پیشنهاد میکنم دوستان برای اعتراض در مقابل این حرکت شبه علمی و اینگونه دروغ پراکنی ها در تاریخ و ساعت مقرر در این سایت و این تاپیک Online-Alive باشن.
پیشنهاد میکنم دوستان برای اعتراض در مقابل این حرکت شبه علمی و اینگونه دروغ پراکنی ها در تاریخ و ساعت مقرر در این سایت و این تاپیک Online-Alive باشن.
Last edited by Saeed Dz; 14-12-2012 at 18:29.
دقیقاً ! یه عده منتظر هستن که کوچیک ترین چیزی پیش بیاد (در حد بارش شدید برف) و ربطش بدن به این قضیه. یا مثلاً هر روز کلی زلزله خفیف توی جهان داریم ، حالا اینا روز 21 دسامبر میان میگن عجب روز عجیبی بود و فلان تعداد زلزله در دنیا اتفاق افتاد !!
البته یه مورد دیگه هم هست که من بعید نمیدونم پیش بیاد. یه سری انسان های افراطی که دیگه میدونن خبری نمیشه ، خودشون به صورت دست ساز (نه طبیعی) یه کارهایی بکنن. مثلاً بمب گذاری و کشت و کشتار و ... راه بندازن و بعد این ها رو ربط بدن به قضیه 2012.
به هر حال این پیشگوی هم اگه مشکلی ایجاد نکنه خود بزرگ بینی مشکل بزرگتری بوجود میاره من موندم وقتی پدیده های غیر ممکنی رو در فضا مشاهده میکنن که توضیح علمی براش وجود نداره چطور کسی میتونه بیاد اطمینان بده که هیچ چیز غیر طبیعی بوجود نخواهد آمد!!
فکر نمیکنم اینطور باشه کسانی که به این قضیه اعتقاد دارند منتظر یک اتفاق غیر طبیعی و بزرگتری از این چیزهایی شما گفتید هستند وگرنه میتونستند اتفاقاتی که در این چند سال اخیر افتاده رو خیلی راحتت به نظریاتی مثل بیداری ربط بدهند ولی اینطور نشددقیقاً ! یه عده منتظر هستن که کوچیک ترین چیزی پیش بیاد (در حد بارش شدید برف) و ربطش بدن به این قضیه. یا مثلاً هر روز کلی زلزله خفیف توی جهان داریم ، حالا اینا روز 21 دسامبر میان میگن عجب روز عجیبی بود و فلان تعداد زلزله در دنیا اتفاق افتاد !!
البته یه مورد دیگه هم هست که من بعید نمیدونم پیش بیاد. یه سری انسان های افراطی که دیگه میدونن خبری نمیشه ، خودشون به صورت دست ساز (نه طبیعی) یه کارهایی بکنن. مثلاً بمب گذاری و کشت و کشتار و ... راه بندازن و بعد این ها رو ربط بدن به قضیه 2012.
بی صبرانه منتطرم که این مزخرافات تموم بشه...
توی همین تاپیک داشتیم دوستانی رو که می اومدن افزایش بارندگی توی تهران رو به این قضایا ربط میدادن !یا مثلاً اتفاقاتی که توی کشورهای اسلامی افتاد و زلزله ها و ... رو توی این تاپیک مطرح میکردن و میگفتن این ها بی دلیل نیست !
میدونم عجیبه ولی واقعاً از این ارتباط ها بین قضایا پیدا میکنن ! خوشبختانه اینجا به خاطر اینکه خیلی از دوستان پست های مفیدی میدن و با خرافات (شرمنده واژه بهتری پیدا نکردم) مبارزه میکنن ، این قضایا کمرنگ تر شده ولی توی سایت ها و فروم های دیگه بعید نیست اون روز شاهد پست های خیلی عجیبی باشیم.
حالا ما صبر میکنیم فردای شب یلدا هم میایم داخل این تاپیک
خبر آمد که که دنیا رو به پایان است !
زمستان زمین و مرگ انسان است
ببین آدم که گشتی سرکش و مغرور
خداوند بزرگ هم از تو حیران است !
بیا بنگر تو در رفتار و اعمالت در این وادی
چه کردی با زمین و آسمان لطف خدادادی
بدان جنگل تو سوزاندی رودها خشکاندی
درون آب دریاها کثافت ها تو افشاندی !
نه رحمی را به خود نه آسمان کردی
نه از نابودی رحمت و نعمت ها حیا کردی
کنون از ترس مرگ خود سرت سوی خدا کردی
خجالت کش تو ای آدم که راهت را جدا کردی
من اما مژده ای دارم اگر گوشت بدهکار است
هنوز هم فرصتی باقی برای ماندن و کار است
بیا عامک تو هم بنگر کسی را حس این کار است ؟
و گر نه داد بر آور : همه سرها بر دار است !
Last edited by علی مقدس; 15-12-2012 at 13:50.
در دنیای که هر روز علم با سرعت بیشتری نسبت به روز قبل پیشرفت میکند، عده ای هستند که در باورشان آخرین روز تقویم مایایی یعنی 21 دسامبر سال 2012 آخرین روز دنیاست.
به گزارش سه نسل، آخرین روز در تقویم مایایی 21 دسامبر 2012 است و این مسئله عده ای را به این فکر واداشته که این روز آخرین روز دنیاست، با نزدیک شدن به این تاریخ از چند هفته گذشته سر و صدای زیادی در گوشه و کنار دنیا بلند شده و عده ای که این روز را آخرین روز دنیا میدانند خود را برای آن آماده میکنند!
در این میان عده ای به فکر نجات پیدا کردن از اتفاقی هستند که معلوم نیست چه چیزی باشد اما به هر حال برای فرار از آن باید کاری کرد! تصاویری که در زیر میبینید کپسولهایی است که یک مرد چینی هفت عدد از آنها را با هزینه 160 هزار دلار ساخته و ادعا میکند که این کپسولها بسیار مقاوم هستند و در برابر ضربه، حرارت، آب و... مقاومت میکنند. و راهی برای نجات در آخرین روز دنیا هستند!.
بسیار تشکر می کنم از کسانی که منصفانه نقد میکنند این نشان از سطح دانش و اگاهی مخاطبین این رسانه هست
متاسفانه نحوه پاسخگویی به مطالب نگاشته شده توسط برخی نشان از شتاب زدگی و هیجان بسیار دارد و البته شور و نشاط لازمه هر روح پویایی است اما باید فرق گذاشت مابین تهمت تحقیر انگ سیاه نمای با پاسخگویی موثر
در مکتب علمی جدید دیگر استفاده از این ابزارت کهنه شده چرا که نشان از شکست یک تفکر علمی می باشد
یک فرضیه ای به نام بیداری کیهانی است درست یا غلط می توان با نقد سازنده ان را به بوته ازمایش کشید
من برای تک تک ایرادت گرفته شده از مطلب من درباره این فرض جواب قاطع و موثر دارم کما اینکه می پذیرم در یک مورد اشتباه لپی کوچکی رخ داد و خوشه ستاره ای مورد نظر سومین خوشه ستاره ای می باشد اما توجه کنید این اشتباهات لپی در همه مراجع بزرگ علمی رخ میدهد نمونش ناسا چند وقت پیش کشف بزرگی را در مریخ اعلام کرد که تاریخ سار خواهد بود اما ناگهان در کنفرانس بعدی به کل مطلب را منکر شد و گفت چیزی کشف نشده
ایا ما باید کل برنامه و فرضیات موجود ناسا در مورد مریخ را زیر سوال ببریم؟ چنین نیست همه مجامع علمی چنین اشتباهاتی را عادی می دانند و پذیرفته شده است زیرا که
متوهم نیستنند وهمه را یک مشت غلو زن و نا مطلع نمیشمارند یاد بگیریم در بستر علمی سخن بگیم و اگر اشتباهی رخ داد با فروتنی به تصحیح اشتباه بپردازیم
گفته شد :
مخاطبان اینجا کم اطلاع و نا اگاه هستنند؟ از شما مخاطب عزیز سوال می کنم براستی چنین است؟این متن و متن قبلی چیزی نیستن جز استفاده و تکیه بر کم اطلاعی و نا اگاهی مخاطب و بس
کسی که این مباحث را دنبال می کند حتما اگاه و هوشیار است
این مورد رو چون مخاطبان رو هدف قرار داده بود مجبور به پاسخگویی شدم بقیه ایرادت هم پاسخش امده است که اگر حوصله گرامیان میطلبد ذکر می شود
بحث بر سر یک فرض علمی 60 ساله است که می شود با انتقاد سازنده و روشن گر به حل مجهولات پرداخت
اینکه بعضیا میگن که از افراد دیگه نقل قول میکنن و میگن مثلا فلان اتفاق افتاده رو ربطش به 21 میدن من غلط فرضش میکنم
از نظر من تا خود روز 21 دسامبر هیچ اتفاق بزرگی نمیفته و آرامشه و یک لحظه در حالیکه تو خواب نازی،یه زلزله به بزرگی این هوا میاد و ...
من اینجوری پیش بینیش کردم
حالا مبخوام بحثو یکم دینیش کنم
اکثر آدمای دنیا که به این قضیه باور داشتن یهو آدم خوبه میشن و دست به کارای نیک میزنن ولی تا فهمیدن نه دنیا تموم نشده یه دفعه کارای گناه و بدشون رو دوباره ادامه میدن
جدا چه لذتی میبرن این آدما؟
Last edited by MR.CART; 15-12-2012 at 01:11.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)