سلام بچه چرا براي من وقتي دارم بازي ميكنم يهو زمين يا خونه ها غيب ميشه ؟؟؟ با 360 بازي ميكنم بره چي ميتونه باشه اعصابم رو خورد كرده !!!!اونايي كه تخصص دارن بگن لطفا ......
سلام بچه چرا براي من وقتي دارم بازي ميكنم يهو زمين يا خونه ها غيب ميشه ؟؟؟ با 360 بازي ميكنم بره چي ميتونه باشه اعصابم رو خورد كرده !!!!اونايي كه تخصص دارن بگن لطفا ......
منبع داريمنبع لازم ني همه ميدونن براي پي سي مياد حد اقل 1 سال ديگه بعدش هم منبع كجاست اونوقت؟؟؟ منبعت خودت هستي اره ؟؟؟
![]()
میشه منبعت رو دوباره بگی که اینقدر اینجا سر منبع دعوا نشه؟
ممنون
تایید میشه.
خوب آخه مشکل اینجاست اگر منبعی بود خوب میگفت کی میاد یا نه سوالای مردم رو زمین نمی موند دوحالت بیشتر نداره
یا منبع موجود نیست
یا موجود نیست منبع![]()
امدن این بازی برای pc تا نبود منبع شایعه است و کسانی که می گن ما می دونیم برای pc میاد،منبع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين جور بازيها روي pc هال نميده
يكي از دوستان تو پستاي قبلي گفته بود منبع خبرش كلوپ بازي سر كوچشون هست!!!
اتفاقا خيلي هم حال ميده.
نمیدونم چرا بیخود بحث میشه در رابطه با اینکه برای Pc هم میاد یانه ... اگه قرار بود بیاد خود Rockstar یه اعلامی میکرد.... به حرف فروم ها و فن بوی ها توجهی نکنید.
بر چه اساسی؟ اگه اول برای Pc منتشر میشد حال میداد ، نه؟
محمد جان
اين مشكل تو نسخه XBOX 360 ديده شده
كه تو درايو BENQ ظاهرا بيشتر ازدرايو هاي ديگه مثله HITACHI وجود داره
مشكل دير LOAD شدن TEXTURE هاي بازي
البته تو دموهايي كه تو نمايشگاه و سايت ها به نمايش در اومده خبري از اين BUG نبود
فكر كنم مشكل از رايتي بودن و COPY بودن اين بازي
چون شنيدم كه نسخه ORIGINAL اين مشكل رو نداره
موفق باشي
پدرام جان درست میگن!
توی نسخه های اصلی بازی این مشکل وجود نداره فقط کمی تکسچرها دیر لود میشن اون هم نه همیشه و نه اونقدر که اذیت کننده باشه!
برای من این مشکلی که فرمودید وجود نداشته ولی برای یکی دیگه از دوستانم همین مشکل وجود داشت که درایوش بنکیو بود. البته احتمالا با سرعت بالا رایت شده ...یه نسخه دیگه بخرید و امتحان کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)