خوب اینکه خیلی بده
![]()
خوب اینکه خیلی بده
![]()
بطور کلی رنوی فرانسه همه ی تولیداتش همینجوریه ، مثلا برای بازکردن استارت رنو 5 باید هواکش و کاربراتور و دهانه اگزوز باز بشه تا تازه برسی به استارت ، یا رنو 21 که هرچی بگیم کم گفتیم . به هرحال باید یه نشونه ای از رنو توی تندر هم باشه دیگه![]()
سلام دوستان
من دیروز ماشینو زدم به گارد روی پل و چراغ جلو سمت راست ترک خورد و از جاش شکست و رفت توی کاپوت . چراغ مه شکن هم رفت توی سپر . خود سپر هم یکم خط خطی شد و مارک رنو شکست ....
چراغ جلو از اون قسمتی که از داخل به بدنه وصل میشه شکست (یه قسمت پلاستیکی هست که به بدنه پیچ میشه) شیشه اش هم ترک خورد . ولی کاپوت رو باز کردم و چراغ رو هل دادم بیرون و تغرییباً اومده سر جاش. فکر کنم نیاز به تعویض داره.
چراغ مه شکن جلو هم ممکنه نیاز به تعویض داشته باشه.
سپر ...
سپر فقط خط خطی شده ولی زیر سپر یک تیکه پلاستیکی هست که شکسته . به اضافه ی اون توری لونه زنبوری زیر پلاک ماشین که اون هم شکسته .
می خواستم بپرسم قطعات اضافی برای چراغ و سپر موجوده یا باید این قسمت ها رو کلاً عوض کرد ؟
و ممنون میشم اگه یکی قیمت یک چراغ جلو + یک مه شکن + سپر کامل جلو رو بهم بگه .
سپر 80 تومن هست
مه شکن فابریک حدود 30 تومن
چراغ جلو رو نمی دونم چند هست اما فکر کنم 50 تومن باشه (خیلی وقت پیش قیمت گرفته بودم).
به نظر من شما برو سپر های Dacia رو ببین اگه باهاش حال کردی بگیر من قیمت کردم 110 تومن بدون رنگ برای رنگ هم 50 میگیرن
چرا قیمت قطعات ال 90بالاست اگه تولید قطعات در ایران افزایش پیدا کنه قیمت قطعات هم کم می شه یا نه؟
۲۲: پرژکتور اصلی تندر۹۰ قیمت : ۲۹ هزار تومن
۲۳: پرژکتور ترک درجه یک در حد اصلی تندر۹۰ قیمت : ۱۶ هزار تومن
۲۴: پرزکتور چینی ال۹۰ قیمت : ۱۲ هزار تومن
۲۵ : سیم کشی پرژکتور تندر۹۰ قیمت : ۱۲ هزار تومن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
۱۹: سپر جلو رنگ شده ( همه سپرهای رنگی ال۹۰ خط برگشتی هستن) قیمت: ۷۵ هزار تومن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
۳۵ : چراغ جلو قیمت:۴۶ هزار
قیمت پرژکتور برای امساله ، قیمت سپر و چراغ برای قبل از عید که فکر نمیکنم تفاوت زیادی کرده باشه .
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
درسته که قیمت قطعات بالاست اما در عوض اکثر قطعات فابریک هستند و کیفیت بالایی دارند .
سلام خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز.من اصفهان قیمت گرفته بودم ولی بنگاه نامرد خیلی کم گفته بود اخه چند جا دیگه هم قیمت گرفتم اوناهم همون قیمتی را که شما گفتین دادن . تقریبا دیگه تصمیم برا تعویض با e2 قطعی شده اخه اصلا با این جلو پنجره وسپرش حال نمی کنم ضمنا با امکاناتی که e2 داره تعویض خیلی عاقلانه است.
راستی نگفتید چه جوری میشه کیلومتر شمار تندر را از کار انداخت .نصف باتری ساز های اصفهان را گشتم هیچ کدومشون از این ماشین سر در نمیاورد.اصلا راهی وجود داره؟؟؟؟
Last edited by mehdi-2009; 18-04-2010 at 19:46.
برای کیلومتر تا حالا سوال نکردم اما فکر نکنم بشه اما این کار درستی نیست و با یک دیاگ کیلومتر واقعی معلوم میشه
نه کار به دیاگ نمی کشه.یعنی هیچ کس از کیلومتر شمار این ماشین سر در نمیاره؟![]()
کار اصلا درستی نیست
خدایا منو ببخش
ولی احتمالا فیشی روی گیربکس هست که باید اونو در بیارین تا کیلومتر شمار از کار بیفته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)