والا ما که از این ریش تراش ها خیری ندیدیم به نظر من یه ژیلت اصل 5 تیغه از همه اینا بهتره قیمتشم مناسب تره دردسر اینا رو هم نداره
والا ما که از این ریش تراش ها خیری ندیدیم به نظر من یه ژیلت اصل 5 تیغه از همه اینا بهتره قیمتشم مناسب تره دردسر اینا رو هم نداره
سلام . من یکی از این دو مدل رو پیشنهاد میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم قیمتهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من چون دیر به دیر ریش میزنم البته خیلی هم بلند نمیشه اما هم بران دارم هم فیلیپس اما هیچ کدوم ریش بلند تقریبا 1/5 سانتر رو نمیگیره برا همین ابتدا با موزر میزنم بعد با فیلیپس میزنم بعد وقتی تقریبا هیچی نمیمونه با بروان میزنم که کاملا پوست صورت صاف میشه و هیج مویی باقی نمیماند
قبلا هم بعد از ابنکه با تیغ اصلاح میکردم با بران میزدم
یعنی بران تقریبا ریش میلی متری رو میزنه نه بلند تر رو
سلام. اصولا ریش تراش برای اصلاح هر روز ساخته شده و حداکثر یک روز در میان میشه ازش استفاده کرد . برای اونایی که دیر تر ریششون رو میتراشن بهترین وسیله اصلاح کننده های مانند موزر خوبه و یا تیغ. اگه با تیغ بخوای هر روز اصلاح کنی صورتت بیشتر اسیب میبینه .
دوستان سلام....
من بین 790 بروان و LF51 پاناسونیک موندم! چی کار کنم؟
چند تا توضیح بدم شاید بهتر بتونید راهنمایی کنید :
1- پوست صورتم حساسه کمی...یعنی ممکنه جوش بزنه البته خیلی ریز...
2- 6 ساله که بروان 360 دارم ولی در حال حاضر درست حسابی نمیزنه...راضی نیستم
3- مجبورم هر روز اصلاح کنم..
4- اصلاح صاف و کامل میخوام
الان چه کنم؟
بروان 790 یه خوبیش اینه که دستگاه شست و شو داره..ولی lf51 رو باید بگیرم زیر آب....این چقدر مهمه؟
بروان 790 3 تیغس ؟ و lf51 چهار تیغس؟
این تیغ اضافی باعث میشه بهتر شیو بشه؟
مرسی
سلام.
من هم براون 790 دارم و هم پاناسونیک lv61 و هم پاناسونیک LT 20 .به جرات میتونم بگم پاناسونیک بهتر از براون هستش. اولا اصلاحش کاملتره . ثانیا شستشو بهتر انجام میشه. و اصلاح با کف و فوم یک مزیت خیلی بزرگی هستش.
کلا در مورد ریش تراش های فویلی باید هر روز اصلاح بکنی . یعنی نباید بزاری ریشت خیلی بلند بشه.حداکثر یک روز در میان اصلاح کن.
دستگاه شستشو زیاد مطرح نیست ، یعنی خیلی تو اصلاح تاثیر نداره. مخصوصا اینکه تو پاناسونیک با فوم اصلاح میکنی.
در مورد LF51 باید بگم مطمئنا بهتر از LT20 هستش و اینو بگم LT 20 من وقتی با فوم اصلاح کنم خیلی بهتر از براون 790 بدون فوم اصلاح میکنه .
اگه سوال دیگه باشه در خدتم.
موفق باشین.
دمت گرم سه تا ریش تراش داری؟
شما هم با فوم زدی هم خشک؟ با فوم یعنی بهتر میزنه؟ خراب نمیشه بهش فوم میخوره؟
بعد اینا چطوریه؟ موقع شست و شو سر ریش تراشو میگیری زیر آب؟ یا نه تیغ و توری رو جدا میکنی ازش و اونا رو میگیری زیر آب؟ یعنی میخوام بدونم آب بخوره به بدنه دستگاه مشکلی نداره؟ نره داخلش یهو!
یه سوال دیگه...این قابليت تميز شدن تيغه ها با امواج صوتي Sonic Vibration. چیه؟ یعنی یه دکمه داره فشار میدی تیز میشه؟![]()
Last edited by Ali_softcenter; 12-07-2012 at 12:05.
سلام .پاناسونیک طوری ساخته شده که هم با فوم میشه زد و هم خشک. یعنی روش نوشته wet&dry . بافوم عالی میزنه . کاملا زد آب هستش و آب بخوره هیچیش نمیشه. کل دستگاه زد آبه.من کلشو میگیرم زیر آب . sonic vibration واسه تمیز کردن بهینه دستگاه هستش . ربطس به تیز کردن ندااره . ذرات ریز مو رو تمیز میکنه. و همچنین رسوبات چسبیده به تیغ و فویل رو .
آها....یعنی دکمه جدا داره؟ میزنی تمیز میشه با امواج صوتی؟ آخه این مدلش دستگاه نداره که..ولی این قابلیت رو داره...
دگمه جدا نداره ، همان دگمه on/off رو 3 ثانیه نگه داری میره رو سونیک ویبره. بعد در همون حالت میگیریش زیر آب تمیز میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)