خب قبل از همه چیز لطفا اگر میتونید این ویدئو رو ببینید تا متوجه بشید منظورم دقیقا چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامنتهای زیرش هم اگه وقت کردید بخونید خوبه
اگه هم ف ی ل ت ر شکن ندارید از اینجا دانلود کنید
عرضم به حضور شما والا من لپتاپم رو قبلا با hdmi به یه تلویزیون اسکارلت ال جی مدل 3-4 سال پیش وصل کردم اصلا لگ نداشت پس نمیتونه از کامپیوتر باشه
من تو ویکی پدیا خوندم کلا پنلهای ips یه عیبی دارن اونم اینکه رسپانسشون بالاست
تو همون مقاله ای که شما در مورد 6500 گذاشتی هم نوشته که 25-30 میلی ثانیه این پنلها لگ دارن
حالا اینجا البته یه نکته فنی هست اونم اینکه لگ (تاخیر) نتیجه دو عامله:
1.پردازش تصویر
2.تشکیل شدن تصویر روی پنل
در واقع اون تاخیری که شما متوجهش میشی حاصل جمع 1و2 هست
اون عددی که کمپانی ال جی میزنه مثلا 2.4 میلی ثانیه و اینجور ارقام عجیب غریب
این در واقع لگ ناشی از پردازش تصویر هست.و چون لگ پنل زیاده اصلا اسمی هم ازش نمیبره.خب این به نظر من دروغ بزرگیه یا عدد ندین یا اگه میدین واقعی یا حداقل به واقعیت نزدیک باشه.بخاطر این میگم گول تبلیغاتو نخورید.البته همه شرکتها حقه میزنن اما خب این در نوع خودش شاهکار محسوب میشه دیگه
نظر شما هم محترمه اما فکر میکنم بهتره شرکت سازنده سعی نکنه مشتری رو اینجوری گول بزنه.این از این
.
.
.
البته این لگی که من تجربه کردم تو بازی از طریق HDMI خیلی بیشتر از این حرفها بود و اگه فیلم رو دیده باشین متوجه میشین چقدره.من که ابزار اندازه گیری زمان تاخیر ندارم اما همینطور مزنه ای میتونم بگم راحت 200-300 میلی ثانیه به بالا تاخیر داره
روی پورت RGB تاخیر خیلی کم میشه اما از بین نمیره.فکر کنم همون 30 میلی ثانیه عدد درستی باشه براش.البته 30 میلی ثانیه فکر نکنید عدد خیلی یزرگیه هر چشمی متوجهش نمیشه یه مقدار چشم حساس میخواد
من فکر میکنم رو پورت hdmi الگوریتمی پیاده شده که این تاخیر رو بوجود میاره.شاید هم سخت افزار ورودی hdmi بیش از این توان نداره.به هر حال بعیده مشکل از کابل باشه چون اگه کابل خراب بود تصویر به هم می ریخت
ضمنا این فقط مشکل من نیست میبینین که خیلیا این مشکل رو دارن.
.
.
.
راجع به خریدم هم من به شخصه ناراضی نیستم
با 2 تومن یه تلویزیون 47 با یه سینمای خوب به اضافه هدایا گرفتم
با این پول از هر برندی خرید میکردم پنل خالیش هم بهم نمیدادن
به نظر خودم خرید خوبی کردم و راضیم.حالا این سه بعدی هم توفیق اجباری بود برام
من بیشتر میخوام کمک کنم به بقیه و کسایی که الان میخوان خرید کنن.قصدم هم خراب کردن کسی نیست