تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 416 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

وحید جان..
    رئال 4-2-3-1 بازی میکنه..
    که اینطور میشه:
    ..................کاسیاس.................
    مارسلو.....کاروالیو...په په.......راموس
    .........................خدیرا.............
    .........ژابی.............................
    ...................اوزیل...................
    ...رونالدو.....................دی ماریا...
    ................هیگواین(بنزما)........ ...

پس میبینی که پست دی ماریا ربطی به پست ژاوی و اینیستا نداشت...
    کلا رئال امشب عجیب بد بازی کرد..یجورایی غیر طبیعی..شاید بقول کسرا، بخاطر جو ورزشگاه و شایدم مسائل دیگه...

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

بازم تبریک و شب خوش...

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان..
    رئال 4-2-3-1 بازی میکنه..
    که اینطور میشه:
    ..................کاسیاس.................
    مارسلو.....کاروالیو...په په.......راموس
    .........................خدیرا.............
    .........ژابی.............................
    ...................اوزیل...................
    ...رونالدو.....................دی ماریا...
    ................هیگواین(بنزما)........ ...

پس میبینی که پست دی ماریا ربطی به پست ژاوی و اینیستا نداشت...
    من میگم دیارا بعد میگی دی ماریا؟
    لاسانای اونو جای انداختم به اشتباه افتادی
    دیارا به جای اوزیل اومد فکر کنم پستش به اونا بخوره. درسته دیارا پستش در اصل هافبک دفاعیه ولی تو این بازی خیلی اینجوری نبود چون دو تا هافبک دفاعی پشتش بودن

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش تصویری - اخراج سرخیو راموس

سرخیو راموس مدافع راست رئال در لحظات پایانی بعد از خطا روی مسی با ضربه ای محکم کارلس پویول را نقش بر زمین کرد و از بازی اخراج شد. جزئیات این صحنه را ببینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/11/30

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من میگم دیارا بعد میگی دی ماریا؟
    لاسانای اونو جای انداختم به اشتباه افتادی
    نه! من الان 40 تا جا دارم پست میدم، یخورده زیادی قاطی کردم!: دی
    دیارا به جای اوزیل اومد فکر کنم پستش به اونا بخوره. درسته دیارا پستش در اصل هافبک دفاعیه ولی تو این بازی خیلی اینجوری نبود چون دو تا هافبک دفاعی پشتش بودن
    دیارا هم اومد تا بازی ژاوی رو بهم بزنه..دقیقا کاری که تویه بازی رفت سال قبل کرد..
    که البته اصلا هم موفق نبود..
    +
    قدرت تهامی رئال صفر شد!! اوزیل نیمه اول باز یه تحرکی به خط حمله میداد...
    کلا رئال نیمه دوم خیــــلی بد بود...
    سرخیو راموس مدافع راست رئال در لحظات پایانی بعد از خطا روی مسی با ضربه ای محکم کارلس پویول را نقش بر زمین کرد و از بازی اخراج شد. جزئیات این صحنه را ببینید.
    راموس بخاطر خطا روی مسی اخراج شد..
    یعنی قبل اینکه پویول رو بزنه، داور کارت قرمز تو دستش بود...

---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------

در مورد حرکت کریس روی پپ هم یه چی بگم..
    حرکت کریس خیلی زشت بود اما بیایم واقعیت ها رو ببینیم..
    کریس کلا آدم مغروریه..حالا دو صفر به بارسایی باخته که مسی توشه(یعنی کسیکه کل کل داره با رونالدو)..
    بعد میاد مثه بچه ادم توپ رو بگیره..اما پپ یهو توپ رو پرت میکنه اونور!
    به نظر من ری اکشن کریس کاملا طبیعی بود هر چند زشت...
    پس بزرگش نکنیم...
    +
    خوزه هم یه جمله جالب گفته تویه کنفرانس بعد بازی:
    "پذیرفتن این شکست، اصلا کار سختی نیست چون وقتی بد بازی میکنی و میبازی، چیزی برای ناراحتی وجود نداره"

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ااااا..... مسی صحنه دعوا رو ندید!!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمیخواستم اینجا پست بدم، چون با حضور بعضیها واقعا سطحش خیلی پایینه! ولی خوب...

باید بگم برد حق بارسا بود. اما چرا این نتیجه بوجود اومد؟!

اول از همه، باورم نمیشه، و نمیتونم اینو بگم، اما اولین دلیل: جو ورزشگاه بود!

خوب یه تیم جوون و تازه بسته شده تو نیوکمپ و بازی ای به این حساسی: اوزیل، خدیرا، دی ماریا، جالبه، حتی کاروالیو که قبلا جلو بارسا بازی کرده بود هم، خودش نبود!

کلا میانگین سنی بازیکنای رئال، مخصوصا اگه دفاع رو حذف کنیم، خیلی پایین بود و بی تجربه.

دوم: ترکیب رئال
    به نظر من، گذاشتن مارسلو اشتباه بود. هرچند مسی کاری نکرد، اما به نظر من دلیلش این بود که گواردیولا بجای اینکه از مسی مثل بازی های قبل کار بکشه، از اون برای متلاشی کردن دفاع و پرت کردن هواسشون استفاده کرد.

ضمن اینکه، یه چیزی که به نوعی اجتباب ناپذیر بود، مرکز تیم بود، که کاملا جوون و بی تجربه بودن، تنها بازیکنی که با جو بازی آشنا بود و تا آخرین لحظه هم حساب شده کار کرد، ژابی آلنسو بود.

نبود کاکا واقعا حس میشد. به هر حال، تو این جور بازی ها، کاکای افت کرده هم به مسعوت اوزیل میچربه.

زوج هیگواین و رونالدو هم که تشکیل نشد!

از همه مهمتر! من موندم جلو کسی مثل ژاوی، چرا باید سیستم آفساید گیری رو اجرا کنن؟!!! دقیقا از دقیقه اول بازی، قلب دفاع رو هدف گرفتن و تمام مدت داشتن سعی میکردن از آفساید فرار کنن که خیلی هم موفق بودن.

سوم: داوری

زمانی که بازی 2-0 بود، یه پنالتی برای ما نگرفت ( خطای والدز رو رونالدو ). گل سوم که روحیه تیم رو کاملا متلاشی کرد، کاملا آفساید بود.

از همه اینا بگذریم، تازه فصل اول هست، مگه مورینیو فصل اول با اینتر چی کا کرد. ضمن اینکه فصل پیش بود فکر میکنم، تو بازی گروهی CL اینتر از بارسا شکست سختی خورد، اما در نهایت دیدیم که...

فراموش نکنیم که همین ژاوی، تا دیروز یه بچه بود که مدام از ما میباخت! پس باید به کسایی مثل اوزیل و دی ماریا وقت داد...
    دوست من جوري ميگين جوون و جوري ميگين جو ورزشگاه
    انگار دارين درباره بازيكناي اميد ايران حرف ميزنيد
    انگار نه انگار كه اين بازيكنا همه ستاره هاي تيمهاي مليشون هستن و بازيهاي حساس زيادي پشت سرگذاشتن
    پس چرا پدرو كه از اوزيل و ديماريا خيلي كمتر بازي ملي كرده جو نگرفتش حتي بازي پارسال توي برنابئو
    گل پنجم بارسا رو يه بچه زد
    بويان كركيچ اگه كمي جلوتر ميومد توي ميدون بعيد نبود گل بزنه
    بوسكتز فضاي جلوي مدافعين بارسا رو به راحتي اداره ميكرد
    اينا هم جوونن
    مشكل رئال نه جو ورزشگاه بود نه جوون بودن بازيكنا
    مشكل رئال در درجه اول خيلي خوب بازي كردن بارسا بود و در درجه بعد نداشتن تمركز كه ربطي به جوونيه تيم هم نداشت دليلش اينكه بازيكناي باتجربه رئال هم بد بودن
    در مورد داوري هم اون صحنه انصافا پنالتي نبود دروازبان و رنالدو با هم روي توپ اومدن و والدز هم با هر دو دست توپ رو زد در ادامه هم برخورد طبيعي بود
    در مورد گل سوم هم نميشه به طور صد در صد گفت آفسايد بوده
    فراموش نکنیم که همین ژاوی، تا دیروز یه بچه بود که مدام از ما میباخت! پس باید به کسایی مثل اوزیل و دی ماریا وقت داد...
    بايد به ژاوي تبريك گفت كه از شكستهاي دوران كودكيش درس گرفته و الان داره در جهان فوتبال پادشاهي ميكنه
    از اينكه خودتون هم معترفيد كه يه زماني فقط بچه ها رو ميبردين خوشحالم

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا 5- رئال مادريد 0؛ تحقير مورينيو در نيوکمپ

نخستين شکست کهکشاني‌ها در فصل 2011-2010 ليگا برابر آبي - اناري‌ها رقم خورد.

روند پيروزي‌هاي پياپي شاگردان مورينيو سرانجام در هفته‌ي سيزدهم ليگا با شکست سنگين 5 بر صفر مقابل رقيب سنتي‌شان قطع شد تا تنها خط تيره جدول رقابت‌ها هم حذف شود. تيم پايتخت نشين اسپانيا علاوه براز دست دادن ال کلاسيکو صدر جدول ليگا را هم از دست داد.

قوهاي سپيد مادريد در شرايطي پا به جهنم نوکمپ گذاشته بودند که در چهار ديدار قبلي که گوارديولا هدايت آبي و اناري‌ها را بر عهده داشت، بازنده از زمين خارج شده و اين بار اميدوار بودند، با هدايت مورينيو به سريال شکست‌هايشان پايان دهند، اما حتي حضور اين مربي متفکر و تاکتيکي روي نيمکت رئال مادريد سودي نبخشيد و بارسلونا در پايان با 5 گل جدي ترين رقيبش را از پيش رو برداشت.

بارسلونا از نيمه‌ي نخست برتري خود را بر حريف ديکته کرد. 75 درصد مالکيت توپ مقابل تيمي مانند رئال مادريد نشان از برتري تيم ميزبان داشت.

شاگردان گوارديولا در همان دقايق ابتدايي بازي مزد برتري خود را گرفتند. پاس دقيق اينيستا، ژاوي را در موقعيت تک به تک قرار داد تا نخستين گل بارسلونا به ثمر برسد.

8 دقيقه بعد حرکت نفوذي داويد ويا زمينه‌ساز گل دوم بارسلونا شد. پدرو در دهانه‌ي دروازه کار دشواري نداشت و دروازه‌ي خالي را گشود تا نيمه‌ي نخست با برتري 2 بر صفر کاتالاني‌ها به پايان برسد.

در نيمه‌ي دوم با وجود اين که بارسلونا نتيجه‌ي لازم را گرفته بود باز هم توپ و ميدان را در اختيار داشت. در دقيقه‌ي 55 پاس تودر مسي، ويا را در موقعيت تک به تک قرار داد و مهاجم پيشين والنسيا توپ را با تور دروازه آشنا کرد، هرچند به نظر مي رسيد ويا در موقعيت آفسايد صاحب توپ شده است.

حمله هاي بارسلونا همچنان ادامه داشت تا در دقيقه‌ي 58 بار ديگر همکاري مسي و ويا تکرار شد و مهاجم استوريايي بارسلونا اختلاف را به عدد 4 رساند.

گوارديولا که نتيجه‌ي لازم را کسب کرده بود، بويان و جفرن را به زمين فرستاد و ژاوي و ويا را بيرون کشيد، اما اين پايان کار نبود. جفرن تازه وارد سانتر ارسالي بويان را به درون دروازه فرستاد تا شکست براي کهکشاني‌ها سنگين تر شود.

بازيکنان رئال مادريد که نتيجه را واگذار کرده بودند رو به خشونت آوردند و 7 کارت زرد دريافت کردند. سرخيو راموس هم به دليل خطاي عمد بر روي مسي از زمين مسابقه اخراج شد. والدس، مسي، ويا، پويول و ژاوي هم از بارسلونا کارت زرد دريافت کردند.

بارسلونا با پيروزي در ال کلاسيکو 34 امتيازي شد و در صدر جدول جاي قوهاي سپيد را گرفت. رئال مادريد 32 امتيازي ماند و در مکان دوم قرار گرفت. ويارئال هم با 27 امتياز رده‌ي سوم جدول را در اختيار دارد.

کد:
    سه‌شنبه 09/09/1389

گزارش تصویری: برخورد زشت کریس با گواردیولا و درگیری بازیکنان بارسا با رونالدو

سایت گل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کریس به دنبال گرفتن توپ برای به جریان انداختن مجدد بازی بود و گواردیولا توپ را به او تقدیم کرد ولی ...

زمانی که بازیکن پرتغالی در آستانه گرفتن توپ بود، گواردیولا توپ را پرتاب کرد و کریس او را به سمت عقب هل داد

این برخورد از زاویه ای دیگر

پس از این ماجرا، اینیستا اولین بازیکنی بود که برای اعتراض خود را به رونالدو رساند

تعدادی از بازیکنان دو تیم، برای جدا کردن بازیکنان درگیر و خاتمه دادن به فیصله وارد عمل شدند ولی گویا قصدشان تنها جدا کردن نبود

آلوس و ویا هم برای مقصر اعلام کردن رونالدو وارد ماجرا شدند

پیکه و په په سعی در آرام کردن اوضاع دارند ولی گویی خودشان بیشتر از سایرین عصبانی اند

والدس هم برای شرکت در جشن کتک کاری، بلافاصله خودش را به محل درگیری رساند

و بعد از اینکه همه چیز آرام گرفت، کارت زرد برای والدس و رونالدو و پایان این قائله!!!

کد:
    2010/11/30

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[QUOTE]
    [B]1- قبل از هرچیز باید تبریک گفت به بارسا و طرفداران بارسا ، با شایستگی تمام به پیروزی رسیدند و رئال خیلی خوش شانس بود که شکست سنگین تری رو متحمل نشد .
    به نوبه ي خودم ممنونم دوست عزيز
    2- به نوبه ی خودم به علت حرکت زننده ی رونالدو نسبت به گواردیولا عذر خواهی میکنم و ابراز برائت می کنم از این حرکت مذموم
    به نظر من بدون هيچ تعارفي مقصر اصلي گوارديولا بود اصلا انتظار نداشتم بهتر بود توپ رو بهش ميداد
    4- نکته ی جالب این بود که تازه بعد از گل چهارم بارسا تیکی تاکا [B]نمود پیدا کرد و شروع شد ،
    گفتم كه بعضي پاسهاشون ديگه بيش از حد كوتاه بودن
    5- تیمهایی که به فکر کسب امتیاز در برابر بارسا هستند باید به این نکته دقت کنند که گل اول رو دریافت نکنند ، چون در اینصورت تصاحب و مالکیت توپ برای بازیسازی و خلق موقعیت بیشتر به یک آرزو خواهد ماند که مطمئنا ناکام هم خواهد شد و برآورده نخواهد شد .
    اتفاقا من هم به برادرم قبل از بازي ميگفتم كه مهم گل اول بازيه
    اين رو هم در نظر بگيريد اگر رئال هم گل اول رو ميزد خيلي براي بارسا سخت بود كه به بازي برگرده
    رئال روي ضد حملات خيلي خوب كار ميكنه
    6- به شخصه بیشتر از این که ناراحت بابت باخت اونهم با چنین نتیجه ای باشم داشتم از فوتبال بارسا لذت می بردم.
    اميدوارم توي بازي برگشت هم بازي زيبايي ببينيم
    7- بالانس بین نیروی هجومی رئال و توان تدافعیش وجود نداره ، خصوصا از لحاظ نیروی انسانی .
    يه نكته كه در مورد رئال به نظر من رسيد اين بود كه
    مورينيو با جابه جاكردن ديماريا و رونالدو اجازه نداد اين دو بازيكن خصوصا ديماريا به تمركز برسه
    كلا اين جور بازيكنا رو نبايد زياد جابه جا كرد چون به زمان احتياج دارن تا بازيكن مقابلشون رو بشناسن و خودشون رو با شرايط اون بازي وفق بدن
    يه نكته ديگه اينكه متاسفانه به اوزيل هم فرصت نداد شرايط بازي رو درك كنه
    بازيكنايي مثل اوزيل با توجه به هوششون نيمه دومشون ميتونه با نيمه اولشون خيلي تفاوت داشته باشه
    خصوصا اينكه رئال نيمه دوم پشت 18 به يه پاسور احتياج داشت
    چرا متاسفانه چون من هم دوست داشتم بيشتر اوزيل رو تو ميدون ببينم
    8- دکتر صدر در مقاله ای خطاب به مهدی رحمتی گفته بود که "چند گل میخواهی از کره بخوری" ؟ حالا جاداره که ما هم از کاسیاس بپرسیم که چند گل از بارسا میخواهی بخوری ؟
    به غير از گل دوم زياد روي گلها مقصر نبود
    9- الکلاسیکو مطمئنا ویترین لالیگاست ، و چهره ی پرس چقدر مغموم بود از اینکه کهکشانی های 2 برای سومین بار مغلوب شدند .
    البته اميدوارم لاليگا از اين حالت دوقطبي خارج بشه
    يه كمي داره لوس ميشه ديگه

---------- Post added at 05:41 AM ---------- Previous post was at 05:39 AM ----------

کریس به دنبال گرفتن توپ برای به جریان انداختن مجدد بازی بود و گواردیولا توپ را به او تقدیم کرد ولی ...
    انصافا خودمونيم
    توپ رو بهش قديم كرد؟؟؟

---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:41 AM ----------

ااااا..... مسی صحنه دعوا رو ندید!!
    آره براي روحيه اش خوب نبود

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این برد رو تبریک میگم به همه بارساییها. چند نکته هم درباره بازی بگم:
    1) بارسا گل زود هنگامش رو که زد بدجور سوار بازی شد و من هم نمیدونم مورینیو چه فکری کرد که اینجوری تیمش رو به زمین فرستاد. فاصله هافبکهای رئال با دفاعهاش فوق العاده زیاد بود و با جلو رفتن مارسلو (که خدا از ما بارساییها نگیرتش ) عملا میشدن فقط سه دفاع جلوی سه مهاجم بارسا!!!
    2) در مورد صحنه ای که میگین پنالتی بود لطفا شوخی نکنین آخه بعد از اینکه توپ رفته بیرون و رونالدو که هیچی یوسیم بولت هم بهش نمیرسه یه برخورد ساده انجام شده و شما میگین پنالتی!!! بیخیال
    3) در مورد صحنه آفساید و خوب جوی که عادل داد بگم دقیقا پارسال هم تو بازی رفت عادل مرتب میگفت گل بارسا آفسایده ولی همون موقع تو تصویری که مربوط به شبکه الجزیره میشد کاملا مشخص بود که زلاتان با پپه مساویه و گزارشگر اون شبکه هم از کار خوب کمک داور میگفت. این صحنه هم وقتی خط آفساید رسم شد مشخص بود ویا کاملا مساویه و شاید مثلا سرش یه 2-3 سانتی جلوتر بود که خودتون هم میدونید این صحنه رو فیفا توصیه اکید به نگرفتن آفساید میکنه. (درست مثل تصمیم کامرانی فر تو جام جهانی)
    4) در اینجور بازیهای مهم بازیکنهایی میتونن خوب و موفق باشن که به اعصابشون مسلطن و تحت فشار هم خوب بازی میکنن. تو رئال شاید بهترین نمونه کاکا باشه که تو بازی رفت فصل قبل چقدر عالی بود و مسعود اوزیل هم که واقعا بازیکن خوبیه (حیف تو بارسا نیست) همچین خصوصیتی داره و تک حرکتهای رئال تو نیمه اول رو هم اون ترتیب داد. مورینیو با بیرون آوردنش واقعا منو شگفت زده و در عین حال خوشحال کرد. فکر میکنم میخواست کاری رو بکنه که تو بازی رفت اینتر - بارسلونا کرد یعنی فشار رو هافبکها گرفتن توپ تو میانه زمین و ضد حمله که خوب هم دیر شده بود (رئال 2 گل عقب بود) و هم اینکه باید دی ماریا رو میبرد بیرون نه مسعود رو که نبض تیم دستشه.
    5) در مورد حرکات زشت بازیکنهای مادرید که هیچ حرفی توش نیست باید بگم این حرکات بدون شک نشات گرفته از شخصیت مورینیو، پرز و همینطور جو کاذبی بود که حول رئال به وجود اومده بود و فکر میکردن که دیگه به بهترین تیم دنیا تبدیل شدن. رئال با این همه بازیکن پتانسیل این رو داره اما در حال حاضر با این عنوان فاصله داره. بازیکنهای رئال با وجود شکستهای اخیر باز هم تحت تاثیر تبلیغات و هوچی گری امثال پرز فکرش رو هم نمیکردن که اینجوری ببازن در صورتی که یک نگاه به بازی رئال و مقایسه اون با تیمهایی مثل بارسا، منچستر، چلسی، آرسنال و بایرن مونیخ مشخص میکنه که رئال از نظر تیمی هنوز با این تیمها فاصله داره (منظورم این نیست که لزوما به اینها میبازه)
    شاید بهترین اظهار نظر قبل از این بازی رو آرسن ونگر انجام داد که گفت " رئال بازی فرد محوری رو ارایه میده و از نظر تیمی به هیچ وجه به پای بارسا نمیرسه (نقل به مضمون)"

در پایان هم بگم رونالدو واقعا خجالت آوره. این پسره نمیبینه مسی هر روز داره با آرامش و وقار خودش پیشرفت میکنه و تو هر بازی فرق نمیکنه چقدر مهم باشه خوب کار میکنه ولی خودش شده بازیکنی که تو بازیهای مهم فقط یه بار روانی منفی واسه تیمشه!؟ واقعا نمیتونم دیگه تصور کنم کسی این رو با مسی مقایسه کنه. مسی کسیه که با مارادونا مقایسه میشه ولی رونالدو از تمام بازیکنهایی که تو 10 سال اخیر بهترینِ جهان شدن سطحش به مراتب پایینتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •