تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 126 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1251

نام تاپيک: [ Gmail ] / تمامی مسائل جي ميل

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اره دوست عزیز ، حتما باید ایمیل ریکاوری شما تایید بشه . برای همین به آدرس ایمیلی که وارد کردید ، ایمیل ارسال میشه و روی لینک که در محتوای ایمیل هست کلیک کنید .
    مطمئنید؟ چون واسه من نیومد ایمیل تاییدیه! واسه همین تعجب کردم!
    البته من اول که یک recovery email رو میخواستم add کنم، حواسم نبود با پسوند @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدمش، بعد سریع دیدم اشتباهه، رفتم درستش کردم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردمش ولی دیدم دیگه ایمیل تاییدیه ای نیومد توی اکانت یاهو! حالا چکار کنم؟ چون به نظر نمیشه recovery email قبلی رو حذف کنم و دوباره از اول به صورت صحیح add کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    من طی امروز و دیروز به یه مشکلی برخوردم که کلا هنگ کردم و واقعا نمیدونم چرا ینطوری شده
    من برای سفارش کارهام کالاها رو باید به جیمیل فروشنده بفرستم و اون درخواست بررسی کنه ، تا دیروز هم مشکلی نداشتم ، از دیروز هرچی که ایمیل میفرستم فرستاده میشه اما طرف میگه نرسیده ، طرف من جیمیل داره
    خودمم با اکانت جیمیلم فرستادم نشد ، با اون یک اکانت فرستادم میگه بازم نیامده ، با یاهو فرستادم میگه نرسیده ، دوباره امروز هم فرستادم بازم میگه نرسیده ، مسئله اینجاست که طرف میگه از صبح تا الان 300 تا ایمیل دریافت کردم اما مال تو توش نیست ، نمیدانم واقعا مشکل از کجاست ، ممنون میشم دوستان من راهنمایی کنند.

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    چطور Delivery ایمیلی رو که ارسال میکنم رو فعال می کنم ؟
    از کجا بفهمم طرف مقابل ایمیلم رو خونده یا اینکه فقط به دستش رسیده ؟

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

اول بگم مکان read reciept برای کاربرهای عادی فعال نیست.
    توی این لینک کلاتوضیحات لازم برای فعال کردن read recieots یا همون رسید خواندن رو داده بهتره کامل بخونید که نوشته در چه صورتی ممکنه کار نکنه و چه طور فعال و غیر فعال می شه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینکه resd receipts رو فعال کرده باشید به این ربط داره که طرف میل رو باز کرده یا نه و اینکه در بعضی مواقع باید تایید کنه براتون رسید خواندن ایمیل بیاد. اگر تایید نکنه نمی آد.
    اینکه ایمیل به دست کسی نرسیده باشه معمولا با یک ایمیل دیگه مشخص می شه که بلافاصله بعد از سند کردن ایمیل معمولا به دستتون می رسه. که انواع و اقسام ارورها ممکنه توش باشه. معمولا یه سری عدد و رقم و این چیزا هست که سر در نمی آری فقط اول ایمیل رو می فمی که نوشته نتونسته برای فلان آدرس سند کنه. دلیل هایی که من تا حالا دیدیم برای سرویس دهنده هایی مثل یاهو و جی میل غیر فعال بودن اکانتی هست که براش ایمیل زدید و برای دیگر سرویس دهنده ها شاید جواب ندادن اون سرویس دهنده باشه. به هر حال برای فهمیدن رسیدن ایمیل به میل باکس طرف لازم نیست چیزی فعال بشه بلکه همونظور که گفتم اگ نرسه براتون یه ایمیل اررور می آد.

- - - Updated - - -

سلام

توی این لینک کلاتوضیحات لازم برای فعال کردن read recieots یا همون رسید خواندن رو داده بهتره کامل بخونید که نوشته در چه صورتی ممکنه کار نکنه و چه طور فعال و غیر فعال می شه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینکه resd receipts رو فعال کرده باشید به این ربط داره که طرف میل رو باز کرده یا نه و اینکه در بعضی مواقع باید تایید کنه براتون رسید خواندن ایمیل بیاد. اگر تایید نکنه نمی آد.
    اینکه ایمیل به دست کسی نرسیده باشه معمولا با یک ایمیل دیگه مشخص می شه که بلافاصله بعد از سند کردن ایمیل معمولا به دستتون می رسه. که انواع و اقسام ارورها ممکنه توش باشه. معمولا یه سری عدد و رقم و این چیزا هست که سر در نمی آری فقط اول ایمیل رو می فمی که نوشته نتونسته برای فلان آدرس سند کنه. دلیل هایی که من تا حالا دیدیم برای سرویس دهنده هایی مثل یاهو و جی میل غیر فعال بودن اکانتی هست که براش ایمیل زدید و برای دیگر سرویس دهنده ها شاید جواب ندادن اون سرویس دهنده باشه. به هر حال برای فهمیدن رسیدن ایمیل به میل باکس طرف لازم نیست چیزی فعال بشه بلکه همونظور که گفتم اگ نرسه براتون یه ایمیل اررور می آد.
    Last edited by m.beh; 23-08-2015 at 13:36.

5. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

سلام
    مطمئنید؟ چون واسه من نیومد ایمیل تاییدیه! واسه همین تعجب کردم!
    البته من اول که یک recovery email رو میخواستم add کنم، حواسم نبود با پسوند @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدمش، بعد سریع دیدم اشتباهه، رفتم درستش کردم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردمش ولی دیدم دیگه ایمیل تاییدیه ای نیومد توی اکانت یاهو! حالا چکار کنم؟ چون به نظر نمیشه recovery email قبلی رو حذف کنم و دوباره از اول به صورت صحیح add کنم.
    من خیلی وقت پیش بود که ایمیل ریکاوری رو تنظیم کردم ، الان یادم نمیاد چ گزینه هایی داشته . احتمالا دکمه ای برای ارسال ایمیل داشته باشه .

سلام
    من طی امروز و دیروز به یه مشکلی برخوردم که کلا هنگ کردم و واقعا نمیدونم چرا ینطوری شده
    من برای سفارش کارهام کالاها رو باید به جیمیل فروشنده بفرستم و اون درخواست بررسی کنه ، تا دیروز هم مشکلی نداشتم ، از دیروز هرچی که ایمیل میفرستم فرستاده میشه اما طرف میگه نرسیده ، طرف من جیمیل داره
    خودمم با اکانت جیمیلم فرستادم نشد ، با اون یک اکانت فرستادم میگه بازم نیامده ، با یاهو فرستادم میگه نرسیده ، دوباره امروز هم فرستادم بازم میگه نرسیده ، مسئله اینجاست که طرف میگه از صبح تا الان 300 تا ایمیل دریافت کردم اما مال تو توش نیست ، نمیدانم واقعا مشکل از کجاست ، ممنون میشم دوستان من راهنمایی کنند.
    احتمالا ایمیل شما برای ایشون به صورت اسپم در اومده در غیراینصورت دلیلی نمیبینم که جلوی ایمیل شما گرفته بشه یا برای ایشون نمایش نده .

7. این کاربر از mtchabok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

چجوری میتونم ایمیل هایی که از یه سایت خاص میاد غیر فعال کنم ؟ مثل بامیلو هرچی میگردم نمیشه غیرفعال کرد

- - - Updated - - -

چجوری میتونم ایمیل هایی که از یه سایت خاص میاد غیر فعال کنم ؟ مثل بامیلو هرچی میگردم نمیشه غیرفعال کرد

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

- - - Updated - - -

یه راهش اینه که بفرستشون تو اسپم از طریق منو های بالای ایمیل که یه علامت تعجب هست (report as spam)

راه دوم که به نظرم برای شما بهتره اینه که از منوی ستینگ برید توی فیلتر ها و یک فیلتر درستکنید برای آدرسی که نمی خواهید ازش ایمیل دریافت کنید سرچ کنید و در قسمت پایین پنجره سرچ creat filter with this search رو انتخاب و بهش بگید که این ایمیل هارو بلافاصله دیلیت کنه به این شکل ما دیگه مشکلی با این نوع ایمیل ها ندارید

10. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام
    دوستان ما از مسیر Settings >>>> Themes >>> My Photos>>> Upload a photo چند تا عکس برای پس زمینه جی میل آپلود کردیم .
    راهی برای حذف عکس ها از لیست عکس های نمایش داده شده در My photos هست ؟
    چون گزینه ای مانند Remove یا Delete برای حذف عکس ها وجود نداره انگار ؟
    برخی از عکس ها یه علامت قفل هم دارن . اون دیگه چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام
    من یه حساب جدید جیمیل باز کردم.
    وقتی به طور گروهی برای 60 نفر ایمیل ارسال می کنم همشون دوبارهدلیور میشن.
    اولش بالای صفحه یه باکس زرد رنگ میاد و میگه ارسال شد. در همون لحظه به اینباکس یک ایمیل میاد و میگه ایمیل به این 60 نفر دلیور شد. این یعنی چی؟
    یعنی خطا؟ یعنی ارسال نشد؟
    یکی راهنمایی کنه.
    ممنون از سایت خوبتون.

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

سلام دوستان

سلام
    دوستان ما از مسیر Settings >>>> Themes >>> My Photos>>> Upload a photo چند تا عکس برای پس زمینه جی میل آپلود کردیم .
    راهی برای حذف عکس ها از لیست عکس های نمایش داده شده در My photos هست ؟
    چون گزینه ای مانند Remove یا Delete برای حذف عکس ها وجود نداره انگار ؟
    برخی از عکس ها یه علامت قفل هم دارن . اون دیگه چیه ؟
    شاید بتونین از گوگل درایو پاکش کنین .

سلام
    من یه حساب جدید جیمیل باز کردم.
    وقتی به طور گروهی برای 60 نفر ایمیل ارسال می کنم همشون دوبارهدلیور میشن.
    اولش بالای صفحه یه باکس زرد رنگ میاد و میگه ارسال شد. در همون لحظه به اینباکس یک ایمیل میاد و میگه ایمیل به این 60 نفر دلیور شد. این یعنی چی؟
    یعنی خطا؟ یعنی ارسال نشد؟
    یکی راهنمایی کنه.
    ممنون از سایت خوبتون.
    دلیور ؟ میشه دقیقا عنوان این ایمیل دلیور رو بزارین برامون ؟

14. 2 کاربر از mtchabok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •