سلام
کسی اصلا اطلاع داره که dell vostro 1510 مودم داخلی داره؟ یا باید براش مودم خارجی بخرم؟؟؟؟؟؟
سلام
کسی اصلا اطلاع داره که dell vostro 1510 مودم داخلی داره؟ یا باید براش مودم خارجی بخرم؟؟؟؟؟؟
مدم داخلى نداره . ولىبعضى مدلهاش مدم خارجى داره بايد با فروشنده شرط کنى.
البته قيمتش تا 40تومنه
Last edited by hossein_dig; 09-09-2008 at 16:00.
سلام
من لپ تاپ dell xps m1530 دارم.دیروز firmware دی وی دی رایترمو آپدیت کردم
حالاسرعتش اومده پایین دیگه فیلما رو درست پخش نمی کنه و فریم فریم نشون میده
میخواستم ببینم اون firmware قدیمیشو می تونید برام گیر بیارید؟
الان مدل دی وی دی رایترم : Optiarc DVD+-RW AD-7640A ATA Device هستش و ورژن firmware اونمJ06, A02 هستش
قبلیش ورژنش DJ05 بود.من خودم هرچی گشتم ورژن قبلیشو نتونستم پیدا کنم
مرسی
سلام
من چند وقت پیش از کسی شنیدم که مشیه لپتاپ ها رو ارتقاع داد حتی Cpu و گرافیک ولی فقط تا جایی که لپتاپ ساپورت میکنه . مثلا اگه ماکزیمم Cpu یه لپتاپ T9600 باشه و ما با یه Cpu T9400 بخریم میشه بعدا به T9600 ارتقا داد و همینطور در مورد گرافیک. اگه این درسته با چه قیمتی انجام میدن و چقدر وقت میگیره. ممنون
به صرفه نیست ... لپ تاپ تیکه تیکه میشه مادربردت هم دست میخوره و باید کلی هزینه کنید !
گرافیک توی ایران کسی انجام نمیده ... سی پی یو رو توی کلاس خودش ارتقا میدن با 100 تا 200 تومن ! البته فقط برای چند دهم هرتز نه اینکه مثلا T7250 یا T7300 رو بکنند سری T8000 یا T9000 ... بلکه مثلا 180 بگیرند م به T7500 ارتقا بدهند
به صرفه نیست ... لپ تاپ تیکه تیکه میشه مادربردت هم دست میخوره و باید کلی هزینه کنید !
گرافیک توی ایران کسی انجام نمیده ... سی پی یو رو توی کلاس خودش ارتقا میدن با 100 تا 200 تومن ! البته فقط برای چند دهم هرتز نه اینکه مثلا T7250 یا T7300 رو بکنند سری T8000 یا T9000 ... بلکه مثلا 180 بگیرند م به T7500 ارتقا بدهند
بچه ها من یه HP nc6222 دارم هیچ سی دی بوتی رو بوت نمیکنه به غیر از ویندوز موقع پارتیشن بندی هیچ درایوی رو نشون نمیده و با نصب ویندوز فقط میتونم پوشه windows/ رو عوض کنم آخر سر هم Error میده:
line 0 of nlhive.inf is corrupted. setup cannot continue
چی کار کنم؟ پلیز
یعنی سری t9000 به سریه x9100 یا QX9300 قابل ارتقا نیست مثلا توg71v asus یا تو ایران ارتقا نمیدن. در ضمن این 100 تا200 تومن حق دست مزده یا پول cpu هم روش حساب شده. در مورد گرافیک تو هر کشور دیگه ای میشه یا فقط تو کشورای از ما بهترون. ممنون
سلام
ببخشید این system ratio که تو ویندوز ویستا میشه از سیستم گرفت چیه و این اعداد چه معنی میدن؟
processor 5.4
memory 5.1
graphik 4
gaming graphics 4.6
primary hard disk 5.2
base score 4 determined lowest subscore
nadareh vali foroshandeh bayad external ro raygan bedeh man keh kharidam ye moodem ba kif raygan dadan sorate moodem ham kheyli khoobeh(ladybird
bebakhshid fargilis neveshtam hanooz llabtabam farsi nadareh.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)