برای سمند اگر این رینگ رو بندازی یک مشتری دایم برای کل جلو بندی سازا فراهم کردی
بهترین سایز 205/55/16
برای سمند اگر این رینگ رو بندازی یک مشتری دایم برای کل جلو بندی سازا فراهم کردی
بهترین سایز 205/55/16
سلام دوستان
من 111 دارم میخوان رینگ بندازم...لاستیک ها هم فابریک هست...ماشین هم 16 تا کارکرده.
یه مکانیک آشنا دارم میگه رینگ ننداز برای جلو بندی خوب نیست....منتهی اگر خواستی بندازی سایز فقط 13 و رینگت هم پهن نباشه
حالا میخوام شما هم راهنماییم کنید....آیا رینگی هست که ماشینم رو خوشگل کنه ولی برای جلو بندی هم بی ضرر باشه؟
//////////////////
سوال دوم
میخواستم به توصیه یه مکانیک لاستیک هام رو نیتروژن بزنم تا ماشین نرم تر بشه...میگفت بزنی انگار کمک نو انداختی رو ماشین..( هیدورژن؟ نیتروژن؟) وقتی رفتم تعویض روغنی که کپسولش رو داشت گفت..ببین من دارم بزنم برات ولی الان زمستون نزن!! خشک میکنه....اینکار مال بهار و تابستون هست..
میشه راهنمایی کنید؟
سایز 13 بندازید هیچ گونه مشکلی واسه جایی به وجود نمیاره
لاستیک هم پهنای 165 بگیرید
رینگ اگر خوب باشه و زیاد سنگین نباشه مشکل که ایجاد نمیکنه بلکه باعث کارکرد بهتر خودرو میشه.اگر اینطور نبود که بنزو با رینگ فولادی و قالپاق میدادن بیرون
باد نیتروژن اصلا کارکرد محسوسی برای شما نداره .چند صفحه پیش در رابطه باهاش یه مطلب گذاشته شده .مطالعه کنید
فقط صرف بازار گرمی و ایجاد درامد برای آپاراتی هاست
عزیز من فعلا نمیخوام لاستیک رو عوض کنم! رینگ 13 رو روی همین لاستیک های خودش بندازم؟؟؟
رینگ بهتره چه جنسی باشه؟ آلومینیوم؟
رینگی که سنیگن نباشه یعنی نهایت چقدر باشه وزنش؟
با 400 تومن میشه یه رینگ 13 خوب پیدا کرد؟؟؟ یا میره بالای 400؟
رینگ اسپرت آلومنیومی ۵ پره فابریک سایپا بندازید ، بسیار محکم و زیباست و کاملاً استاندارد هست ، من ۳ سال هست دارم و خیلی راضیم .
لاستیک هم ۱۷۵ هانکوک کره بندازید ماشین خیلی نرم و استیبل میشه و ترمزگیری هم تا ۳۰٪ بهترمیشه .
برادر ماشین 16000 تا کارکرده برای چی لاستیکشو عوض کنم آخه...همچین ارزونم نیست که لاستیک
عکسی از رینگی که گفتید دارید؟
میتونید لاستیک رو عوض کنید یه مبلغ سر بدید یا هروقت تموم شد جدید رو کره ایی پهن بندازید
قیمت این رینگ چنده؟ as006 ه درسته؟
Last edited by Ali_softcenter; 09-01-2015 at 19:43.
سلام
آقا TOYO ژاپن رو کسی قیمت نداره؟
با سلام
تغییر سایز رینگ از 14 به 15 تأثیری روی ABS نمیذاره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)