سلام دوستان. این پچ Crysis v1.2.1 Hotfix Patch که تو سایت Gameloft هست نیاز به کرک داره ؟ کارایی این پچ چیه؟
سلام دوستان. این پچ Crysis v1.2.1 Hotfix Patch که تو سایت Gameloft هست نیاز به کرک داره ؟ کارایی این پچ چیه؟
دوست عزیز! هر پچی اصولا احتیاج به کرک داره و برای این مورد هم این طوره.
Crysis v1.2.1 Hotfix Patch سوراخ های امنیتی و کرش های سرور بازی رو اصلاح میکنه.
کرک مربوط رو میتونید از این آدرس دریافت کنید:
... البته قبل از نصب لازمه که پچ ورژن 1.2 رو نصب کرده باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
می خواستم ببینم کسی تونسته با این کارت کریسیس رو روی ویستا روی very high به راحتی اجرا کنه؟
Radeon HD 3870 X2
داود جان میشه مشخصات کارت گرافیک رو بزاری ؟ ( کامل باشه )
آقا من اونجا كه انگار تو آب شناوري گير كردم مثل اينكه بايد از اونجا خارج بشم !!!
راهنمايي كنيد چيكار كنم ؟؟ هيچ راه خروجي پيدا نميكنم ///![]()
اون مرحله رو كسي نميتونه به طور كامل توضيح بده . خودت ببين ميتوني تمومش كني ، اگه نتوستي ميتونيد از سيو بعد از اون مرحله كه دوستان لينكشو گذاشتند استفاده كنيد.
سلیمان جان تو چطوری فهمیدی کدوم مرحله رو می گه ؟؟!! من که دوبار بازی رو تموم کردم نفهمیدم کدوم مرحله رو می گه ! توی کرایسیس همه جا آب هست .
شاید هم منظورش سفینه ی فضایی ها باشه این سیو بعد از اون مرحله :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره دقيقا منظورم همين مرحله داخل شهاب سنگه است چون فقط اون مرحله كه تو هوا معلق ميموني و هيچ جاذبه اي هم وجود نداره.
فقط بايد دنبال يه راهي واسه خروج باشم ؟؟ كار خاصي نبايد بكنم ؟؟اره دقيقا منظورم همين مرحله داخل شهاب سنگه است چون فقط اون مرحله كه تو هوا معلق ميموني و هيچ جاذبه اي هم وجود نداره
آقا يه جاييم شبيه غار و همه چيزم انگار منفجر شده و خراب شدن فقط يه چيزايي مثل كريستال روي زمين هست ///
سيو بازي نميخوام ميخوام خودم ردش كنم اگه تا يه هفته گيرش باشم بازم كد يا سيو استفاده نميكنم ...
هيچ راهي پيدا نميكنم . حالا تا عصري چند تا عكس ميزارم ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)