سلام دوستان من مشکلم حل نشد مجبور شدم کلا فرمت کنم ..... حالا دستگاه به حالت روز اول برگشته میخوام دوباره مولتی من نصب کنم..... لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان من مشکلم حل نشد مجبور شدم کلا فرمت کنم ..... حالا دستگاه به حالت روز اول برگشته میخوام دوباره مولتی من نصب کنم..... لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
الان اخرین بازی هایی که فیکس شده روی 3.55 کدوم بازی ها است
بعد این این روش جدید ه ک جدید که هم 3.55 هم اخرین ورژن مطمعن هست؟ کسی انجام داده ؟ اگه این جوری باشه PSN هم میشه رفت ؟
سلام.روش -- جدید که همون CFW 4.21 که توسط Rogero منتشر شده می باشد.دراین -- که مثل همون cfw 3.55هستش میشه تمامی بازی هایی رو که تاورژن 4.21 اومدن رو بدون پچ و فیکسو...بازی کرد فقط کافی بک آپ بازی رو روی هارد بریزی وشروع به بازی کنی.البته این نسخه ایراداتی هم داره که مثلا برای کنسول های دانگریدی احتمال بریک شدن وجود داره وبهتره فعلا کسایی این فریمور رو بریزند که فریمور کار خانه ای دستگاهشون 3.55 اورجینال باشه.به هرحال بهتره چند روزی صبر کرد تا ایرادات برطرف بشه وکنسول ps3به طور کامل کپی خور بشه.در مورد آنلاین بازی کردن هم بله الآن هم میشه با کنسول هایdexآنلاین بازی کرد.پس همین الآن هم میشه بدون فریمور جدید psnهم رفت.خبر های خوبی در پیش است.ps3داران کمی صبر کنید
سلام
خبر دیگه ای که در باره cfw 4.21وجود داره اینه که شما با نصب اون می تونید بازی های تا 4.21رو هم اجرا کنید البته این فریمور دارای اسپوف 4.25است که این اسپوف بیشتر به خاطر آنلاین بازی کردن هست.بازی هایی مثلRESIDENT EVIL 6,FIFA13,PES2013و...نیز بااستفاده از این فریمور میشه اجرا کرد.
البته در مورد اجرای بازی هایی که برای CFW 3.55فیکس شده اند باید گفت که برای اجرا بهتر است که ایبوت اورجینال وپارام اصلیشون رو نصب کرد ولی برخی از بازی ها مثل آنچارتد3 درحالی که با تغییرات زیادی در فیکسش صورت گرفته ولی باز هم روی CFW 4.21اجرا شده.
تیم ROGEROفعلا فایل دانلود فریمور رو از سایتش برداشته تا در مورد بریک شدن ها وبلک اسکرین های پیش اومده در بر خی از مدل های PS3راه حلی پیدا کنه.ولی مطمئنا به زودی راه حلی پیدا خواهد شد.به نظر من کسایی که کونسولشون روDEXکردن بهتره فعلا در مورد انجام این ه ک دست نگه دارند.همچنین کسانی که فریمور اصلی دستگاهشون غیر از 3.55هست.
Last edited by saeedazami; 24-10-2012 at 13:48.
با سلام
من ps ام زبص3.55 حالا مي خوام بدونم از كجا بفهمم 3.55 اصلي هست يا دانگريد شده؟
داداشمون درس میگه ولی اگه خیلی مث من عجله داشتید :
Do not install on this models
CECH-2501B
CECH-2504A
-2504B
Safe to install on this models
SLIM MODELS
CECH-2001A
CECH-2011A
CECH-2101A
CECH-2104B
CECH-2004A
CECH-2004B (*possible bricks)
CECH-2504A (*possible bricks)
CECH-2511A
FAT MODELS
CECHL-01
CECHG-01
CECHK-01
CECHH-01
CECHJ-04
CECHL-04
CECHG-04
CECHK-11
CECHL-11
این می تونه کمک کنه ولی توصیه نمیشه !
هنوز این کاستوم فریمور تکمیل نشده حتی سایت منتشر کننده هم گفته دست نگه دارید و نریزید
گرچه خیلی ها ریختند و راضی بودند ولی عده ای هم دستگاشون بریک شده
فعلا صبر کنید
فقط این امکان اتصال به PSN فراهم بشه چه حالی بده![]()
راستی تا قبل اینکه ورژن جدید بیاد eboot هاتون رو دوباره اورجینال کنید که مث من سه ساعت تو هارد و دی وی دی دنبال بازیاتون نگردید
هیچ کدوم از فیکسای 3.55 روش جواب نمیده
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
سلام.اگه کنسولتون آکبندبوده که به احتمال زیاد فریمور اصلیش 3.55 بوده.ولی اکه دست دوم خریدید باید به پلمب دستگاه نگاه بندازی اگه سالم بود که هیچ ولی اگه دیدید آثاری مثل کنده شدن روش بود احتمال داره که دانگرید شده باشه.اینا رو من میدونستم .دوستان اگه راه دیگه ای هم هست دوستمون رو راهنمایی کنید.
درمورد فیکس وایبوت بازی ها این رو بگم که برخی بازی ها مثل آنچارتد3 در حالی که تغییرات زیادی در قسمت هاش اعمال شده ولی بازم روی cfw 4.21اجرا شده.ولی بازم اگه ایبوت وپارام اورجینال رو داشته باشیم بهتره.بعضی سایت ها ایبوت وپارام اورجینال رو برای دانلود گذاشتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)