تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 162 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    DK

پيش فرض

با سلام.
    من دو سال پیش یه پرینتر اپسون R290 داشتم که تقریبا ازش راضی بودم. ولی خوب به نویه خودش یه ایراداتی داشت.
    الان میخوام یه پرینتر جوهر افشان بگیرم که باهاش بتونم روی کارت (کارت ضحیم مثل کارت تلفن) هم چاپ کنم یعنی کاغذ رول نشه تو پرینتر. بعد اون پرینتری که داشتم مخزن جوهر داشت که خیلی کار رو ساده میکرد اما اشکال بزرگش این بود که تو هر مثلا ۱۰ تا پرینتی که میگرفت قاط میزد و یکی از رنگها رو دیگه نمیگرفت و مجبور میشدم چند باری هد کلین انجام بدم که کلا خیلی اذیت میکرد.
    از دوستان خواهش میکنم یه پرینتری به من معرفی کنن که این خصوصیات رو داشته باشه. اگه چند کاره باشه خوب خیلی بهتر.
    ممنون.

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام.
    من دو سال پیش یه پرینتر اپسون R290 داشتم که تقریبا ازش راضی بودم. ولی خوب به نویه خودش یه ایراداتی داشت.
    الان میخوام یه پرینتر جوهر افشان بگیرم که باهاش بتونم روی کارت (کارت ضحیم مثل کارت تلفن) هم چاپ کنم یعنی کاغذ رول نشه تو پرینتر. بعد اون پرینتری که داشتم مخزن جوهر داشت که خیلی کار رو ساده میکرد اما اشکال بزرگش این بود که تو هر مثلا ۱۰ تا پرینتی که میگرفت قاط میزد و یکی از رنگها رو دیگه نمیگرفت و مجبور میشدم چند باری هد کلین انجام بدم که کلا خیلی اذیت میکرد.
    از دوستان خواهش میکنم یه پرینتری به من معرفی کنن که این خصوصیات رو داشته باشه. اگه چند کاره باشه خوب خیلی بهتر.
    ممنون.
    سلام دوست عزیز
    پرینتر های جوهرافشان خانگی من ندیدم که بتونن روی کارت هایی به ضخامت و سفتی کارت تلفن چاپ کنن اما با کمی ابداع و ابتکار می تونید از قابلیت چاپ روی دیسک پرینتر هایی مثل Epson T50 & P50 و Canon iP4840 & iP4940 و یا مدل های دیگری که این قابلیت رو دارن برای اون منظور استفاده کنید.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    DK

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    پرینتر های جوهرافشان خانگی من ندیدم که بتونن روی کارت هایی به ضخامت و سفتی کارت تلفن چاپ کنن اما با کمی ابداع و ابتکار می تونید از قابلیت چاپ روی دیسک پرینتر هایی مثل Epson T50 & P50 و Canon iP4840 & iP4940 و یا مدل های دیگری که این قابلیت رو دارن برای اون منظور استفاده کنید.
    موفق باشید
    ممنون من فکر میکردم این کارو میکنن که اشتباه میکردم.
    اگه قضیه چاپ روی کارت رو در نظر نگیریم، پرینتری که بتونم خودم مخزن رو بهش وصل کنم و مشکلات جزئیش رو خودم برطرف کنم چی بهم معرفی میکنید؟
    این چند مدلی که گفتید یکمی قدیمی هست. به نظرتون مدل های جدید بهتر نیست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون من فکر میکردم این کارو میکنن که اشتباه میکردم.
    اگه قضیه چاپ روی کارت رو در نظر نگیریم، پرینتری که بتونم خودم مخزن رو بهش وصل کنم و مشکلات جزئیش رو خودم برطرف کنم چی بهم معرفی میکنید؟
    این چند مدلی که گفتید یکمی قدیمی هست. به نظرتون مدل های جدید بهتر نیست؟
    دوست عزیز p50 و ip4940 مدل های جدید هستن (البته تو بازار ایران!)
    درکار جدید بودن باید به موجود بودن قطعات و لوازم مصرفی و یدکی هم توجه داشته باشید.
    مدل اپسون با مخزن سازگار تره اما دورریز جوهرش بیشتره و 6 رنگه و گرون تره.
    مدل کانن کیفیتش بهتره (به نظر من) دوریز جوهرش کمتره اما مثل اپسون با مخزن سازگار نیست و ارزون تره.
    موفق باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

دوست عزیز p50 و ip4940 مدل های جدید هستن (البته تو بازار ایران!)
    درکار جدید بودن باید به موجود بودن قطعات و لوازم مصرفی و یدکی هم توجه داشته باشید.
    مدل اپسون با مخزن سازگار تره اما دورریز جوهرش بیشتره و 6 رنگه و گرون تره.
    مدل کانن کیفیتش بهتره (به نظر من) دوریز جوهرش کمتره اما مثل اپسون با مخزن سازگار نیست و ارزون تره.
    موفق باشید

الان یک مدل جدید اپسون اومده خودش تانک داره
    l800 هست و قیمتش توی یک سایت دیدم یک میلیون تومن هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دقیقا همون پی 50 هست ولی خوبیش اینه که دیگه نیاز به ریست کارتریج نداره
    احتمالا هم اپسون جوهر لیتری به زودی بده واسه این پرینترش و این باعث میشه این مشکلات خراب شدن هدها براساس کیفیت بد جوهرها کم بشه

6. این کاربر از arash rashno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

12 سری جدید پرینتر های اپسون Epson Photo Inkjet L800

الان یک مدل جدید اپسون اومده خودش تانک داره
    l800 هست و قیمتش توی یک سایت دیدم یک میلیون تومن هست
    دقیقا همون پی 50 هست ولی خوبیش اینه که دیگه نیاز به ریست کارتریج نداره
    احتمالا هم اپسون جوهر لیتری به زودی بده واسه این پرینترش و این باعث میشه این مشکلات خراب شدن هدها براساس کیفیت بد جوهرها کم بشه
    سلام دوست عزیز
    درمورد Epson Photo Inkjet L800 :
    این مدل خیلی جدیده. الان 29 مهره و این مدل 15 مهر معرفی شده تو ایران یعنی حدود دو هفته پیش.

اما به نظرم در خریدش یه مقدار احتیاط باید کرد.

• اولاً فعلا دارید قیمت یک Epson 1410 رو برای یه پرینتر هم رده Epson p50 میدید و درواقع مقرون به صرفه نیست. مگر اینکه قیمتش مناسب تر بشه که احتمالش هست با رایج شدن در بازار قیمتش مقداری افت کنه. مدل Epson l100 که مشابه Epson s22 هست داره با قیمت حدود 600 فروش میره که به نسبت خیلی زیاده.
    • ثانیاً قطعات و لوازم یدکیش هست که من مطمئن نیستم با Epson p50 یکی باشه و باید دیده بشه. الان یکی از مزایای مهم Epson p50 اینه که لوازم یدکیش رو بقالی سر کوچه تون داره (اغراق!) باید دید که آیا در مرود این مدل ها هم وضع مشابه خواهد بود یا نه.

از طرف دیگه به نظر میاد ساختار همون ساختار هست و یه سری تغییرات خیلی جزئی نرم افزاری و سخت افزاری داده شده و بنابراین شاید انتظار اینکه این مدل ها اصلا مشکلا پرینتر های موجود مخزن دار رو نداشته باشن کمی نابجا باشه اما بهرحال وقتی کارخونه سازنده یه چیزی رو تولید می کنه و رو دستگاهش می ذاره قطعا بهتر از تولیدات چینی هست.

درمورد جوهر ها،
    • به فرض ورود و توزیع گسترده جوهر های این پرینتر گمان نمی کنم قیمتش به اندازه جوهر های لیتری موجود پایین بیاد چون اصطلاحاً جوهر اصلی هست. البته نمیشه پیش داوری کرد اما معمولا روال همین هست.
    • درثانی، جوهر های این مدل حتما به دستگاه های دیگه هم می خوره چون ساختار همون ساختاره.

نکته ای که کمی قضیه رو قابل تامل می کنه متولی واردات و گارانتی این مدل ها هست. تا کنون شرکت اصلی برای این کار مادیران بوده که نمایندگی ها و مراکز فروش زیادی تو کشور داره و در این زمینه سابقه زیادی داره اما این چند مدل جدید ظاهرا از طرف آواژنگ گارانتی و عرضه میشه و بنابراین شاهد رویه ای تازه در فروش و گارانتی این محصول خواهیم بود.

در پایان باید بگم که هیچ پیش داوری نمیشه کرد در مورد خود این محصولات و یا نحوه فروش و گارانتی و لوازم و قطعات یدکی و مصرفی شون. باید منتظر موند تا ببینیم با وضعیت فعلی ایران اوضاع بازار چگونه پیش خواهد رفت.

دعوت می کنم ای مطالب رو بخونید:

از شما بابت اطلاع رسانی در مورد این مدل متشکرم.

موفق باشید

8. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من چندین بار کارتریج HP 61 رنگی را شارژ کردم و بدون مشکل اما بار آخر با اینکه هر سه رنگ وقتی روی دستمال می کشم سالم اند
    اما هی پیغام داد که کارتریج مشکل داره و باید عوض بشه، من کارتریج را در می آوردم و دوباره جا می زدم و خیلی خوب پرینت می گرفت
    اما حالا دیگه جواب نمی ده با اینکه می دونم هدش کاملا سالمه و خوب پرینت می گیره، آیا این هم چیپ داره؟ یا کار خواصی باید انجام بدم؟

متشکر می شم راهنماییم کنید.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من چندین بار کارتریج HP 61 رنگی را شارژ کردم و بدون مشکل اما بار آخر با اینکه هر سه رنگ وقتی روی دستمال می کشم سالم اند
    اما هی پیغام داد که کارتریج مشکل داره و باید عوض بشه، من کارتریج را در می آوردم و دوباره جا می زدم و خیلی خوب پرینت می گرفت
    اما حالا دیگه جواب نمی ده با اینکه می دونم هدش کاملا سالمه و خوب پرینت می گیره، آیا این هم چیپ داره؟ یا کار خواصی باید انجام بدم؟

متشکر می شم راهنماییم کنید.
    همونطور كه قبلا هم عرض شده در مورد اين كارتريج ها بايد از زدن تاپيك جديد خودداري كرد
    شوخي كردم!
    مي گفتم كه... در مورد اين كارتريج ها هر زماني كه ارور بدهند اگه مشكل از اتصالاتشون نباشه و اونها رو تميز كنيد و باز هم ارور بدهند نميشه براي كارتريج ها كاري كرد و بايد كارتريج نو تهيه كنيد هر چند هد سالم باشه!

11. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    babol

پيش فرض

سلام. به گفته یکی از اساتید، برای باز کردن گرفتگی نازل کارتریج اچ پی از آب گرم استفاده کردم. ولی باز نشد!!! اما از الکل که استفاده کردم باز شد ولی با شارژ کارتریج بهم کیفیت چاپ نمی ده. چرا؟؟؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام. به گفته یکی از اساتید، برای باز کردن گرفتگی نازل کارتریج اچ پی از آب گرم استفاده کردم. ولی باز نشد!!! اما از الکل که استفاده کردم باز شد ولی با شارژ کارتریج بهم کیفیت چاپ نمی ده. چرا؟؟؟
    آب گرم يا گرفتن در معرض بخار آب در مراحلي كه گرفتگي خيلي شديد نباشه توصيه ميشه بعد از اون بايد سراغ محلول ها و حلال ها ... رفت. وقتي محلول مي زنيد در ظاهر باز ميشه ولي خب جوهر و الكل كه مثل هم نيستند هم از نظر غلظت و حلال بودن و ... الكل راحت خارج ميشه ولي جوهر نه. بعد شما با فشار جوهر رو خارج ميكنيد در حاليكه موقع پرينت اين فشار وجود نداره.
    در هر حال وقتي كارتريج دچار گرفتگي بشه احتمال اينكه مثل روز اولش بشه كم هست. اما گاهي استفاده مداوم ازش و شارژ مجدد و ... تا حدودي اون رو مثل سابق كنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •