تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 114 از 386 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

بله اینا به هم وصل هستند وباید هردو عوض بشه حالا کمی باقالی بکارم اینم بدون برای تعویض دینام باید سپر باز بشه و برای تعویض رادیات هم باید همه چیز بیاد پایین
    خوب اینکه خیلی بده

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله اینا به هم وصل هستند وباید هردو عوض بشه حالا کمی باقالی بکارم اینم بدون برای تعویض دینام باید سپر باز بشه و برای تعویض رادیات هم باید همه چیز بیاد پایین
    بطور کلی رنوی فرانسه همه ی تولیداتش همینجوریه ، مثلا برای بازکردن استارت رنو 5 باید هواکش و کاربراتور و دهانه اگزوز باز بشه تا تازه برسی به استارت ، یا رنو 21 که هرچی بگیم کم گفتیم . به هرحال باید یه نشونه ای از رنو توی تندر هم باشه دیگه

3. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز ماشینو زدم به گارد روی پل و چراغ جلو سمت راست ترک خورد و از جاش شکست و رفت توی کاپوت . چراغ مه شکن هم رفت توی سپر . خود سپر هم یکم خط خطی شد و مارک رنو شکست ....

چراغ جلو از اون قسمتی که از داخل به بدنه وصل میشه شکست (یه قسمت پلاستیکی هست که به بدنه پیچ میشه) شیشه اش هم ترک خورد . ولی کاپوت رو باز کردم و چراغ رو هل دادم بیرون و تغرییباً اومده سر جاش. فکر کنم نیاز به تعویض داره.
    چراغ مه شکن جلو هم ممکنه نیاز به تعویض داشته باشه.

سپر ...
    سپر فقط خط خطی شده ولی زیر سپر یک تیکه پلاستیکی هست که شکسته . به اضافه ی اون توری لونه زنبوری زیر پلاک ماشین که اون هم شکسته .

می خواستم بپرسم قطعات اضافی برای چراغ و سپر موجوده یا باید این قسمت ها رو کلاً عوض کرد ؟
    و ممنون میشم اگه یکی قیمت یک چراغ جلو + یک مه شکن + سپر کامل جلو رو بهم بگه .

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز ماشینو زدم به گارد روی پل و چراغ جلو سمت راست ترک خورد و از جاش شکست و رفت توی کاپوت . چراغ مه شکن هم رفت توی سپر . خود سپر هم یکم خط خطی شد و مارک رنو شکست ....

چراغ جلو از اون قسمتی که از داخل به بدنه وصل میشه شکست (یه قسمت پلاستیکی هست که به بدنه پیچ میشه) شیشه اش هم ترک خورد . ولی کاپوت رو باز کردم و چراغ رو هل دادم بیرون و تغرییباً اومده سر جاش. فکر کنم نیاز به تعویض داره.
    چراغ مه شکن جلو هم ممکنه نیاز به تعویض داشته باشه.

سپر ...
    سپر فقط خط خطی شده ولی زیر سپر یک تیکه پلاستیکی هست که شکسته . به اضافه ی اون توری لونه زنبوری زیر پلاک ماشین که اون هم شکسته .

می خواستم بپرسم قطعات اضافی برای چراغ و سپر موجوده یا باید این قسمت ها رو کلاً عوض کرد ؟
    و ممنون میشم اگه یکی قیمت یک چراغ جلو + یک مه شکن + سپر کامل جلو رو بهم بگه .
    سپر 80 تومن هست
    مه شکن فابریک حدود 30 تومن
    چراغ جلو رو نمی دونم چند هست اما فکر کنم 50 تومن باشه (خیلی وقت پیش قیمت گرفته بودم).
    به نظر من شما برو سپر های Dacia رو ببین اگه باهاش حال کردی بگیر من قیمت کردم 110 تومن بدون رنگ برای رنگ هم 50 میگیرن

6. این کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

چرا قیمت قطعات ال 90بالاست اگه تولید قطعات در ایران افزایش پیدا کنه قیمت قطعات هم کم می شه یا نه؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

۲۲: پرژکتور اصلی تندر۹۰ قیمت : ۲۹ هزار تومن
    ۲۳: پرژکتور ترک درجه یک در حد اصلی تندر۹۰ قیمت : ۱۶ هزار تومن
    ۲۴: پرزکتور چینی ال۹۰ قیمت : ۱۲ هزار تومن
    ۲۵ : سیم کشی پرژکتور تندر۹۰ قیمت : ۱۲ هزار تومن

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ۱۹: سپر جلو رنگ شده ( همه سپرهای رنگی ال۹۰ خط برگشتی هستن) قیمت: ۷۵ هزار تومن

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ۳۵ : چراغ جلو قیمت:۴۶ هزار

قیمت پرژکتور برای امساله ، قیمت سپر و چراغ برای قبل از عید که فکر نمیکنم تفاوت زیادی کرده باشه .

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------

چرا قیمت قطعات ال 90بالاست اگه تولید قطعات در ایران افزایش پیدا کنه قیمت قطعات هم کم می شه یا نه؟
    درسته که قیمت قطعات بالاست اما در عوض اکثر قطعات فابریک هستند و کیفیت بالایی دارند .

9. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

نمی دونم کدوم شهر هستید اما تو کرج NEWe1 رنگ سفید حدود13500 هست و رنگ های دیگه 12800 از قیمت فول هم خبر ندارم .
    من نظری ندارم اما راهمایی میکنم.
    E2 دو اپشن ایربگ سمت شاگرد و کامپیوتر سفری داره که روی E1 نمیشه سوار کرد اما بقیق اپشن ها قابل نصب هست .مثل رینگ که با تنوع بیشتری روبرو هستید و پؤاژاکتور رو هم هم با 40 تومن میشه بست هم با 150 تومن و........

سلام خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز.من اصفهان قیمت گرفته بودم ولی بنگاه نامرد خیلی کم گفته بود اخه چند جا دیگه هم قیمت گرفتم اوناهم همون قیمتی را که شما گفتین دادن . تقریبا دیگه تصمیم برا تعویض با e2 قطعی شده اخه اصلا با این جلو پنجره وسپرش حال نمی کنم ضمنا با امکاناتی که e2 داره تعویض خیلی عاقلانه است.

راستی نگفتید چه جوری میشه کیلومتر شمار تندر را از کار انداخت .نصف باتری ساز های اصفهان را گشتم هیچ کدومشون از این ماشین سر در نمیاورد.اصلا راهی وجود داره؟؟؟؟
    Last edited by mehdi-2009; 18-04-2010 at 19:46.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز.من اصفهان قیمت گرفته بودم ولی بنگاه نامرد خیلی کم گفته بود اخه چند جا دیگه هم قیمت گرفتم اوناهم همون قیمتی را که شما گفتین دادن . تقریبا دیگه تصمیم برا تعویض با e2 قطعی شده اخه اصلا با این جلو پنجره وسپرش حال نمی کنم ضمنا با امکاناتی که e2 داره تعویض خیلی عاقلانه است.

راستی نگفتید چه جوری میشه کیلومتر شمار تندر را از کار انداخت .نصف باتری ساز های اصفهان را گشتم هیچ کدومشون از این ماشین سر در نمیاورد.اصلا راهی وجود داره؟؟؟؟
    برای کیلومتر تا حالا سوال نکردم اما فکر نکنم بشه اما این کار درستی نیست و با یک دیاگ کیلومتر واقعی معلوم میشه

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

نه کار به دیاگ نمی کشه.یعنی هیچ کس از کیلومتر شمار این ماشین سر در نمیاره؟

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نه کار به دیاگ نمی کشه.یعنی هیچ کس از کیلومتر شمار این ماشین سر در نمیاره؟
    کار اصلا درستی نیست
    خدایا منو ببخش
    ولی احتمالا فیشی روی گیربکس هست که باید اونو در بیارین تا کیلومتر شمار از کار بیفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •