سلام.می خواهم صدای تلویزیون را از باندهای سینمای خانگی داشته باشم. چه کنم؟مدل tv c6960 و تمام کانال ها را از طریق دریافت کننده معمولی میگیرم ایا در کیفیت تاثیر داره؟دریافت کننده فول اچ دی چی پیشنهاد میکنید؟
سلام.می خواهم صدای تلویزیون را از باندهای سینمای خانگی داشته باشم. چه کنم؟مدل tv c6960 و تمام کانال ها را از طریق دریافت کننده معمولی میگیرم ایا در کیفیت تاثیر داره؟دریافت کننده فول اچ دی چی پیشنهاد میکنید؟
-دوست عزیز فرق عمده و آنچنانی بین کیفیت صدا و تصویر در ر.س.ی.و.ر معمولی و اچ دی یا فول اچ دی دیده نمیشه. البته این باین معنی نیست که هیچ فرقی نیست بلکه چندان محسوس نیست تا اینجای کار درست؛ اما وقتی حرف از دیدن کانالهای اچ دی و 3D به میان میاد اینجاست که قدرت واقعی این دستگاهها عیان میشه. البته اصولا دریافت کننده های معمولی قادر به سرچ و ذخیره کانالهای اچ دی و یا فول اچ دی نمیباشند و برای دیدن اونا باید حتما یه دستگاه دریافت کننده اچ دی تهیه کنید که پیشنهاد من تهیه یه دستگاه مرغوب و دارای سیستم عامل لینوکس هست که تو بازار به دستگاههای لینوکسی معروف هستن .این دستگاهها با پشتیبانی خوبی که از شبکه (بیسیم و معمولی) و قابلیت اتصال به اینترنت طیف جدید و وسیعی از امکانات ارزشمند رو به صاحبانشون ارائه میدن که دریافت کننده های معمولی قادر به این کار نمیباشند.
ارادت![]()
حالا TV ما که C8000 هست و هم Full HD و هم سه بعدی پس فکر کنم یه ----- Full HD هم لازم باشه براش!
البته دیگه میره سال جدید
فقط دوستان رنج قیمت رسیورهای Full HD تو چه مرزی هست؟!!
-شاهين جان به هر صورت hdtv دارين كه قابليت هايي داره كه با وجود دستگاههاي رس.. خودش رو نشون ميده
-صحبت كردن طبق قوانين تخلف حساب ميشه ولي شما 200 تا 800 در نظر بگيرين![]()
بستگی به برند اونا داره
از 200/000 الی 1500/000
دوستان میشه کاری کرد که وقتی ر.س.ی.و.ر روشنه هم از بلندگوهای سینما خانواده استفاده کرد؟! یا فقط وقتی که از بلوری استفاده میکنی فعال میشه؟!
-نه شما ميتونيد هر طور كه دوست دارين تنظيمات رو انجام بدين
دقيقا ميخواين چيكار كنيد ؟
ببینید وقتی سورس روی حالت tv یا dvi (ماهواره) صدا فقط از بلندگوهای خود led میاد ولی وقتی روی hdmi(بلوری) میزاریم صدا از سینما خانواده میاد! من میخوام ببینم میشه کاری کرد که وقتی روی حالت dvi(ماهواره) میزاریم هم صدا از سینما خانواده بیاد یا نه؟!
ممنون
-عرضم به حضورت كه اگر درست متوجه شده باشم ميتونيد از خود دستگاهتون خروجي به سينماي خونگيتون بگيرين
سلام به همگی
یه سوال دارم:
من وقتی usb رو وصل میکنم به tvو میخوام ازش آهنگ رو روی سینما پخش کنم .تلویزیون روشن میمونه و همونطور که میدونید چون یه تصویر ثابت رو برای مدت طولانی نباید روی صفحه ال ای دی ها پخش بشه(منجر به سوختگی پنل یا محو شدگی میشود)
میخواستم بپرسم چطور میشه پنل رو در هنگام پخش موزیک از usb خاموش کرد؟tv من( c7000)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)