تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 148 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1479

نام تاپيک: بحث و مشاوره برای خرید اکواریوم و ماهی های زینتی

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام
    قابلی نداره
    کجاش جالب بود ؟
    نه زیر نور مستقیم نیست
    تو خونه هست رو اپن ولی چون مهتابی رو گذاشتم رو آکواریوم تو عکس انگار نور خورشید هست
    پنگوسی ها ماهی های جالبین . هر غذایی بدی میخورن . اشتهاشون تمومی نداره
    5تا پنگوسی دارم . 2 تا پنگوسی سیاه یه دونه سفید دو تا هم کالر پنگوسی
    کالر پنگوسی رو آب غذا میخوره ولی این سه تا کف آب
    قابلی نداره
    نه بابا اینروزا خیلـــــــی قابل داره
    کجاش جالب بود ؟
    گیر نده دیگه کلا جالب بود
    نه زیر نور مستقیم نیست
    تو خونه هست رو اپن ولی چون مهتابی رو گذاشتم رو آکواریوم تو عکس انگار نور خورشید هست
    ای بابا ! لعنت به دل سیاه دشمن من فک کردم اون خورشیده پسر
    پنگوسی ها ماهی های جالبین . هر غذایی بدی میخورن . اشتهاشون تمومی نداره
    5تا پنگوسی دارم . 2 تا پنگوسی سیاه یه دونه سفید دو تا هم کالر پنگوسی
    کالر پنگوسی رو آب غذا میخوره ولی این سه تا کف آب
    آره ماهیای جالبین ! فقط خیلی احساساتی هستن یه کم زیادی باهاشون صحبت کنی آکواریوم رو میخوان بترکونن با ضربه های تندشون البته من شکاری داشتم وحشی بود ! آره نمیدونم چه حکمتیه اینا غذا رو کف آب میخورن !! ناچارا باید غذایی بگیری که ته نشین بشه من اول این رو نمیدونستم
    آخ یادش بخیر یه جفت اسکار برنز داشتم به دست منم رحم نمیکردن نامردا از آکواریوم بچه ماهی ها ، بچه ماهی مولی و گپی میگرفتم توی تور بالا نیگه میداشتم تازه توی آب نمینداختم ، مث نهنگ میپرید گازش میگرفت بیرون از آّب خیلی کیف میداد
    البته آخرش این طفلیا به دلیل حرارت بالا و کنترل نشده به رحمت ایزدی پیوستن

راستی پرت الان چنده ؟ اینکه میگن شیراز ماهی ارزونتره درسته ؟
    بعدم این دوره ی سیکل ازت چی هست مام بدونیم ؟؟
    Last edited by A M ! N; 08-04-2012 at 12:33.

2. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

ضمن تشکر
    راجبه لینک ها که واقعا نمیدونم چیکار باید کرد
    هر کار کردم نشد عکس یا لینک رو بذارم!! فیسبوک و... به اون عظمت هر لینکی بخای میذاری اما سایتای ایرانی...

راجبه جای آکواریوم هم والا یه اپن ه خعلی باحال داریم که خوراکه آکواریومه
    ولی رییس(مامان) میگه کثیف بازیه و خوشم نمیاد (:
    برا همین مجبورم توی اتاق خواب بساط آکواریوم رو پهن کنم که اتاقه 12متریه

توی نواب سفارش ساخت آکواریوم رو هم میگیرن؟
    اگه یدونه 1.80 در 60 در 30 بخام حوش چند میفته برام؟
    اگه شیشه جلویی قوس دار باشه که فبها
    --
    راستی یه سئوال دیگه
    دیروز ظهر پلاسکو بودم
    توی یه آکواریوم یه ماهی خععلی بزرگ گذاشته بودن
    رنگش هم کرم(نمیشد بگی طلایی) بود
    کاش اسمشو میپرسیدم
    حدس میتونید بزنید چی بوده؟
    ویرایش: الان عکس ماهیایی که نام بردید رو دیدم
    کاملا شبیه ماهی اسکار بود این ماهی که تو پلاسکو دیدم
    ولی واقعا بزرگ بو ( اندازه یه نون بربری حد اقل)
    حالا نمیدونم چی بود...
    شما فقط بگو بین up. و .com چیز باید بذارم
    من هم یه اتاق دوازده متری دارم برای آکواریوم تنگ نیست. جالبه من خودم خواستم از رو اپن ببرم تو اتاق مامان گفت نه مگه جهودیم (تو شهر ما اصطلاحه تقریبا یعنی چرا چیزی که داریم رو از بقیه پنهون کنیم و از این حرفا) البته مادر من هم کلی غر میزنه طوری که بعضی وقتا میخوام آکواریوم با ماهی ها پرت کنم وسط حال با این حال وقتی میرم مسافرت غذا میده به ماهی ها. همیشه کاهو میذاره برای ماهی ها
    این سایزی که شما انتخاب کردی ایراد خاصی نداره ولی میشه 324 لیتر میشه هفته ای یه بار حداقل باید 30 درصد از اب تانک رو سیفون کنی که میشه حدود صد لیتر تو اتاقت که شیر اب و کفشور نداری پس میشه مصیبت عظما
    من دو تا راه به شما پیشنهاد میکنم
    1- یه اکواریوم صد لیتری بسازید مثلا 60*60*30 یا 60*50*40 (دومی صدو بیست لیتره). اولا اصلا کوچیک نیست تقریبا متوسطه. دوما در سر و هزینه و زحمت و وقت گیری کمتری داره دوما بعد از شیش ماه یه سال که فهمیدید اکواریوم داری یعنی چی یه اکواریم یک و نیم متری میسازید حالشو میبرید. آکواریوم کوچیک هم میشه قرنطینه که از واجبات اکواریوم هست. مثلا 150*60*40 که میشه نزدیک 360 لیتر.
    تا اون موقع هم اگه خوب نگه دارید و سلیقه به خرج بدید، والده محترم میفهمه که کثیف کاری نداره زیبایی اکواریوم رو هم که ببینه نرم میشه و میتونی تانک دوم رو ببری رو اپن بذاری.
    2- از همین اول یه اکواریوم 80*60*40 میسازی و سالیان سال به خوبی و خوشی باهاش زندگی میکنی نزدیک 190 لیتر هم حجمشه

گزینه اول خیلی بهتره. اگه میدونی مادرت بعدا اجازه نمیده تانک رو بزرگ کنی از گزینه دو استفاده کن
    اگه میخوای شیشه جلو قوس دار باشه باید بذاری کوره که البته هزینه داره
    راستی ده سانت بیشتر جات رو تنگ نمیکنه ولی برای ماهی ها و همچنین تزئین تانک خیلی موثره

بله میتونید به هر آکواریوم سازی سفارش بدید از خداشون هم هست
    ولی گرون تر میوفته
    اگه خودت بسازی میشه با صد تومن سر و تهش رو هم اورد البته فقط خود تانک نه وسایل و خرده خرج (همون سایزی که خودتون گفتید رو عرض کردم)
    ولی اگه سفارش بدید با صد تومن می تونید یه تانک 80 سانتی تحویل بگیرید
    تو شهر ما که اینطوریه باز هم از خود اکواریومی ها بپرسی بهتره

اگه میگی شبیه اسکار بود ولی خیلی بزرگتر فکر کنم اسفراناموس بود ماهی ای فوق العاده وحشی و خونخوار هست اصلا طرفش نرو

سلام
    یه چندتا عکس بی کیفیت از آکواریومم بزارم
    [
    این کت فیش و بلک گوست روزا از کوزه بیرون نمیان وگرنه از اونام عکس میزاشتم
    هر کاری کردم این لوچ دلقکا هم تو عکس بیفتن نشد . تا دوربین رو میارم جلو آکواریوم غیب میشن
    اکواریوم قشنگه ولی به نظر من پس زمینه رو عوض کن یه پس زمینه تک رنگ بذار. از سنگ و چوب طبیعی هم بیشتر استفاده کن خیلی امروزی تر میشه

بعدم این دوره ی سیکل ازت چی هست مام بدونیم ؟؟
    و اما اندر باب سیکل ازت
    شما وقتی اکواریوم رو راه میندازی غذای اضافه و فضولات شروع به تجزیه شدن میکنن و به سم تبدیل میشن و مرگ ناگهانی ماهی ها رو به همراه دارن. بعد از یه مدت یه سری باکتری شروع به رشد میکنن که کارشون خوردن این سم ها هست و این سم رو به یه سم خفیف تر تبدیل میکنن این سم خفیف به راحتی ماهی رو نمیکشه بلکه بیشتر بی حالش میکنه برای حذف این سم خفیف هم راهی جز سیفون دوره ای نیست
    کلا یه ماه تا چهل روز طول میکشه تا این باکتری های مفید تشکیل کلونی بدن بعدش می تونید ماهی بندازید تو تانک
    این سیکل خیلی مهمه هر کی هر چیزی گفت توجه نکنید حتما این سیکل رو طی کنید بعد ماهی بخرید
    من چهار راه برای تشکیل سیکل میشناسم:
    1-راه مطمئن و طولانی
    چند تا ماهی زبرا که مقاوم به این سم ها هستن میخرید تو تانک نگه میدارید. اگه کاری نکنید که سیکل به هم بخوره چهل روز دیگه با اطمینان کامل هر ماهی ای که خواستید بخرید.
    2- راه مطمئن و کوتاه
    کلونی باکتری های ارزشمند رو از یه آکواریوم مطمئن که سیکل رو طی کرده یه تانکتون منتقل کنید. این کلونی ها تو جاهایی مثل سرامیک و بیوبال که مخصوص این کار درون تانک قرار میدن، شن اسفنج فیلتر و این چیز ها تشکیل میشن. کافیه یه مقدار از یکی از این وسایل رو یک هفته تو تانکتون نگه دارید.
    3- راه کوتاه ولی من امتحان نکردم
    استفاده از کپسول باکتزیوم محصول شرکت تترا اگه اشتباه نکنم. این کپسول ها حاوی انزیم هایی هستن تشکیل کلونی باکتری های مفید رو بسیار تسریع می بخشه. این کپسول رو طبق دستورش استفاده میکنید. فروشنده ها میگن می تونید فرداش ماهی بندازید. ولی من میگم صبر میکنید تا آب آکواریوم کدر بشه. این یعنی باکتری ها در حال رشد و تشکیل کلونی هستن و دارن با سرعت سم های تولید شده رو می خورن. وقتی آب دوباره شفاف شد می تونید ماهی بخرید.
    4- راه نه چندان کوتاه و سخت و کلا بی خیالش بشید.
    باید تستر نیترات و نیتریت و این چیزا داشته باشید و از ریز مراحل این سیکل با خبر باشید.
    Last edited by Ezel; 08-04-2012 at 21:40. دليل: حذف نقل قول آخر به علت حذف پست نقل قول گرفته شده /

4. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AbKhiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    http://Jarrahi.ir

10

شما فقط بگو بین up. و .com چیز باید بذارم

من دو تا راه به شما پیشنهاد میکنم
    1- یه اکواریوم صد لیتری بسازید مثلا 60*60*30 یا 60*50*40 (دومی صدو بیست لیتره). اولا اصلا کوچیک نیست تقریبا متوسطه. دوما در سر و هزینه و زحمت و وقت گیری کمتری داره دوما بعد از شیش ماه یه سال که فهمیدید اکواریوم داری یعنی چی یه اکواریم یک و نیم متری میسازید حالشو میبرید. آکواریوم کوچیک هم میشه قرنطینه که از واجبات اکواریوم هست. مثلا 150*60*40 که میشه نزدیک 360 لیتر.
    تا اون موقع هم اگه خوب نگه دارید و سلیقه به خرج بدید، والده محترم میفهمه که کثیف کاری نداره زیبایی اکواریوم رو هم که ببینه نرم میشه و میتونی تانک دوم رو ببری رو اپن بذاری.
    2- از همین اول یه اکواریوم 80*60*40 میسازی و سالیان سال به خوبی و خوشی باهاش زندگی میکنی نزدیک 190 لیتر هم حجمشه
    .
    داداش دمت گرم
    روشنمون کردی
    من قضیه این سیفونو نمیدونستم
    البته تو اتاقم یه بالکن هست که کفش راه آب هم هست که بدیم بره پایین ها

این هم عکس ها
    عکس اکواریوم اولی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عکس اکواریوم دومی
    ( به جای ----- کلمه ی قبیح وطن دانلود رو که پی سی ورلد حذفش میکنه رو بنویسید)
    -------------

ینی من شیفته آکواریوم دومیه ام
    خودم هم یه اکواریوم با پس زمینه مشکی و گیاه های دریایی رو دوس دارم
    Last edited by AbKhiar; 08-04-2012 at 22:30.

6. این کاربر از AbKhiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

خدا بگم چی کارت نکنه پی سی ورلد باز هم حذفش کرده یه فاصله ای نقطه ای چیزی بنداز وصطش

8. 2 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

11

خدا بگم چی کارت نکنه پی سی ورلد باز هم حذفش کرده یه فاصله ای نقطه ای چیزی بنداز وصطش
    لینکای بالا درست شد
    کلمه ی v a t a n d o w n l o a d رو بنویسید اونجا بجای ----
    هر دو آکواریوم جالبن

---
    اما راجع به ماهی هایی که دیدم و بعضیاشون رو واقعا دوس داشتم

ماهی های مورد علاقم رو در زیر به ترتیب مینویسم
    ولی اطلاعی از قابل هم زیست بودنشون / و آب شور و شیرینش ندارم
    اگه با توجه به اولویت ها برام انتخاب و حذف کنید ممنون میشم
    1-گوپی
    2-پنگوسی
    3-فایتر
    4-دلقک
    5-انجل
    6-دیسکاس
    7-جراح
    8-پاروت
    9-پانچکس
    10-اسب ماهی
    11-لاکپشت کوچیک آبی
    12-ماهی بادکنکی

(:

راستی بعضی پنگوسی ها شبیه کوسه هستند که واقعا جالبه
    ولی ماهی ای هست که بزرگتر باشه و شبیهتر به کوسه ها؟!
    یک ماهی 40 -45 سانتی!

( من هر چی نگاه میکنم بین ماهی سیلور شارک شباهتی با کوسه نمیبینم)!

اگه میگی شبیه اسکار بود ولی خیلی بزرگتر فکر کنم اسفراناموس بود ماهی ای فوق العاده وحشی و خونخوار هست اصلا طرفش نرو

.

الان عکساشو دیدم
    دقیـــــــــــــــــــقا خوده خرش بود
    پسر عجب هیولاییه
    فک کنم بگیرم شب بلند شه بیاد بخورتم
    Last edited by AbKhiar; 08-04-2012 at 23:31.

10. 3 کاربر از AbKhiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

1

اینم از عکسای جناب AbKhiar

12. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

1

و اما اندر باب سیکل ازت
    شما وقتی اکواریوم رو راه میندازی غذای اضافه و فضولات شروع به تجزیه شدن میکنن و به سم تبدیل میشن و مرگ ناگهانی ماهی ها رو به همراه دارن. بعد از یه مدت یه سری باکتری شروع به رشد میکنن که کارشون خوردن این سم ها هست و این سم رو به یه سم خفیف تر تبدیل میکنن این سم خفیف به راحتی ماهی رو نمیکشه بلکه بیشتر بی حالش میکنه برای حذف این سم خفیف هم راهی جز سیفون دوره ای نیست
    کلا یه ماه تا چهل روز طول میکشه تا این باکتری های مفید تشکیل کلونی بدن بعدش می تونید ماهی بندازید تو تانک
    این سیکل خیلی مهمه هر کی هر چیزی گفت توجه نکنید حتما این سیکل رو طی کنید بعد ماهی بخرید
    من چهار راه برای تشکیل سیکل میشناسم:
    1-راه مطمئن و طولانی
    چند تا ماهی زبرا که مقاوم به این سم ها هستن میخرید تو تانک نگه میدارید. اگه کاری نکنید که سیکل به هم بخوره چهل روز دیگه با اطمینان کامل هر ماهی ای که خواستید بخرید.
    2- راه مطمئن و کوتاه
    کلونی باکتری های ارزشمند رو از یه آکواریوم مطمئن که سیکل رو طی کرده یه تانکتون منتقل کنید. این کلونی ها تو جاهایی مثل سرامیک و بیوبال که مخصوص این کار درون تانک قرار میدن، شن اسفنج فیلتر و این چیز ها تشکیل میشن. کافیه یه مقدار از یکی از این وسایل رو یک هفته تو تانکتون نگه دارید.
    3- راه کوتاه ولی من امتحان نکردم
    استفاده از کپسول باکتزیوم محصول شرکت تترا اگه اشتباه نکنم. این کپسول ها حاوی انزیم هایی هستن تشکیل کلونی باکتری های مفید رو بسیار تسریع می بخشه. این کپسول رو طبق دستورش استفاده میکنید. فروشنده ها میگن می تونید فرداش ماهی بندازید. ولی من میگم صبر میکنید تا آب آکواریوم کدر بشه. این یعنی باکتری ها در حال رشد و تشکیل کلونی هستن و دارن با سرعت سم های تولید شده رو می خورن. وقتی آب دوباره شفاف شد می تونید ماهی بخرید.
    4- راه نه چندان کوتاه و سخت و کلا بی خیالش بشید.
    باید تستر نیترات و نیتریت و این چیزا داشته باشید و از ریز مراحل این سیکل با خبر باشید.

جناب مرد تاریکی سلام عرض شب بخیر...

این رو تابحال اصن نشنیده بودم الان انگشت به دهن هستم ! ضمنا اینکه این دوره ، برای کسی که تازه آکواریوم خریده و آب تازه ریخته داخل آکواریوم هم اجباری هست ؟
    میشه درباره ی سیفون کردن هم یک توضیحی برامون بدین آقا ؟
    ضمنا با هزینه ی اولیه 150 الی 200 میشه چیکار کرد ؟

تشکر..
    Last edited by A M ! N; 08-04-2012 at 23:36.

14. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

بالاخره اون عکس ها رو زیارت کردیم
    عکس هایی که گذاشتید مربوط به آب شور میشه که اینجا در موردش صحبت نمیکنم چون بلد نیستم
    اکواریوم دوم عرضش بیشتر از اونی که فکر میکنید هست. در واقعا آکواریوم داخل دیوار هست و تجهیزاتش هم داخل اتاق. یعنی دیوار رو سوارخ کردن.

شماره های هفت و ده اب شور هستن. دوازده رو نمی دونم منظورتون کدوم ماهیه ولی قکر کنم آب شور باشه
    شماره چهار هم باز دقیقا منظورتون معلوم نیست تعداد خیلی زیادی ماهی هستن که بهشون دلقک میگن بیشترشون هم شور هستن. تو آب شیرین فقط لوچ دلقک رو میشناسم. سرچ کنید.
    پنگوسی دو نوع شکاری و معمولی داره. شکاری گوشت خواره و معمولی گیاه خوار
    به نظر من سراغ پنگوسی نرو. میپرسی چرا؟

همون طور که حدس زدی دارن پنگوسی حمل میکنن. تو آکواریوم به این اندازه نمیرسه ولی اونقدر بزرگ میشه که نه ازت مجانی بردارن نه خودت بتونی نگه داری در واقع حکم اره پیدا میکنه (با عرض معذرت)
    شبیه ترین ماهی به کوسه همین پنگوسی هست. همون طور که دیدی اندازه کوسه میشه
    لاکپشت آبی نیازمند خشکی هست یعنی حتما باید جایی باشه که بتونه روش وایسته و حداقل سرش رو بیرون از آب نگه داره

گوپی و پانچاکس و بیشتر گیاه خوار ها رو می تونی با هم نگه داری. اکواریوم رو بیشتر از صد لیتر در نظر نگیر برای این ماهی ها چون همه اشون کوچیکن

پرت یه ماهی آزمایشگاهی هست که با سیچلاید های امریکایی نگه میدارن.

دیسکاس هم ماهی خیلی خوبی هست گران و حساس فعلا طرفش نره. حداقل یه سال اکواریوم داری کن و تجربه جمع کن بعد برو سراغش

انجل هم ماهی فوق العاده زیباییه. اولی انتخاب من برای ماهی داری بود. اگه میخوای آنجل نگه داری سعی کن همه ماهی هایی که میخوای نگه داری رو با هم بخری. چون وقتی با تانک اخت بشه ماهی های جدید تر رو میزنه. شاید چون تانک من کوچیک بود این مشکل رو داشتم.

تعجب میکنم که چطور از سیچلاید های زیبای افریقایی چیزی رو انتخاب نکردی. حتما به اون ها فکر کن

سیچلاید ها افریقایی و امریکایی مخصوصا امریکایی در نگاه اول اصلا جالب نیستن ولی به مرور عاشقشون میشی. من خودم از سورم بدم میومد. مثلا یکی تو اینترنت عکسشون رو میذاشت و میگفت این ماهی رو خیلی دوست داردم تعجب میکردم. میگفتم این دیگه چیه مثل نیمرو همزده می مونه.
    ولی الان دوتا کوچولوش رو دارم و جونم براشون در میره

گیاه خوار ها برای شروع خوب هستن تانک بزرگ هم به دردشون نمی خوره. ولی می دونم در نهایت سراغ گوشت خوار ها میری

قبل از ماهی خریدن حتما تو اینترنت در مورد سایز نهایی شون تحقیق کن چون همه ماهی هایی که تو بازار هستن بچه ان. پنگوسی رو یادت بیار

16. 4 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

جناب مرد تاریکی سلام عرض شب بخیر...

این رو تابحال اصن نشنیده بودم الان انگشت به دهن هستم ! ضمنا اینکه این دوره ، برای کسی که تازه آکواریوم خریده و آب تازه ریخته داخل آکواریوم هم اجباری هست ؟
    میشه درباره ی سیفون کردن هم یک توضیحی برامون بدین آقا ؟
    ضمنا با هزینه ی اولیه 150 الی 200 میشه چیکار کرد ؟

تشکر..
    علیک سلام شب شما هم خوش
    ببخشید پست شما رو ندیدم

چطوری عکس پیوست کردی؟
    به هر حال ممنون

اختیار داری قربان شما سرور مایی این سیکل ها مال دیگرونه شما که پارتی داری لازم نیست این دوره رو بگذرونی. شما آخر وقت تشریف بیارید زیر سیبیلی ردتون میکنم.
    از شوخی گذشته تازه یعنی چند وقت؟ ماهی هم توش دارید؟ چند روزه توش ماهی دارید.
    همه اکواریوم ها باید این سیکل رو داشته باشن یعنی باکتری های مفید رو داشته باشن. آکواریوم های جدید هم باید به روش هایی که گفتم باکتری دار بشن.

سیفون هم عبارت است از خارج کردن آب کثیف از اکواریوم و جایگزین کردن با آب تازه و تمیز و کلر در رفته
    برای این کار یه وسیله شیلنگ مانندی هست که یه طرفش که وارد اک میشه دهنه قطور تری داره مثل لیوان میمونه یه طرف دیگه اش هم پمپ دستی داره. اون قسمت لیوان مانند رو داخل شن میکنی با پمپ دستی جریان آب رو راه می اندازی. (بعدش جریان اب خودش ادامه پیدا میکنه به دلیل اختلاف سطح). این طوری هم آب خارج میشه هم کثافات از لای شن ها خارج میشه. یه قسمت که که تموم شد، سرش رو از لای شن ها خارج میکنی و یکم اون ور تر دوباره میکنی تو شنا و به همین ترتیب همه شن ها رو تمیز میکنی.
    باید حداقل 20-30 درصد آب به طور هفتگی عوض بشه.

با 150 تا 200 تومن خیلی کارا میشه من خودم با 50 تومن شروع کردم البته سال 89. اون موقع ها 50 تومن خیلی پولی بود.
    اول بفرمایید با چه سایزی میخواید شروع کنید.

18. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

5

این دقیقا همون چیزیه که من دوس دارم
    البته میدونم خعلی بزرگه
    و فعلا امکانش نیست
    ایشالله باشه برای دوران تاهل !
    ویدئو از سایت آپارات هست
    با حجم 1 مگابایت
    پنگوسی های قول پیکر در ایران(:
    من که کفففف کردم
    اگه --- گذاشت بجای --- کلمه آپارات aparat رو بذارید

چرا اینها با اینکه گوشتخوارن کامل مشکی نیستن؟ من شنیده بودم پنگوسی های گوشت خوار و خشن فقط مشکی اند
    ولی اینها مثل کوسه مشکی و نقره ای هستند

اما سوالی که تو ذهنم هست اینکه فایتر ها با گوپی ها و پاروت ها میسازن؟ یا دعوا میشه سر یه کیلو مربا
    Last edited by AbKhiar; 09-04-2012 at 00:25.

20. 2 کاربر از AbKhiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •