تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 284 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چند صفحه قبل آرش خان کد ها رو گذاشته که به راحتی میشه تشخیص داد

از جای معتبر ( به نظر من بی خیال علادین بشید ) بخرید و تو فاکتور هم قید شده باشه که آنلام فکتوری
    ممنون دوست عزیز، توی صفحه 77 پیدا کردم.
    توی اینترنت هم ریزالتهای متنوع و کما بیش یکسانی وجود داشت مبنی بر این که گوشی فکتوری آنلاک هست و اوریجینال. البته واسه من درست جا نیفتاد که اگه کسی بخواد یه کد صحیح رو هم روی باکس یه گوشی ِ فیک پرینت کنه هم اطلاعات توی گوشی رو دستکاری کنه که اون کد رو نشون بده، چیکار می شه کرد ؟
    دربارة توصیه تون ممنونم اما راستش دیر شده، چون دیشب رفتم گرفتم. از علاء الدین-دفینه

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

یه کاری هم میتونید بکنید اگه جیلیریک کرده گوشی و سیم بندازید بعد برید تو سدیا ببینید ultrasnow نصب هست یا نه نصب باشه یعنی لاک نباشه هم آنلاک.
    گوشی نو هم که باشه معلومه دیگه باز کنید سیم بندازید شناخت میشه آنلاک.
    البته فقط نظر شخصیمه

3. این کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوستان داداش بنده میخواد برای این گوشیه کزایی یه invisible shield بگیره. یه راهنمایی بکنید ببینم چی خوبه چه جوری خوبه چقدر خوبه از اینجور چیزا دیگه +قیمت
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان بهترین جا واسه خرید آنلاک فکتوری کجاست؟
    دفینه علاءالدین خوبه یا مغازه فروشهای پایتخت؟
    برای دوستم میخوام بخرم اگه راهنمایی کنید کجا آنلاک فکتوری (مطمئن باشه) میفروشن ممنون میشم.
    Last edited by ~ReZa~; 20-10-2010 at 16:38.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

دوستان داداش بنده میخواد برای این گوشیه کزایی یه invisible shield بگیره. یه راهنمایی بکنید ببینم چی خوبه چه جوری خوبه چقدر خوبه از اینجور چیزا دیگه +قیمت
    مرسی
    عارض شم خدمتت عزیز دل ، این دلخواهی هست ، اینویزیبل نگیر به نظر من ، کلا یه کیس بگیر که پشت و بقلش رو پوشش بده .

من خودم به شخصه از این پک استفاده می کنم و راضیم :

پک capdase هست شامل یک کیف ، یک محافظ صفحه ، یک محافظ آرم اپل و یک کیس برا پوشش و یک عدد پایه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان بهترین جا واسه خرید آنلاک فکتوری کجاست؟
    دفینه علاءالدین خوبه یا مغازه فروشهای پایتخت؟
    برای دوستم میخوام بخرم اگه راهنمایی کنید کجا آنلاک فکتوری (مطمئن باشه) میفروشن ممنون میشم.
    پیشنهاد من به شما یقینا پایتخت هست
    Last edited by SIMON137; 20-10-2010 at 17:24.

7. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان همین جور که میدونین ! (می دونین حالا واقعاً ؟ ) دیشب اپل FaceTime روی مک هم معرفی کرد!! و من نصب کردم ولی کار نمی کنه انگار روی شماره های ایران ؟
    کسی میدونه !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان بنده 2تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.
    قرار بود یه Iphone 4 از آمریکا برای من اورده بشه امروز طرف زنگ زد گفت که اینجا الان همه آیفون ها لاک فکتوری هستن و مخصوص AT&T آمریکا هستن. بعد گفتم خب یکی بیار میدیم اینجا آنلاکش کنن یا همونجوری لاک می فروشیمش, طرف گفت کارمند اون نمایندگی که آیفون می فروخته بش گفته این آیفون های جدید (16GB) قفل سخت افزاری هم دارن و دیگه نمیشه آنلاکشون کرد و جای دیگه ازشون استفاده کرد!
    حالا می خواستم ببینیم همچین موضوعی واقعیت داره؟ چون نمی خوام یکی بیارم بعد آنلاک نشه بمونه رو دستم.
    سوال بعدیم اینه آیا آیپد هم این چیزارو داره؟ منظورم اینه که آیا یه آیپد 16GB wifi هم باید آنلاک فکتوری شه تو ایرن, تا بشه ازش استفاده کرد؟ اگه نه که بش بگم به جای آیفون, یه آیپد بیاره.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

دوستان بنده 2تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.
    قرار بود یه Iphone 4 از آمریکا برای من اورده بشه امروز طرف زنگ زد گفت که اینجا الان همه آیفون ها لاک فکتوری هستن و مخصوص AT&T آمریکا هستن. بعد گفتم خب یکی بیار میدیم اینجا آنلاکش کنن یا همونجوری لاک می فروشیمش, طرف گفت کارمند اون نمایندگی که آیفون می فروخته بش گفته این آیفون های جدید (16GB) قفل سخت افزاری هم دارن و دیگه نمیشه آنلاکشون کرد و جای دیگه ازشون استفاده کرد!
    حالا می خواستم ببینیم همچین موضوعی واقعیت داره؟ چون نمی خوام یکی بیارم بعد آنلاک نشه بمونه رو دستم.
    سوال بعدیم اینه آیا آیپد هم این چیزارو داره؟ منظورم اینه که آیا یه آیپد 16GB wifi هم باید آنلاک فکتوری شه تو ایرن, تا بشه ازش استفاده کرد؟ اگه نه که بش بگم به جای آیفون, یه آیپد بیاره.
    من تا حالا چیزی در مورد اون قفل سخت افزاری نشنیدم فقط بیس باند باید آنلاک بشه و الان همه برنامش فعلا ریلیز نشده ولی به زودی میشه.
    نخیر آیپد آنلاک فکتوری نداره،آیپد بدون مشکل میاد بالا

11. این کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    میشه از آلمان یه آیفون 4 به صورت قراردادی از t-mobile خرید و آورد اینجا؟ مشکلی برامون پیش نمیاد؟
    یه وقت نیان تو فرودگاه یقمونو بگیرن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

سلام
    میشه از آلمان یه آیفون 4 به صورت قراردادی از t-mobile خرید و آورد اینجا؟ مشکلی برامون پیش نمیاد؟
    یه وقت نیان تو فرودگاه یقمونو بگیرن؟

آوردن مشکل نداره فعلا برنامه ای برای آنلاک کردنش نیست و شما نمیتونید از سیم کارت ایران استفاده کنید.

14. این کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •