تمركز كزدمبابا اعتماد به نفس...
جدی چه جوری به این حد از اعتماد به نفس رسیدی؟![]()
تمركز كزدمبابا اعتماد به نفس...
جدی چه جوری به این حد از اعتماد به نفس رسیدی؟![]()
علیرضا جان خیال بافی خیلی چیز بدی هااا
همین الانش از خیلا که دارن واسه پزشکی میخونن عقبتری
بعد از عيد جبران ميكنم نگران نباش رتبه دو رقمي ميارم حتما![]()
بچه ها من روزي 3 4 ساعت درس ميخونم. به اين نتيجه رسيدم كه براي رسوندن اين عدد به 12 ساعت بايد 2 هفته هيچ كاري جز درس خوندن انجام ندم و خودمو قرنطينه كنم تا ضمير ناخود آگاه من به درس خوندن بيشتر عادت كنه و به تفريحات كمتر وابسته باشه. هر وقت هم زيادي خسته بشم فقط چند دقيقه چشم هام رو مي بندم و به هيچي فكر نميكنم. قول ميدم بعد از دو هفته بيام اينجا و نتيجه كارم رو صادقانه بگم. از فردا شروع ميكنم.
>>سوالات کنکور 89 <<
کنکور سراسری سال 1389 رشته ی ریاضی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کنکور سراسری سال 1389 رشته ی هنر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کنکور سراسری سال 1389 رشته ی تجربی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کنکور سراسری سال 1389 رشته ی زبان:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کنکور سراسری سال 1389 رشته ی انسانی:
علیرضا بعد از عید چی داره که الان نداره؟مطمئن باش اگه الان نخونی بعد از عید هیچ اتفاقی نمیوفته که بتونی بخونی. درست برعکس تا عید 6ماه مونده توی این 6ماه اگه بخونی عادت میکنی بخونی و بعد از عید همین رویه رو ادامه میدی ولی اگه الان نخونی بعد از عیدم یا نمیخونی یا بخونی دست و پا شکسته میخونی. خلاصه از من گفتن فکر کن الان بعد از عیده بشین درستو بخون پسر جان رتبه دورقمیا قبل از عید رتبشون رو میگیرین بعد از عید فقط تثبیتش میکنن
سينا جاندر حال حاضر دارم زبان ياد ميگيرم و كار ميكنم
البته 3-4 روز مونده مونده به هر آزمون (گزينه دو ) مغازه رو ميسپارم دست پسر عموم و ميرم كتابخونه صبح تا شب درس ميخونم![]()
زبان به كار كنكورت نميادا !! من خودم زبانم خيلي خوبه اما تو كنكور زياد به دردم نخورد...ا تو كنكور اختصاصيا تاثيرشون چند برابر عموميا هست اونم زبان كه ضريبش 2 هست و تاثير زيادي نداره...
نكن برادر..اينده تو خراب نكن!![]()
Last edited by shifter; 27-09-2010 at 17:45.
البته به من ربطی نداره ... ولی شما تا همین چند وقت پیش میگفتی که از مهر میخونم ! ... الان میگی بعد از عید ... و ... !بعد از عيد جبران ميكنم نگران نباش رتبه دو رقمي ميارم حتما![]()
در انجمن ها افراد زیادی از این قبیل هستند
سعی کنید زیاد درگیر مشاجره و بحث با چنین افرادی نشوید و تحت تاثیر قرار نگیرید و به درس خواندن خود ادامه دهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)