منم همین مشکل فارسی سازی رو دارم یعنی گوشیم 2.59.0 نمیدونم با چه روشی باید روت کنم یا فارسیش کنم
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
منم همین مشکل فارسی سازی رو دارم یعنی گوشیم 2.59.0 نمیدونم با چه روشی باید روت کنم یا فارسیش کنم
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
به کجا، لینک ،مغازه ،فروم؟
داداش ایول.
ببخشید دوستان من شرمنده شدم(شکلک خجالت!)
بخدا هر چی اپلود میکنم ارور میده!تو مدیا فایر هم امروز 3 بار سعی کردم نشد!
شایدم مشکل از فایل بوده!دفعه ی آخر تا 80% هم رفته بود که یهو Failed شد!
ما که هرچی پرسیدیم واسه جاوا کسی جواب نداد یه زحمت داشتم خواهش میکنم یکی از دوستان با مرام این فایل رو دانلود کنه و یجایی برام بزاره خودم هرکاری میکنم بعد دانلود چندکیلوبایت صفر میشه چون اینترنتم ایرانسل و افتضاحه نمیدونمشایدم سرورش مشکل داره
البته ببخشید جایی که من هستم بجز همین اینترنت مسخره دیگه هیچی نداریم دیال اپم هست اونم بدترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشاپیش یه دنیا ممنون![]()
Last edited by beckham7; 07-04-2011 at 18:01.
این که لینکش سالمه و من الان اجراش کردم رفیق
سلام فوتبالیست
من لینک رو میزنم ارور میده...خرابه لینکت
والا با این اینترنتاشون ن ن ن ن ن...
با سلام...
دوست گرامی
اولا شک نکن گوشی بسیار عالی خریدی ...
دوما اگه فارسی ساز برات این قدر مهم هست خوب به فروشنده میگفتی داره یا نه یا اصلا همونجا تست میکردی- من خودم از علاعدین خریدم و فارسی داره واسه نوشتار و خوندن اس ام اس -بهم اگه پخ داده بودیی آدرس میدادم که فارسی دارشو بگیری و اینطوری گلایه نکنی
سوما برنامه ی MIRSAL رو بریز ببین جواب میده اگه داد اینجا پست بذار که بدونیم
چهارم این که میگی شارژرش خاصه باید عرض کنم بعضی از شارژرای اندروید جدا میشن(مثل دیفای) و بعضی مستقیم وصله به آدابتور... واسه دیفای جزو شارژرای خوب اندروید محسوب میشه و نیازی به مبدل خریدن نیست(تو کارتنش بود واسه من و خیلیای دیگه)
Last edited by ba maram; 07-04-2011 at 19:42.
این پست ادیت شد
Last edited by ba maram; 07-04-2011 at 19:21.
این پست ادیت شد
Last edited by ba maram; 07-04-2011 at 19:22.
این دیفای عجیب پرفروشه . امروز یکی مونده بود شانسی رسید به دوستمون شهاب acmilan 308
گوشی شاپ هم قیمت دیفای رو بالا برده !؟
آقا من چون تازه واردم نمیتونم پخ کنم انگارواسه همین اینجا میگذارم آدرس رو واسه دوستانمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] & [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که آدرس فروشگاه رو خواسته بودن
خیابان ملاصدرا - نبش خلیلی - مجتمع آناهیتا - طبقه پایین - پلاک 11
اگه رفتین یه پسره تپل هست به اسم احسان. احتمالا میگه 420000 ولی بگین آشنای همون کچله قدبلنده هستین که 2بار اومده گوشی رو نگاه کرده (یعنی من) و بهش گفتی 415000 ولی تخفیف هم داره باز...
از همین الان مبارکتون باشه ولی خدا کنه تخمش رو ملخ نخوره تا پول من جور میشه. خدا وکیلی یه قرار هم بذارین ما هم بیایم گوشی رو که خریدین ببینیم. از قدیم گفتن وصف العیش = نصف العیش
راستی توی پست قبلی یادم رفت از boy-666 و احسان تشکر کنم. دمتون گرم
salam bacheha kasi kamel dar morede defy etelaat dare vase farsi sazi va nasbe barname va up date kardanesh?lotfan mano rahnemayii kone idim : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)