از Line Launcher استفاده کن
سر چهارراه که رسیدی راست کلیک رو نگه دار و به سمت دیگه پرتابش کن
از Line Launcher استفاده کن
سر چهارراه که رسیدی راست کلیک رو نگه دار و به سمت دیگه پرتابش کن
بعد به چی بزنمش?
ببخشید یه سوال دیگه تو این بازی چه شخصیت هایی رو میشه کنترل کرد?فقط بتمن و کتوومن?
یعنی چی .. ؟؟
Line Launcher همونیه که به دو طرف طناب پرت میکنه و روی طناب سر می خوره که باهاش میشه روی هوا حرکت کرد
توی داستان اصلی بازی فقط بتمن و کت وومن رو میشه کنترل کرد
اگه DLC رو نصب کنی میتونی توی بخش Challenge Mode با Robin و Nightwing هم بازی کنی
آها اونو من هنوز آزاد نکردم چه طوری آزادش کنم?
...
حجم dlc ش چه قدره?
Last edited by a.g g.a; 11-02-2012 at 02:17.
دوستان لطفا کمکم کنید من بازی بتمن روتازه خریدم کلا 5%رفتم تو یه مرحلش موندم.جایی که اون رئیس با اسلحه یخی بهم شلیک میکنه.چجوری باید بزنمش؟لطفا کمکم کنید![]()
سلام دوستان
اون مرده penguin که دو نفر رو گرفته یه اسله هم داره که یخ پرت می کنه رو چه جوری باید شکست داد؟
قبل از اینکه بری پیش پنگوئن . در سالن قبلیش برو سمت چپ میرسی به یک اتاق . بعد انجا از detective mode استفاده کن و میبینی که یک دیوار رو میشه مخروب کرد. از explosive gel بر روی دیوار استفاده کن تا غولچه ای بیاد و با هم بجنگین و بعد برو mr freez رو نجات بده . اون بهت میگه که باید بری لباسش رو که توی اتاقی سمت راست سالن بزرگ هست بیاری تا بهت میکرو چیپی رو بده که با اون میشه تفنگش رو غیر فعال کرد. میری لباس رو پیدا میکنی و اسکن میکنی و میکرو چیپ رو برمیداری میری پیش پنگوئن.. نزدیک پنگوئن شو و از اسلحه جدیدی که با استافده از میکرو چیپ ساخته شده استفاده کن![]()
من بازیو تازه گرفتم
لطفا اگه چیزی باید دانلود کنم که بازی راحت اجرا بشه لینکشو بزارین
کرک یا آپدیت یا DLC یا هر چیزه دیگه ای
دوستان line launcher رو چه طوری باید آزاد کرد?
من به مرحله ای رسیدم که بهش نیاز دارم ولی ندارمش
لطفا کمک کنید
دو نفری که با نصب DLC آزاد میشن همونایین که یکی شون یه چوب داره و یکی دیگه دوتا چوب داره که شوک الکتریکی میده?
line launcher رو خودش بهت میده . بله nightwing و robin![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)