تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 139 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1386

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Play Station 3 (فقط اینجا)

داره خودمونی میشه alitalker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام دوستان من مشکلم حل نشد مجبور شدم کلا فرمت کنم ..... حالا دستگاه به حالت روز اول برگشته میخوام دوباره مولتی من نصب کنم..... لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام دوستان

الان اخرین بازی هایی که فیکس شده روی 3.55 کدوم بازی ها است

بعد این این روش جدید ه ک جدید که هم 3.55 هم اخرین ورژن مطمعن هست؟ کسی انجام داده ؟ اگه این جوری باشه PSN هم میشه رفت ؟

داره خودمونی میشه saeedazami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

1

سلام دوستانالان اخرین بازی هایی که فیکس شده روی 3.55 کدوم بازی ها استبعد این این روش جدید ه ک جدید که هم 3.55 هم اخرین ورژن مطمعن هست؟ کسی انجام داده ؟ اگه این جوری باشه PSN هم میشه رفت ؟
    سلام.روش -- جدید که همون CFW 4.21 که توسط Rogero منتشر شده می باشد.دراین -- که مثل همون cfw 3.55هستش میشه تمامی بازی هایی رو که تاورژن 4.21 اومدن رو بدون پچ و فیکسو...بازی کرد فقط کافی بک آپ بازی رو روی هارد بریزی وشروع به بازی کنی.البته این نسخه ایراداتی هم داره که مثلا برای کنسول های دانگریدی احتمال بریک شدن وجود داره وبهتره فعلا کسایی این فریمور رو بریزند که فریمور کار خانه ای دستگاهشون 3.55 اورجینال باشه.به هرحال بهتره چند روزی صبر کرد تا ایرادات برطرف بشه وکنسول ps3به طور کامل کپی خور بشه.در مورد آنلاین بازی کردن هم بله الآن هم میشه با کنسول هایdexآنلاین بازی کرد.پس همین الآن هم میشه بدون فریمور جدید psnهم رفت.خبر های خوبی در پیش است.ps3داران کمی صبر کنید

4. 4 کاربر از saeedazami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    خبر دیگه ای که در باره cfw 4.21وجود داره اینه که شما با نصب اون می تونید بازی های تا 4.21رو هم اجرا کنید البته این فریمور دارای اسپوف 4.25است که این اسپوف بیشتر به خاطر آنلاین بازی کردن هست.بازی هایی مثلRESIDENT EVIL 6,FIFA13,PES2013و...نیز بااستفاده از این فریمور میشه اجرا کرد.
    البته در مورد اجرای بازی هایی که برای CFW 3.55فیکس شده اند باید گفت که برای اجرا بهتر است که ایبوت اورجینال وپارام اصلیشون رو نصب کرد ولی برخی از بازی ها مثل آنچارتد3 درحالی که با تغییرات زیادی در فیکسش صورت گرفته ولی باز هم روی CFW 4.21اجرا شده.
    تیم ROGEROفعلا فایل دانلود فریمور رو از سایتش برداشته تا در مورد بریک شدن ها وبلک اسکرین های پیش اومده در بر خی از مدل های PS3راه حلی پیدا کنه.ولی مطمئنا به زودی راه حلی پیدا خواهد شد.به نظر من کسایی که کونسولشون روDEXکردن بهتره فعلا در مورد انجام این ه ک دست نگه دارند.همچنین کسانی که فریمور اصلی دستگاهشون غیر از 3.55هست.
    Last edited by saeedazami; 24-10-2012 at 13:48.

6. 2 کاربر از saeedazami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    من ps ام زبص3.55 حالا مي خوام بدونم از كجا بفهمم 3.55 اصلي هست يا دانگريد شده؟

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

سلام
    خبر دیگه ای که در باره cfw 4.21وجود داره اینه که شما با نصب اون می تونید بازی های تا 4.21رو هم اجرا کنید البته این فریمور دارای اسپوف 4.25است که این اسپوف بیشتر به خاطر آنلاین بازی کردن هست.بازی هایی مثلRESIDENT EVIL 6,FIFA13,PES2013و...نیز بااستفاده از این فریمور میشه اجرا کرد.
    البته در مورد اجرای بازی هایی که برای CFW 3.55فیکس شده اند باید گفت که برای اجرا بهتر است که ایبوت اورجینال وپارام اصلیشون رو نصب کرد ولی برخی از بازی ها مثل آنچارتد3 درحالی که با تغییرات زیادی در فیکسش صورت گرفته ولی باز هم روی CFW 4.21اجرا شده.
    تیم ROGEROفعلا فایل دانلود فریمور رو از سایتش برداشته تا در مورد بریک شدن ها وبلک اسکرین های پیش اومده در بر خی از مدل های PS3راه حلی پیدا کنه.ولی مطمئنا به زودی راه حلی پیدا خواهد شد.به نظر من کسایی که کونسولشون روDEXکردن بهتره فعلا در مورد انجام این ه ک دست نگه دارند.همچنین کسانی که فریمور اصلی دستگاهشون غیر از 3.55هست.

داداشمون درس میگه ولی اگه خیلی مث من عجله داشتید :
    Do not install on this models

CECH-2501B
    CECH-2504A
    -2504B

Safe to install on this models

SLIM MODELS

CECH-2001A
    CECH-2011A
    CECH-2101A
    CECH-2104B
    CECH-2004A
    CECH-2004B (*possible bricks)
    CECH-2504A (*possible bricks)
    CECH-2511A

FAT MODELS

CECHL-01
    CECHG-01
    CECHK-01
    CECHH-01
    CECHJ-04
    CECHL-04
    CECHG-04
    CECHK-11
    CECHL-11

این می تونه کمک کنه ولی توصیه نمیشه !

9. این کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

داداشمون درس میگه ولی اگه خیلی مث من عجله داشتید :
    Do not install on this models

CECH-2501B
    CECH-2504A
    -2504B

Safe to install on this models

SLIM MODELS

CECH-2001A
    CECH-2011A
    CECH-2101A
    CECH-2104B
    CECH-2004A
    CECH-2004B (*possible bricks)
    CECH-2504A (*possible bricks)
    CECH-2511A

FAT MODELS

CECHL-01
    CECHG-01
    CECHK-01
    CECHH-01
    CECHJ-04
    CECHL-04
    CECHG-04
    CECHK-11
    CECHL-11

این می تونه کمک کنه ولی توصیه نمیشه !
    هنوز این کاستوم فریمور تکمیل نشده حتی سایت منتشر کننده هم گفته دست نگه دارید و نریزید
    گرچه خیلی ها ریختند و راضی بودند ولی عده ای هم دستگاشون بریک شده
    فعلا صبر کنید
    فقط این امکان اتصال به PSN فراهم بشه چه حالی بده

11. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

هنوز این کاستوم فریمور تکمیل نشده حتی سایت منتشر کننده هم گفته دست نگه دارید و نریزید
    گرچه خیلی ها ریختند و راضی بودند ولی عده ای هم دستگاشون بریک شده
    فعلا صبر کنید
    فقط این امکان اتصال به PSN فراهم بشه چه حالی بده
    راستی تا قبل اینکه ورژن جدید بیاد eboot هاتون رو دوباره اورجینال کنید که مث من سه ساعت تو هارد و دی وی دی دنبال بازیاتون نگردید
    هیچ کدوم از فیکسای 3.55 روش جواب نمیده

Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Sep 2011

1

با سلام من ps ام زبص3.55 حالا مي خوام بدونم از كجا بفهمم 3.55 اصلي هست يا دانگريد شده؟
    سلام.اگه کنسولتون آکبندبوده که به احتمال زیاد فریمور اصلیش 3.55 بوده.ولی اکه دست دوم خریدید باید به پلمب دستگاه نگاه بندازی اگه سالم بود که هیچ ولی اگه دیدید آثاری مثل کنده شدن روش بود احتمال داره که دانگرید شده باشه.اینا رو من میدونستم .دوستان اگه راه دیگه ای هم هست دوستمون رو راهنمایی کنید.

14. 2 کاربر از saeedazami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

1

راستی تا قبل اینکه ورژن جدید بیاد eboot هاتون رو دوباره اورجینال کنید که مث من سه ساعت تو هارد و دی وی دی دنبال بازیاتون نگردیدهیچ کدوم از فیکسای 3.55 روش جواب نمیدهSent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
    درمورد فیکس وایبوت بازی ها این رو بگم که برخی بازی ها مثل آنچارتد3 در حالی که تغییرات زیادی در قسمت هاش اعمال شده ولی بازم روی cfw 4.21اجرا شده.ولی بازم اگه ایبوت وپارام اورجینال رو داشته باشیم بهتره.بعضی سایت ها ایبوت وپارام اورجینال رو برای دانلود گذاشتن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •