته که 25-30 میلی ثانیه این پنلها لگ دارن
    حالا اینجا البته یه نکته فنی هست اونم اینکه لگ (تاخیر) نتیجه دو عامله:
    1.پردازش تصویر
    2.تشکیل شدن تصویر روی پنل
    در واقع اون تاخیری که شما متوجهش میشی حاصل جمع 1و2 هست
    اون عددی که کمپانی ال جی میزنه مثلا 2.4 میلی ثانیه و اینجور ارقام عجیب غریب
    این در واقع لگ ناشی از پردازش تصویر هست.و چون لگ پنل زیاده اصلا اسمی هم ازش نمیبره.خب این به نظر من دروغ بزرگیه یا عدد ندین یا اگه میدین واقعی یا حداقل به واقعیت نزدیک باشه.بخاطر این میگم گول تبلیغاتو نخورید.البته همه شرکتها حقه میزنن اما خب این در نوع خودش شاهکار محسوب میشه دیگه
    نظر شما هم محترمه اما فکر میکنم بهتره شرکت سازنده سعی نکنه مشتری رو اینجوری گول بزنه.این از این
    .
    .
    .
    البته این لگی که من تجربه کردم تو بازی از طریق HDMI خیلی بیشتر از این حرفها بود و اگه فیلم رو دیده باشین متوجه میشین چقدره.من که ابزار اندازه گیری زمان تاخیر ندارم اما همینطور مزنه ای میتونم بگم راحت 200-300 میلی ثانیه به بالا تاخیر داره
    روی پورت RGB تاخیر خیلی کم میشه اما از بین نمیره.فکر کنم همون 30 میلی ثانیه عدد درستی باشه براش.البته 30 میلی ثانیه فکر نکنید عدد خیلی یزرگیه هر چشمی متوجهش نمیشه یه مقدار چشم حساس میخواد
    من فکر میکنم رو پورت hdmi الگوریتمی پیاده شده که این تاخیر رو بوجود میاره.شاید هم سخت افزار ورودی hdmi بیش از این توان نداره.به هر حال بعیده مشکل از کابل باشه چون اگه کابل خراب بود تصویر به هم می ریخت
    ضمنا این فقط مشکل من نیست میبینین که خیلیا این مشکل رو دارن.
    .
    .
    .
    راجع به خریدم هم من به شخصه ناراضی نیستم
    با 2 تومن یه تلویزیون 47 با یه سینمای خوب به اضافه هدایا گرفتم
    با این پول از هر برندی خرید میکردم پنل خالیش هم بهم نمیدادن
    به نظر خودم خرید خوبی کردم و راضیم.حالا این سه بعدی هم توفیق اجباری بود برام
    من بیشتر میخوام کمک کنم به بقیه و کسایی که الان میخوان خرید کنن.قصدم هم خراب کردن کسی نیست

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب قبل از همه چیز لطفا اگر میتونید این ویدئو رو ببینید تا متوجه بشید منظورم دقیقا چیه

عرضم به حضور شما والا من لپتاپم رو قبلا با hdmi به یه تلویزیون اسکارلت ال جی مدل 3-4 سال پیش وصل کردم اصلا لگ نداشت پس نمیتونه از کامپیوتر باشه
    تو همون مقاله ای که شما در مورد 6500 گذاشتی هم نوشته که 25-30 میلی ثانیه این پنلها لگ دارن
    1.پردازش تصویر
    این در واقع لگ ناشی از پردازش تصویر هست.و چون لگ پنل زیاده اصلا اسمی هم ازش نمیبره.خب این به نظر من دروغ بزرگیه یا عدد ندین یا اگه میدین واقعی یا حداقل به واقعیت نزدیک باشه.بخاطر این میگم گول تبلیغاتو نخورید.البته همه شرکتها حقه میزنن اما خب این در نوع خودش شاهکار محسوب میشه دیگه
    نظر شما هم محترمه اما فکر میکنم بهتره شرکت سازنده سعی نکنه مشتری رو اینجوری گول بزنه.این از این
    .
    .
    .
    البته این لگی که من تجربه کردم تو بازی از طریق HDMI خیلی بیشتر از این حرفها بود و اگه فیلم رو دیده باشین متوجه میشین چقدره.من که ابزار اندازه گیری زمان تاخیر ندارم اما همینطور مزنه ای میتونم بگم راحت 200-300 میلی ثانیه به بالا تاخیر داره
    روی پورت RGB تاخیر خیلی کم میشه اما از بین نمیره.فکر کنم همون 30 میلی ثانیه عدد درستی باشه براش.البته 30 میلی ثانیه فکر نکنید عدد خیلی یزرگیه هر چشمی متوجهش نمیشه یه مقدار چشم حساس میخواد
    من فکر میکنم رو پورت hdmi الگوریتمی پیاده شده که این تاخیر رو بوجود میاره.شاید هم سخت افزار ورودی hdmi بیش از این توان نداره.به هر حال بعیده مشکل از کابل باشه چون اگه کابل خراب بود تصویر به هم می ریخت
    .
    .
    .
    من بیشتر میخوام کمک کنم به بقیه و کسایی که الان میخوان خرید کنن.قصدم هم خراب کردن کسی نیست
    راستش دوسته عزیز من خودم 65100 خریدم و قبل از خرید هم برای فروشنده9 شرط گذاشتم که تست کنم بعد بخرم که قبول کردن و منم PS3 رو بردم و همونجا بازی سونیک که 3بعدی هم هست ( sonic generation ) رو تست کردم
    3 بعدیش که عالی بود و سونیک هم که میدنید چقدر سریع هست؟ بدونه هیچ لگی پخش میشد
    بازی uncharted 3 رو هم تست کردم اونم هیچ مشکلی نداشت؟!
    الان هنوز تو خونه تلوزیون خودم رو نصب نکردم
    چون منتظرم بلوری پلیر هاشون برسه و بخرم تا یک جا نصب کنم و از جوایز هم استفاده کنم
    در هر حال چون تست کردم دارم میگم یه اشکالی تو کار خودتون ممکنه باشه
    ولی بعد از نصب هم باز با بازیهای بیشتری تست میکنم و خبرش رو میدم

دوسته عزیز تو هیچ ریویو یا سایتی شما نمیبینی ایرادی گرفته باشن
    یه فیلم تو یوتیوب هم هیچی رو ثابت نمیکنه
    امکانش هست که اون بنده خدا هم ابزارهاش مشکل داشته باشه
    خود شما وقتی میگی با HDMI فقط مشکل داری و با کابل دیگه درست هست
    مطمئن باش این وسط یه مشکلی هست که بعید میدونم به ریسپانس تایم و تلوزیون ربطی داشته باشه
    Last edited by ئظا; 31-01-2012 at 19:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

راستش نمیدونم شما کجایی و کی قیمت کردی؟
    ولی تو تهران من قیمت گرفتم( 2-3 هفته پیش ) قیمتها اینا بود:
    LW45000 سایز 42 قیمت 1.490.000 تومن و سایز 47 قیمت 2.050.000 تومن
    LW57000 سایز 42 قیمت 1.700.000 تومن و سایز 47 قیمت 2.290.000 تومن
    LW65100 سایز 42 قیمت 2.099.000 تومن و سایز 47 قیمت 2.690.000 تومن
    البته بعد از تعطیلات دیدم که تو سایتها قیمت LW57000 در سایز 42 شده 1.650.000
    و LW65100 سایز 42 شده 1.950.000
    نمیدونم اونی که به شما قیمت داده کدوم شهر هست و چی بوده قیمت
    ولی شنیدم سامسونگ 11% مجوز افزایش قیمت گرفته و سونی هم به کل عرضه رو فعلا متوقف کرده
    تو سایت چاره هم نگاه کنی قیمتها همینایی هست که عرض کردم و جالبه که سامسونگ و سونی رو هم
    اصلا قیمت نزده و گویا شایعات درست هستن و قراره افزایش بدن؟!
    اما ال جی حد اقل تا عید قیمتش همینها هست چون جشنواره داره
    این شماره رو هم میدم میتونی خودت سوال کنی
    گالری مونا - تهران - خیابان جمهوری - بعد از شیخ هادی پلاک 812
    66700641-66721612-66719426
    سلام

دوست عزیز من استان فارس هستم .. اینجا همین یه نمایندگی الجی بیشتر نیست .. ولی خدایی اون برگه ای که گذاشت جلوی من خیلی عجیب بود .. قیمت های پایه رو زده بود قیمت خرید از شرکت و قیمتی که 100 تومن گرونتر بود رو زده بود قیمت برای مصرف کننده .. البته تلویزیون 3 بعدی تموم کرده .. الان دو هفته ای هست که من درگیر خریدم و این 3بعدی نمیاره .. دیگه نهایتش میرم شیراز دنبالش میگردم . میخوام 47lw65100 بگیرم ..

ممنون

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام

دوست عزیز من استان فارس هستم .. اینجا همین یه نمایندگی الجی بیشتر نیست .. ولی خدایی اون برگه ای که گذاشت جلوی من خیلی عجیب بود .. قیمت های پایه رو زده بود قیمت خرید از شرکت و قیمتی که 100 تومن گرونتر بود رو زده بود قیمت برای مصرف کننده .. البته تلویزیون 3 بعدی تموم کرده .. الان دو هفته ای هست که من درگیر خریدم و این 3بعدی نمیاره .. دیگه نهایتش میرم شیراز دنبالش میگردم . میخوام 47lw65100 بگیرم ..

ممنون
    انشااله که زودتر میخری
    سوالی بود در خدمتیم
    از اون شماره ها هم یه سوال بکن ضرر نداره

5. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jeghly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من 65100 خریدم
    می خواستم ببینم هدایا (اینک اضافه و فیلم ) داخل جعبه است یا نه بعدا میفرستن چون برای من فقط مجیک موشن بود.
    و کارت هدیه رو چجوری میشه فعال کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من در اخرین روز جشنواره قبلی که حدود چهل روز پیش بود یک تلوزیون 42 ال جی مدل 57000 خریدم و ازش خیلی راضی هستم وکارت هدیه اون که 400000 هزار تومن بود تو این هفته برام شارژ شد و قراره هدایای دیگش هم تا چند روز دیگه برام ارسال بشه
    اکنون سوال من اینه که :
    1- این تلوزیون تصویر در تصویر هم داره؟ اگه داره چگونه کار می کنه
    2-من شنیده بودم که پنل این تلوزیون ها شیشه محافظ داره ایا همینطوره؟
    3-ایا ممکن هست در اثر فلش یا هارد یا اینترنت تلوزیون ویروسی شود؟ تلوزیون هم ویروسی بشه؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان اگه از این تبدیل های یک به 3 یا 4 یو اس بی بخرم ، رو تی وی کار می کنه؟ کسی تست کرده ؟

نه رفیق hub ساپورت نمی کنه.دوستان گفتن حرف من نیست چون هنوز تست نکردم

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

راستش دوسته عزیز من خودم 65100 خریدم و قبل از خرید هم برای فروشنده9 شرط گذاشتم که تست کنم بعد بخرم که قبول کردن و منم PS3 رو بردم و همونجا بازی سونیک که 3بعدی هم هست ( sonic generation ) رو تست کردم
    چون منتظرم بلوری پلیر هاشون برسه و بخرم تا یک جا نصب کنم و از جوایز هم استفاده کنم

مطمئن باش این وسط یه مشکلی هست که بعید میدونم به ریسپانس تایم و تلوزیون ربطی داشته باشه
    خب آخه مگه یه لپتاپ رو با hdmi وصل کردن به تلویزیون چی داره که بخواد مشکلی توش باشه؟
    البته مدل تلویزیون شما فرق داره من 57000 دارم
    من خودم فکر میکنم این مربوط میشه به پردازش تو ورودی hdmi
    حالا یا نرم افزار تلویزیون مناسب نیست یا سخت افزارش بیش از این امکان پردازش نمیده
    ضمنا خب شما کامنتای زیر همون فیلم رو ببین خیلی بیشتر از یک نفر این مشکل رو داشتن
    فرومهای دیگه هم این مشکل رو دیدم الان حسش نیست بگردم لینک بدم
    شما سرچ کن:
    lw5700 lg lag
    یا بزن cinema 3d lg lag
    البته ناراضی ها زیاد نیستن.اما همچین هم نیست بگی هیچکس این مشکل رو نداره ممکنه خیلی از کسایی که این تی وی رو خریدن اصلا سراغ بازی نرفتن
    مگه چند درصد مردم دنبال بازی هستن؟
    به هر حال امیدوارم یه آپدیت بده و درست بشه مشکل

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خب آخه مگه یه لپتاپ رو با hdmi وصل کردن به تلویزیون چی داره که بخواد مشکلی توش باشه؟
    البته مدل تلویزیون شما فرق داره من 57000 دارم
    من خودم فکر میکنم این مربوط میشه به پردازش تو ورودی hdmi
    حالا یا نرم افزار تلویزیون مناسب نیست یا سخت افزارش بیش از این امکان پردازش نمیده
    ضمنا خب شما کامنتای زیر همون فیلم رو ببین خیلی بیشتر از یک نفر این مشکل رو داشتن
    فرومهای دیگه هم این مشکل رو دیدم الان حسش نیست بگردم لینک بدم
    شما سرچ کن:
    lw5700 lg lag
    یا بزن cinema 3d lg lag
    البته ناراضی ها زیاد نیستن.اما همچین هم نیست بگی هیچکس این مشکل رو نداره ممکنه خیلی از کسایی که این تی وی رو خریدن اصلا سراغ بازی نرفتن
    مگه چند درصد مردم دنبال بازی هستن؟
    به هر حال امیدوارم یه آپدیت بده و درست بشه مشکل

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1.پردازش تصویر
    .
    .
    .
    .
    .
    .

من که pc رو با کابل rgb وصل کردم باهاش full hd رزولیشن گرفتم توی بازی mw3.تاخییر هم نداشت.
    اینطور که شما میگین همه ی پنل های ips مشکل زمان پاسخگویی دارن اشتباهه چون همین سایتی که ئضا معرفی کرده مدل lw9500 رو که با همین پنل هاست با 1.6 میلی ثانیه زمان پاسخگویی مشخص کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •