سلام.منم مشکل دارم
اصلا افتضاح شده این نت مخابرات نمیدونم یه چند روزیه چش شده![]()
سلام.منم مشکل دارم
اصلا افتضاح شده این نت مخابرات نمیدونم یه چند روزیه چش شده![]()
یعنی واقعا ادمو کلاف میکنه بدبختی اینه که هم با سرور داخل مشکل دارم هم خارج، اما تو دانلود مشکلی نیس!فقط تو باز کردن پیجها ...
در چند هفته اخیر و بخصوص این هفته سرعت و کیفیت اینترنت واقعا ازار دهنده شده.حتی با سایتهای داخلی...
4G ایرانسل هم بیشترین تاثیر رو داشته.
این اختلالات به احتمال زیاد بخاطر شبکه ملی هست.
حال باید دید تا 27 اردیبهشت چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.
وزیر ارتباطات با اشاره به آخرین اقدامات صورت گرفته در مورد شبکه ملی اطلاعات، گفت: برنامه های محکم و مدونی در دستور کار است و راه اندازی این شبکه هم تکلیف دولت و هم برنامه پنجم توسعه به وزارت ارتباطات بوده که در روز جهانی ارتباطات ( ۲۷ اردیبهشت ماه) خواهید دید نسبت به سالهای گذشته این شبکه تا چه میزان پیشرفت داشته است.
زنگ زدم 2020 گفت شبانه رایگان الکی 256 زده همه 600 کیلو بایت در ثانیه دانلود می کنند ! اصرار هم داشتند یکساله قرار داد ببند ! راسته ؟
ازش میپرسیدی کدوم طرح دقیقا 600 کیلوبایت میده؟
تو سطح کلان نمیتونه سیاست های خودشو به کار ببره چون درامد مخابرات از اینترنت هم هست پس کاری نمیکنه
دهناد نشناختی هنوز بزار ریس بشه اون موقع میفهمید ما قمی ها چی می کشیم از دستش
مثلا یکی از کارش اینه که پورت نمیده به شرکت های pap تا مردم مجبور بشند از مخابرات سرویس بگیرند
و هزار و یک کار عجیب و غریب دیگه
پس شانس اوردم که الان هم از پارس انلاین دارم و هم از مخابرات
ولی بازم میگم شاید یه کاری توی یک استان تونست انجام بده ولی تو سطح کشوری نمیتونه
اساسا نمیتونه چنین کاری کنه
یه مدت میاد و میره مگر اینکه به صندلی چسب راضیبزنه !
وضع اینترنت قم چطوره؟ اهواز که سرعتا تا 10 مگ بازه ولی شبا اسمی میشه
تا الان کسی2مگ طرح بهار تا بهار گرفته؟
خط رو روی چند میبندند؟
سرعت شبانه اش چقدره؟
طرح من دو مگ طرح پاییزه است ، خط رو روی دو مگ بستن ، سرعت شبانه هم همون دو مگ یعنی حدود 230 کیلو بایت،بعید میدونم از این لحاظ طرح ها باهم فرقی داشته باشند، احتمالا بهار تا بهارم همینه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)