این صحبتی که شما میکنید که تو خط تولید دچار مشکل بشه مگه خط تولید محصولات ایرانخودرو هستشحرفت درسته، ولی یه سوال برام پیش اومده!
مگه این برندهای معروف، عطرها رو به صورت فله ای تولید نمی کنن؟
خوب ممکنه توی خط تولیدشون کیفیت شیشه یا جعبه 3-4 تا نمونه خدشه دار بشه ولی عطر اصل باشه!
نمی شه هم چین چیزی؟اولا که قبل از ورود به بازار چک میشن ( تیراژ تولید زیاد هست ولی انبوه نیست)نهایتا چند تا این شکلی باشه نه اغلب جنس هایی که شما تو بازار میبینید دوما این در مورد برند های لوکس صدق نمیکنه (عطر بیک که نیست)
خیلی هم نباید حساس بود فکر نمیکنم به این سادگی ها هم که میگید باشه(شاید باشهفکر میکنم مطمئن ترین راه همون خرید از انور آب باشه...به قول همون دوست وارد کنندم 80 درصد کارهایی که در ایران هست کپی هست و اونهایی هم که به اسم اصل فروخته میشه کپی درجه 1 هستش...
این سایت رو ببینید...سایت معتبری هستش و خیلی از برند ها رو داره...قیمت هاشم معقوله...
کد:
http://www.escentual.com/fragrance/
به ایران هم شیپینگ داره و هزینه شیپینگش هم 9.5 پونده یعنی حدود 18 تومن..البته نمیدونم آیا گمرک گیر میده یا نه؟؟)
اگر تو گوگل هم سرچ کنید اغلب عکس ها با نمونه تقلبی که ما میبینیم یکسان هست خصوصا در مورد عطر شیک که مربوط به سایت های فروش هست اغلب ، که معلوم میشه نمونه تقلبی این عطر در جاهای دیگه هم زیاد هستش .بابا اینارو ولش کن اینی که من دارم رو اگه ببینی کف میکنی!!
به شخصه هیچ مشکلی نه توی بسته بندی و نه توی اسپری و نه توی جعبه و نه حتی توی سلفون دور جعبه ندیدم...من بدبخت قبل از خرید این رفتم پیش یه عطر تقلبی فروش توانقلاب تقلبیشو دیدم و متوجه شدم که سلفن دور جعبه خیلی چروک و داغونه و زیر جعبه شم هیچ کدی حک نشده بعد که رفتم تو مغازه ااون مرتیکه اول از همه باید بگم که مغازه اش رو اگه ببینید با اون همه ویترین تر و تمیز و پر زرق و برق و چینش قشنگش و کلا کلاس بالای مغازه اش به ذهنتون خطور هم نمیکنه که این یارو یه دونه عطر تقلبی هم بفروشه ...حیف که اسم مغازه اش یادم نمونده میرم فردا پس فردا اسمشو میبینم بهتون میگم...تو همون پاساژ بوستان بود از پله برقی که بالا برید اولین مغازه عطر فروشیه که تو طبقه اول به سمت راست به چشمتون میخوره..بعدشم که رفتم مغازه یارو دیدم سلفون عطر شیکی که میفروشه خیلی تر و تمیزو بدون چروکه و قشنگ و منظم دور جعبه بسته شده. کد حک شده هم زیرش داره و جعبه هم خیلی با کیفیته
من از top note این عطر خیلی خوشم میاد ولی تمام فروشگاه های که من رفتم دقیقا همین شکل بوده درشون .
اگر اشتباه نکنم در عطر شما هم باید درش نازک باشه و نامرغوب باشه به طوری که داخلش پیداست زمانی که در عطر را میزارید درسته؟
با حرف این دوستمون هم که میگه اگر از خارج تهیه کنید ممکنه تقلبی باشه موافقم( مثال زدم در مورد همین عطر شیک)