تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 137 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Transporter2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام. يه توصيه دارم شما كه داري با گارانتي و بيمه نامه 640 مي خري، پس برين بازار موبايل با همين قيمت بخريد كه لااقل يه خريد خوب داشته باشيد و حس اينكه از بازار شام داريد خريد مي كنيد يا مي خوان سرتون كلاه بذارن بهتون دست نده.
    حتما وكيوم باشه. روي رم اورجينال htc sync نصبه، حواستون باشه. براي من كه 8 كافي بود. شما هم اگه مي خواي رم بخري يهو 32 بگير. در ضمن يه خورده اصطلاح به كار ببريد كه طرف اجازه ي اينو به خودش نده كه بخواد به شما پيشنهاد نصب نرم افزار بده. شما داريد موبايلي مي خريد كه كل كارش تامين برنامه هاي شماست، اگه بديد ديگري براتون نصب كنه كه ديگه هيچي.
    در مورد gps . خود گوشي اين قابليت رو داره در ابتدا ولي به صورت انلاينه و شما امكانات گوگل مپز رو با هيچ برنامه ي آفلايني نمي تونيد مقايسه كنيد. پس از خريد از بازار موبايل از طريق wi-fi رايگان بازار موبايل بريد داخل گوگل مپز و اطرافتون رو تا جايي كه دوست داريد دانلود كنيد. قرار نيست كه كل ايران رو داشته باشيد، آفلاين ها هم نهايت تهران و كرج رو روش نصب مي كنن و بيست تومن مي گيرن! بيست تومني كه شما مي توني تو 10 دقيقه خودت دشت كني با برنامه ي maverick.
    شما فعلا گوشيو بگير. آموزش نصب maverick تو نت ريخته.
    - ببخشید منظور از وکیوم همون بسته بندی هست؟

- بعد یه سوال دیگه ؛ یعنی اگر من رم رو عوض کنم دیگه hTC sync رو ندارم؟ (اگه ممکنه در مورد این hTC sync هم یه توضیح کوناه بدید)

- وقتی در گوگل مپز جاهایی رو که میخوام دانلود کنم دیگه همیشه به صورت آفلاین هم دارمشون؟ (نقشه فارسیه؟!)

- این برنامه maverick هم برای نقشه است؟

- و سوال آخر اینکه اشکالی نداره وقتی که گرفتم همونجا روشنش کنم بدون اینکه به شارژ زده باشم؟ (چون معمولا برای لوازمی که شارژ میشن میگن برای بار اول حداقل 24 ساعت بزنید به شارژ بعد استفاده کنید!!)

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله. هولوگرام ياس روي قسمت كشويي هست يعني اگه باز شده باشه هولوگرام پاره ميشه.
    سينک رابط بين گوشي و کامپيتره که هم مي توني دانلود کني هم مي توني به طرف بگي بريزه روي رمتون ولي يادتون باشه ۳۲ بخريد که ۱۶ ارزش خريد نداره.
    بله. دفعات بعد مي تونيد آفلاين ببينيد. منظورتون از فارسي چيه؟ اسامي رو فينگيليش مينويسه.
    همونجا روشن کنيد و تا مي تونيد باهاش کلنجار بريد. شارژ گوشيو کاملا تموم کنيد تا خاموش شه و چند دفه باز روشن کنيد تا مطمئن شيد کاملا تموم شده بعد به طور خاموش بذاريد تو شارژ تا چراغش سبز شه. حدود ۴ ساعت طول ميکشه. بيشترم تو شارژ نذاريد.
    Last edited by Dead Space; 11-06-2011 at 14:23.

3. این کاربر از Dead Space بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بله. هولوگرام ياس روي قسمت كشويي هست يعني اگه باز شده باشه هولوگرام پاره ميشه.
    سينک رابط بين گوشي و کامپيتره که هم مي توني دانلود کني هم مي توني به طرف بگي بريزه روي رمتون ولي يادتون باشه ۳۲ بخريد که ۱۶ ارزش خريد نداره.
    بله. دفعات بعد مي تونيد آفلاين ببينيد. منظورتون از فارسي چيه؟ اسامي رو فينگيليش مينويسه.
    همونجا روشن کنيد و تا مي تونيد باهاش کلنجار بريد. شارژ گوشيو کاملا تموم کنيد تا خاموش شه و چند دفه باز روشن کنيد تا مطمئن شيد کاملا تموم شده بعد به طور خاموش بذاريد تو شارژ تا چراغش سبز شه. حدود ۴ ساعت طول ميکشه. بيشترم تو شارژ نذاريد.
    - حالا اگه خواستم رم رو عوض کنم به نظرتون رمی که اورجینال رو خود گوشی هست بهتره یا اگه یکی دیگه بگیرم فرقی نداره ؟

- منظورم از فارسی اینه که رو نقشه اسم خیابونا رو به فارسی نوشته باشه (البته فینگلیش هم باشه خوبه ولی اگه امکان فارسی شدنش هم هست دیگه بهتر )

- بعد از دفعه اول که گذاشتم 4 ساعت شارژ شد در دفعات بعد چقدر طول میکشه که باتری کاملا شارژ بشه و آیا برای دفعات بعد هم باید شارژ رو اول تا ته تموم کنم بعد شارژش کنم ؟!

- موقع اتصال به اینترنت امکان این که ویروس بگیره هست ؟

- حجم رم روی سرعت تأثیرگذاره؟ (یعنی اگر بیشتر باشه حجم رم سرعت هم بالا میره؟)

- لوازم جانبی براش چی بگیرم ؟

- و در انتها یه کیف خوب برای این گوشی بهم معرفی کنید که هم از لحاظ تحمل ضربه و فشار و هم از لحاظ زیبایی مناسب باشه.

ببخشید که سوالاتم زیاده. هر لحظه یه سوال تازه میاد تو ذهنم که احساس می کنم اگر از شما دوستان گلم بپرسم بهتر از اینه که از فروشنده بپرسم.
    بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

- حالا اگه خواستم رم رو عوض کنم به نظرتون رمی که اورجینال رو خود گوشی هست بهتره یا اگه یکی دیگه بگیرم فرقی نداره ؟

- منظورم از فارسی اینه که رو نقشه اسم خیابونا رو به فارسی نوشته باشه (البته فینگلیش هم باشه خوبه ولی اگه امکان فارسی شدنش هم هست دیگه بهتر )

- بعد از دفعه اول که گذاشتم 4 ساعت شارژ شد در دفعات بعد چقدر طول میکشه که باتری کاملا شارژ بشه و آیا برای دفعات بعد هم باید شارژ رو اول تا ته تموم کنم بعد شارژش کنم ؟!

- موقع اتصال به اینترنت امکان این که ویروس بگیره هست ؟

- حجم رم روی سرعت تأثیرگذاره؟ (یعنی اگر بیشتر باشه حجم رم سرعت هم بالا میره؟)

- لوازم جانبی براش چی بگیرم ؟

- و در انتها یه کیف خوب برای این گوشی بهم معرفی کنید که هم از لحاظ تحمل ضربه و فشار و هم از لحاظ زیبایی مناسب باشه.

ببخشید که سوالاتم زیاده. هر لحظه یه سوال تازه میاد تو ذهنم که احساس می کنم اگر از شما دوستان گلم بپرسم بهتر از اینه که از فروشنده بپرسم.
    بازم ممنون
    -فینگیلیشه! تا حالا فارسی ندیدم البته شاید این برنامه های پولیه ایرانی فارسی باشه.
    -زمان دقیقی نداره! هر وقت چراغ سبز شد تمومه! عموما یه شارژ کامل حدود 3 ساعت طول میکشه که البته تایم زیادیه. بهتره 2-3 دفه این کارو کنی که آب بندی شه...
    -احتمال ویروس گرفتن خیلی پایینه! حال برای اطمینان بیشتر netQin رو نصب کنید.
    -نه
    -بستگی به سلیقه و نیازتون داره. شارژر فندکی خوبه، htc medialink خوبه ولی 150 پولشه (برای اتصال به TV و موارد مشابه از طریق wireless)، یه وقت باتری با حجم بالاتر نخری...! یه کیف چرم کشویی a-case یا مشابه هم بخر 30 (لپتاپی خوب نیست! من دارم). چیز میز زیاده واسش...
    -جوابتونو بالا عرض کردم.
    اصلا اگه از فروشنده بپرسی که پرت و پلا میگه! خدا فقط اینارو خلق کرده که ازت پول بچاپن! یه خورده سواد موبایل هم ندارن.
    **** دوست من اکیدا توصیه می کنم از بازار موبایل خریداری کنی! همونطوری که گفتم هم باکلاس تره، هم یه خاطره ی خوش از خرید موبایلت به یادگار نگه میداری، هم احتمال اینکه گوشیه رفرش شده بهت بدن به مراتب پایین تره و رفتارشونم بهتره...! خلاصه حتما از بازار بگیر!
    در آخر هم امیدوارم به امید خدا به سلامتی استفاده کنی.
    من به علت یه سری مشکلات دیگه نمی تونم آنلاین شم، بعد از خرید گوشی دوستان گلم حتما راهنماییتون می کنن!
    پیروز باشید.

6. 3 کاربر از Dead Space بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا چرا انقدر کلوپ اینجا سوت و کوره . یه چیزی بگید خب !

در آغاز فعالیت mehran borjg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم تایوانی بهتره یا چینی ؟
    ممنون میشم بگید شما که دارید کجایی هست؟
    مرسی . . .

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم تایوانی بهتره یا چینی ؟
    ممنون میشم بگید شما که دارید کجایی هست؟
    مرسی . . .
    خوب معلومه که تایوانی بهتره.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من وقتی میخوام در آندروید مارکت برنامه دانلود کنم میگه Sign in کنید من هم با اکانت جیمیلم وارد میشم. بعد که دوباره میزنم دانلود شه میگه این اکانت دارای گوشی هایی با آندروید نمی باشد لطفا با اکانت دیگری وارد شوید. باید چی کار بکنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من وقتی میخوام در آندروید مارکت برنامه دانلود کنم میگه Sign in کنید من هم با اکانت جیمیلم وارد میشم. بعد که دوباره میزنم دانلود شه میگه این اکانت دارای گوشی هایی با آندروید نمی باشد لطفا با اکانت دیگری وارد شوید. باید چی کار بکنم؟
    کسی نیست اینجا جواب بده؟

در آغاز فعالیت mehran borjg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    گرفتم کامتل 580
    مشکلی نداشتم فقط نقشه کامل نداره اونیم که dl میکنه خوب نیست
    الان بهترین نقشه اسمش چیه ؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •