مخابرات هم دزدتر شده که قبلاً لاقل سرعت اپلود را روی 64 می بست .
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
هنوز هم که سرعت آپلود پایین هست هنوز دزدی ادامه داره![]()
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
مخابرات هم دزدتر شده که قبلاً لاقل سرعت اپلود را روی 64 می بست .
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
هنوز هم که سرعت آپلود پایین هست هنوز دزدی ادامه داره![]()
سلام
نه برای 128 سرعت دانلود رو زیاد کردن و برای 256 سرعت آپلود رو
من فقط نمی فهمم چرا این کار رو کرده
چون مخابرات اینقدر هم خیر خواه نیست آخه از سابقه اش معلومه!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست قدیم من از همین سرور (حدود 5 ماه پیش) که در صفحه ی 4 همین تاپیک موجود هست:
[URL=http://www.speedtest.net][/URL
Last edited by nikaan; 14-12-2010 at 19:16.
وجود مخابرات و شرکتها همزمان باهم نعمت بزرگی هست چون باعث تعادل بازار میشه اگر هر کدوم نباشند
وضع بازار اینترنت پرسرعت به قهقرا خواهد رفت .انحصار باعث نابودی کیفیت میشه.
مخابرات هم احتملاً دیده که اگرهمین وضع را ادامه بده به نفعش نیست یه خورده شیرفلکه سرعت را باز کرده.
سرعت اینترنت مخابرات مشتری بپرون هست
در مورد پهنای باند باید بگم واردات پهنبای باد بین الملل تو انحصار شرکت زیر ساخت هست وهیچ کس حق
واردات پهنای باند بین الملل را نداره .
همه باید از شرکت زیر ساخت پهنای باند بخرند.
این شرکتهای مخابرات که اینترنت پرسرعت واگذار می کنند شرکتهای مخابرات استانی هستند که نقشی تو تهیه پهنای باند ندارند فقط توزیع می کنند.
شرکت مخابرات ایران هست که وظیفه خرید پهنای باد از شرکت زیر ساخت را برعهده دارد
واون را می خرد و به شرکتهای مخابرات استانی می دهد.
در مورد قیمت هم باید بگم قیمت گذاری وتعرفه adsl مخابرات زیر نظر سازمان رگلاتوری هست و مخابرات فقط
مجری هست ودرحقیقت ایین نامه رگلاتوری در مورد قیمت را اجرا می کند.
علت تفاوت قیمت تعرفه مخابرات و شرکتها دیگه این که مخابرات به شدت قانون گراهست
ولی شرکتهای pap و isp ها هرچقدر دلشون می خواد میگیرند گوششون هم به جایی بدهکار نیست.
ا
تایید میشه
بله اینو می دونم ولی گویا این شرکت زیر ساخت روابط فوق حسنه با مخابرات داره چون به داداشم گفته بود که ما برامون خیلی پهنای باند ارزون درمیاد چون وارد کننده اش خودمونیم (منظورش همین شرکت زیرساخته) وشرکتهای خصوصی نمی تونن با قیمت های ما رقابت کنن
تایید میشه فقط اینکه رگلاتوری هم بر اساس اقتدارگرایی یه گروه قانون می ده و اصلا کار به این نداره که چرا پهنای باند رو باید یه شرکت دلال (شرکت زیر ساخت) خریداری کنه و چرا نباید خود شرکتها مستقیم از خارج خریداری کنن
ایول اینو خوب اومدی![]()
دوستان میشه راهنمایی کنید این تستها رو چه جوری می گیرید ؟
ضمنا این تستها به مگابیت بر ثانیه هستند ؟ چه جوری میشه تبدیلشون کرد به کیلوبایت بر ثانیه ؟
فعلا فقط شــــــــــــــــــــــــ ـــــــاتل....
هیچی برید سایت speedtest.net و انجا توی تصویری که در مرکز صفحه میبینید روی یکی از هرم ها یا ستاره ها کلیک کنید شروع می کنه به تست گرفتن
محاسبه:
راه دقیق:
mbit*1024)/8=KByte)
راه ساده:
mbit *128=KByte
Last edited by nikaan; 15-12-2010 at 01:01.
سلام
دوستان تعرفه یا سایتی که قیمت های مخابرات را ذکر کرده لطف می کنید
با تشکر
بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من 2 سالی هست که از شاتل سرویس میگرفتم و تا این ماه همه چی خوب بود ولی از وقتی شبانه سرعت رو محدود کردن دیگه ارزش نداره که بخوام ازشون بگیرم . حالا یه سری می گن مخابرات خوبه . اگه واقعا خوبه که بیام از مخابرات بگیرم با کارت دانشجویی نهایت چه سرعتی رو میدن ؟ در ضمن من کرج هستم باید از مخابرات کرج اقدام کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)