ابجي بگو كيه داداشات كلشو بكنن!!!
اگه بخاطر درس ميخاي كنار بزاري اشتباه نكن من دانشجوي ترم 5 پتروشیمی ام این دفعه که عضو اینجا شد م استثنا ا همه درسا پاس شد
در اخر بچه کجای؟
ابجي بگو كيه داداشات كلشو بكنن!!!
اگه بخاطر درس ميخاي كنار بزاري اشتباه نكن من دانشجوي ترم 5 پتروشیمی ام این دفعه که عضو اینجا شد م استثنا ا همه درسا پاس شد
در اخر بچه کجای؟
متاسفانه خیلی تویه ایران مسافرت نکردم. می گم اما ممکنه یه جایی از قلم بی افته :نوشته شده توسط behroooz
کیش ، قشم ، بندر عباس، قسمت های مختلف شماله کشور ، مشهد الان دیگه یادم نمی اد چیزی .....![]()
متاسفانه تا حالا به اتوبوس سفر نکردم![]()
![]()
ايول جوابمو ندادي!!!!
ولي كلا نرو 2 ماه ديگه يه سركي بزن
سلام ... با اجازتون ... دیگه امروز روزه آخرش بودنوشته شده توسط Nvidia
من در خدمتم
![]()
![]()
170 فکر کنم1- قدتون چنده ؟![]()
ما اینجا سه تا کامپیوتر داریم که هر سه تاش ماله منه شما کدومش مد نظرته2- cpu كامپيوترتون چنده ؟![]()
![]()
![]()
بستگی داره به جوابتون به سواله بالا3- كارت گرافيك چي ؟![]()
اصلا تا حالا با زی نکردم با کامپیترم. اما یه بار با کامپیوتره پسر خالم یه بازیه بکش بکش بازی کردم که اسمشو نمی دونم4- با كامپيوترت بازي ميكني بازي ميكني كدوم بازيو بيشتر از همه دوست داشتي؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تو شرکت ADsl تو خونه مودم5- با مودم مياي نت يا ADSL داري ؟![]()
منظورتون اکانته پی سیه؟ یعنی با یوزره یه نفره دیگه پست بدم؟ اگه منظورتون اینه که آره سه چهار بار شده6- تا حالا شده يوزر پسورد اكانت ديگران رو كش بري بعد بياد تو p30world پست بدي ؟![]()
البته با درخواسته صاحبه یوزر این کارو کردم نه بدونه اجازه
![]()
دلم می خواد یکی از سری هایه BMW که در زمانه خودش جدید ترین باشه7- ماشين داري ؟ اگه نه دوست داري چي داشتي باشي؟ ( تا 20 تومان)![]()
![]()
اگه قبلا بود خیلی ناراحت می شدم و عصبی8- اگه يه روز بياي p30 ببيي يكي پسورد شناسه تو پيدا كرده و باهاش پست هاي ناجور داده چي كار ميكني؟اما الان نه زیاد به دودلیل: اولا دیگه خیلی کم پست می دم دوما دیگه دوستان اینجا منو می شناسن و مطمئنا می فهمن که کاره من نبوده
![]()
من اصلا pm ام بسته ست یعنی یه غریبه اگه بخواد هم نمی تونه اذیتم کنه9- اگه تو چت كسي مزاحمت بشه ignore ميكني يا ..... ؟![]()
![]()
درست یادم نیست اما یادمه از 17 پایین تر نبوده10 - مقاومت مصالح و تحليل 1 چند شدي ؟ (ميخوام بدونم از من بيشتر شدي من مقاومت 15 تحليل 16)
![]()
از نظره بازار کار عالیه همچنین از نظر پرستیژه کاری اما خیلی خشکه اصلا هم هیجان نداره11- هم رشته اي عمران به نظرت چطور رشته ايه ( منم برخلاف ميلم اين رشته رو انتخاب كردم)بازم معمارا خلاقیت تویه کاراشون بیشتره
![]()
12- روزي چقدر دانلود ميكني ؟![]()
نمی شمرم
![]()
![]()
2002-200413- از كدوم نسخه اتوكد استفاده ميكني؟
به این سوال جواب داده نمی شه آخه اون وقت سنم لو می ره14 چند وقته درست تموم شده ؟![]()
(زرنگی؟
)
پست هاتونو دیدم اما خب متاسفانه آشناییه چندانی باهاتون ندارم همکاره عزیز15- با اينكه 400 تا پست در p30 دارم منو ميشناسيد ؟ (فكر نكنم)
![]()
این حرفا چیه خوشحال شدممونيكا جان شرمنده وقتتو گرفتم![]()
![]()
![]()
![]()
مونيكا خانم مطمئني فقط همين شهرها رفتي ؟نوشته شده توسط Monica
![]()
ولي من فكر كنم جاي ديگه اي هم رفته باشي![]()
سلام دوسته عزیزنوشته شده توسط metal_militia
![]()
![]()
ممنوم از لطفی که به من داشتید . همیشه به داشتنه دوستایی مثله شما افتخار می کنماین پستت خیلی برام قشنگ بود و باعث شد چند لحظه لبخند بزنم
نه به خاطره درس نیست اگه پست های قبل رو مطالعه کنید دلیله رفتنو توضیح دادم ...
![]()
![]()
در تهران زندگی می کنم بچه ی همین جاهم هستمالبته یه چند سالی هست بزرگ شدم
![]()
![]()
نوشته شده توسط metal_militia
ببخشید دیر شدآخه به ترتیبه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
حالا مگه دو ماهه دیگه چه فرقی داره با الان؟![]()
واااااااای راست می گهنوشته شده توسط WooKMaN
![]()
کرمانشاه رو هم به اون لیست اضافه کنید ...
اما اخه اون که اسمش مسافرت نبود اولا اجباری بود دوما کوفتم شد![]()
مونيكا خانم جون مننوشته شده توسط Monica
جريانش secret بمونه ها ...
![]()
ووكمن جان به نوشته سياه رنگ امضاي مونيكا خانم يه نگا بنداز. ثواب داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)