تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 241 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
    لطفاٌ در صورت امکان مشکل BlueScreen اینجانب را مورد بررسی قرار دهید.
    مشخصات سیستم:
    Win 7 x64 ultimate
    Ram: 12 gig
    Maniboard Asus
    مشکل صفحه آبی مرگ وقتی با نرم افزار µTorrent شروع به دانلود فایل تورنت میکنم برایم ایجاد میشود.
    البته این مشکل وقتی با مودم مبین نت (IX350 P )که با سرعت 512 kbs از طریق کابل LAN متصل میباشد بوقوع می آید. ولی با همین اوصاف با مودم USB Dongle ایرانسل (128 kbs)هیچ مشکلی در دریافت فایلهای تورنت ندارد.
    ضمناٌ درایور کارت شبکه و بایوس را هم بروزکردم ولی مشکل پا بر جاست.
    و جالب اینکه با ویندوز xp 32 bit که از 12 گیگ رم رافقط 3 گیگ آنرا پشتیبانی میکند ، مشکل BSOD(صفحه آبی مرگ) پیش نمی آید.

با تشکر فراوان
    فایل مینی دامپ جهت بررسی مشکل ضمیمه شد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یک مشکل شما مربوط به برنامه فایروالی که روی سیستم دارین میشه که به احتمال زیاد zonalarm که باید پاک بشه درمرحله بعد درایورشبکه خودتون با برنامه driver genius که داخل لینک اول هست حتما آپدیت کنیدبرای آپدیت ازطریق این برنامه از v p n استفاده کنید مشکل دیگه مربوط به برنامه تورنت خودتون میشه که این روش باید برین ابتدا به این مسیر از رجیستری برین HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\Parameters\EnableConnectionRateLimitingتو پنجره سمت راست روی گزینه EnableConnectionRateLimiting دبل کلیک کنید بعدشم تو کادر Value data عدد 1 تایپ تایید اوکی کنید سیستم ریستارت کنید درمرحله بعد فایل رجیستری پایین که داخل لینک دوم قراردادم دانلود روی دسکتاپ سیو اجراش کنید هرچی پیغام داد تایید اخر سرم سیستم ریستارت کنید درمرحله بعدی به این مسیر Control Panel >>Network and Sharing Center>>Manage Network Connection;right click on the LACN>>properties برین بعدشم طبق شکل پایین گزینه QoS Packet Scheduler پیدا کنید چکمارک این گزینه رو بردارین آخرسرم برنامه تورنت خودتون چنج کنید بطور مثال از برنامه bittorrent استفاده کنید موقت

داره خودمونی میشه poria_sola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    mazandaran

پيش فرض

سلام دوست عزیز به کمکی هم به ما بکن این سیستمم وقتی ویندوز رو عوض میکنم وقتی میخوام خاموش کنم blue screen میاد اینم چیزی تستی که خواستی ...روی ویندوزسون همیشه همینه ولی روی اکس پی همیشه نیست ..گاهی اوقات..!!!!
    مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کسی نیست؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مشکل شما مربوط به فایل ntkrnlpa میشه که از هسته ویندوز مربوط به درایورهای راه انداز سیستم میشه اول از همه هرچی دستگاه usb که دارین از سیستم جدا کنید بعدشم به سایت سازنده گرافیک خودتون برین درایورگرافیک بروز کنید درمرحله بعد برنامه Driver Genius از لینک اول دانلود درایورهای مادربورد خودتون حتما با این برنامه بروز کنیدتو مرحله بعد درایورمودم آپدیت کنید بعدش ویندوز از نوع چنج کنید ویندوزی هم که نصب میکنید بروز باشه sp1 باشه درمرحله بعدی برنامه memtest ازلینک دوم دانلود روی سیدی این برنامه رو بوت کنید بصورت بوت بالا بیاین رمهای سیستم اسکن کنید فقط طبق شکلی که قراردادم تو اون قسمتی که عدد 7 تایپ شده از شما بزارین تا 12 اسکن بشه

4. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.سه باره دارم مشکلمو مطرح می کنم.ولی هیچ کی کمک نمی کنه
    اینم پست هاش:لطفا کمک کنین
    ------------------------------------------------------
    سلام دوستان

سه باره که پنجره خطای آبی رو توی لپتاپم می بینم.
    اولین بار سه روز پیش بود که داشتم فلش رو به لپتاپ متصل می کردم و یه کار دیگه هم انجام میشد که یادم نیست.
    دیروز هم 2 بار این پیغام رو دیدم که اولیه موقع کار با تنظیمات گرافیک و نصب نرم افزار xamp بود و دومی موقع حذف xamp.
    فک می کنم که مشکل از نرم افزار زمپ و ویروس احتمالی روی فلش <نیست>. به خیلی از چیزا از جمله آنتی ویروس ، فایرفاکس و ویندوز مشکوکم! آنتی ویروس nod 32 v5.x روش نصبه.
    در ضمن به مقادیر رم توی system information دقت کنید که روی ویندوز 64 بیت کمتر از 4 گیگ از رم شناسایی شده. این مشکل هم مخصوص لپتاپ من نیس. یکی از دوستام هم با این لپتاپ همین مشکل رم رو داره.
    اینم فایل های مورد نیاز:

ممنون
    -------------------------------------------------------------
    کسی جواب ما رو نمی ده؟
    دیروز موقع کار با تنظیمات (حالت های مختلف مصرف لپتاپ) این صفحه اومد.
    ویندوز رو آپدیت کردم.
    رم چک شده و اشکالی نداره.
    دوباره xamp رو نصب کردم و این صفحه نیومد.
    ممنون میشم اگه جواب بدین.
    ---------------------------------------------

سلام
    با برنامه verifier ویندوز سون به مشکل دار بودن فایل tcpipreg.sys رسیدم.این هم دامپ قبلی:
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    مشکل بلو اسکرین داشتم ، ویندوز رو سیستم نصب نمی شد یکی از رم ها رو در آوردم مشکل حل شد
    رم هام 2* 2 بود که الان یکیش رو در آوردم و مشکلم حلشده
    آیا این رمی که الان بیرون از سیستمه دوباره می تونم رو سیستم نصب کنم ؟ جاش رو میتونم عوض کنم ؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    مشکل بلو اسکرین داشتم ، ویندوز رو سیستم نصب نمی شد یکی از رم ها رو در آوردم مشکل حل شد
    رم هام 2* 2 بود که الان یکیش رو در آوردم و مشکلم حلشده
    آیا این رمی که الان بیرون از سیستمه دوباره می تونم رو سیستم نصب کنم ؟ جاش رو میتونم عوض کنم ؟
    با تشکر
    مشکل خودتون تو انجمن سخت افزارباید مطرح کنید شما میتونید رم بزارین درکنار اون یکی رم این رم بزارین استفاده کنیدامکانش هست بالا بیاد جای رم هم روی اسلات مادربورد عوض کنید البته اینکار بعد از اتمام نصب ویندوز انجام بدین برای سئوااتونم تو بخش سخت افزار مطرح کنید

8. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.سه باره دارم مشکلمو مطرح می کنم.ولی هیچ کی کمک نمی کنه
    اینم پست هاش:لطفا کمک کنین
    ------------------------------------------------------
    سلام دوستان

سه باره که پنجره خطای آبی رو توی لپتاپم می بینم.
    اولین بار سه روز پیش بود که داشتم فلش رو به لپتاپ متصل می کردم و یه کار دیگه هم انجام میشد که یادم نیست.
    دیروز هم 2 بار این پیغام رو دیدم که اولیه موقع کار با تنظیمات گرافیک و نصب نرم افزار xamp بود و دومی موقع حذف xamp.
    فک می کنم که مشکل از نرم افزار زمپ و ویروس احتمالی روی فلش <نیست>. به خیلی از چیزا از جمله آنتی ویروس ، فایرفاکس و ویندوز مشکوکم! آنتی ویروس nod 32 v5.x روش نصبه.
    در ضمن به مقادیر رم توی system information دقت کنید که روی ویندوز 64 بیت کمتر از 4 گیگ از رم شناسایی شده. این مشکل هم مخصوص لپتاپ من نیس. یکی از دوستام هم با این لپتاپ همین مشکل رم رو داره.
    اینم فایل های مورد نیاز:

ممنون
    -------------------------------------------------------------
    کسی جواب ما رو نمی ده؟
    دیروز موقع کار با تنظیمات (حالت های مختلف مصرف لپتاپ) این صفحه اومد.
    ویندوز رو آپدیت کردم.
    رم چک شده و اشکالی نداره.
    دوباره xamp رو نصب کردم و این صفحه نیومد.
    ممنون میشم اگه جواب بدین.
    ---------------------------------------------

سلام
    با برنامه verifier ویندوز سون به مشکل دار بودن فایل tcpipreg.sys رسیدم.این هم دامپ قبلی:
    ممنون
    این هم آخرین دامپ:

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مشکل شما مربوط به Driver Verifier ویندوز میشه که باید غیر فعالش کنید به اینصورت که ازطریق safe mode بالا بیاین بعدش منوی run اجرا کنید داخلش دستور regedt32.exe تایپ اینتر کنید به این مسیر از رجیستری HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\Tcpip\Parameters\Interfaces\<your-adapter-interface> برین اگر تو کلید رجیستری زیر تو قسمت Data value خالی بود این کلید رجیستری رو حذف سیستم ریستارت کنید

11. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مشکل شما مربوط به Driver Verifier ویندوز میشه که باید غیر فعالش کنید به اینصورت که ازطریق safe mode بالا بیاین بعدش منوی run اجرا کنید داخلش دستور regedt32.exe تایپ اینتر کنید به این مسیر از رجیستری HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\Tcpip\Parameters\Interfaces\<your-adapter-interface> برین اگر تو کلید رجیستری زیر تو قسمت Data value خالی بود این کلید رجیستری رو حذف سیستم ریستارت کنید

ممنون.اخیرا حدود یک هفته ست که این صفحه نیومده.طول میکشه تا امتحانش کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون.اخیرا حدود یک هفته ست که این صفحه نیومده.طول میکشه تا امتحانش کنم.
    اگر بازم به همین اروراحیانا برخورد کردین داخل سرچ استارت منو دستور verifier.exe رو وارد روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم طبق شکل تیک گزینه مورد نظر بزنید تایید کنید بیاین بیرون این روش بجای حذف کلید از داخل رجیستری میتونید انجام بدین.

14. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •