همونطور که دوستانن هم قبلا گفتن روش اول جواب نمیده !!!!!
لینک دوم هم متاسفانه از کار افتاده
همونطور که دوستانن هم قبلا گفتن روش اول جواب نمیده !!!!!
لینک دوم هم متاسفانه از کار افتاده
این یک کرک دیگه که از تو پست 1106 میتونید دانلودش کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز با تشکر از جواب شما ولی این رو هم من صفحه قبل گفته بودم که لینکش تبدیل شده یه این :
Than Cooking - Developing Children s Learning Through Cooking PDF.pdf
فیلم لینک اول دانلود کنید ببینید حجمش کمه بعدش از کرکی که قراردادم برای رجیستر کردن ویندوز استفاده کنید تو همون فیلم نگاه کنید میبینید ویندوز رجیستر شده برای اجرای کرکم وقتی دانلودش کردین روش کلیک راست تو حالت run as administrator اجراش کنید.
فیلم یوتیوب رو دیدم
آخرش هم دیدم که کاملا کرک شد !
ولی من که انجام دادم کرک نشد !
هم برای همون مورد اول هم برای مورد دوم که الان توضیح میدم یک کرک دیگه ابتدا برنامه mbr regenerator دانلود کنید از لینک پایین بعدشم طبق شکل اول این برنامه رو اجرا کنید گزینه مورد نظر اجرا کنید بعدش بزارین کارش انجام بده ریست شد سیستم بالا اومد بعدش از همون کرک اول از نوع استفاده کنید اگر نشد از این کرک دوم استفاده کنید به اینصورت که ابتدا داخل سرچ منوی استارت دستور uac رو تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم تو صفحه ای که باز میشه زبانه مورد نظر کلا پایین بیارین تایید کنید سیستم ریست کنید بالا اومد از کرک لینک دوم استفاده کنید وقتی دانلودش کردین از حالت فشرده خارجش کردین روش کلیک راست کنید تو حالت run as administrator اجرا کنید بعدشم طبق شکل دوم عمل کنید فقط تو اون قسمت به جای ultimate باید اسم ورژن ویندوز شما همین Enterprise تایپ شده باشه بعدشم روی دکمه اینستال کلیک کنید.
با تشکر از شما بالاخره از این روش اکتیو شد !!!
Last edited by Silent TR; 12-07-2012 at 14:18.
آقا واقعا مطلب مفیدی بود، کلی کرک و اینجور چیزا نصب کردم ولی جواب نداد ولی این یکی آخرسر ویندوزمون رو genuine کرد .
میخواستم بدونم که چطوری میتونم یه ویندوزروجنتیونش کنم
دوبارویندوزعوض کردم ولی بعدازیه مدتی میگه دوباره بایدچنیون بشه ولی نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)