sub و Pp8khatعزیز از هردوی شما بی نهایت ممنونم![]()
sub و Pp8khatعزیز از هردوی شما بی نهایت ممنونم![]()
دوستان بهتر نیست سوالات مربوط به حساب دیفرانسیل و انتگرال رو در اتاق مربوطه توی همین بخش مطرح کنید؟
بله عزيزم،درسته
در اين جور مسائل مقدار و نوشتن كامل مراحل به خود فرد بستگي دارد فقط بايد بطور وضوح براي خواننده محرز شود كه راه حل درست است.
موفق باشيد.![]()
خدا نكنه ضعيف باشي!
كلا"،براي حل انتگرالهائي كه مخرج چند جمله ائي دارندبايدآنها را به مجموع چند كسر با مخرج چندجمله ايهاي درجه يك و دو تبديل كرد(نگران نباش ،قضيه داريم كه هميشه مي شود اين كار را كرد.)
پس از تبديل ديگر انتگرال گيري ساده است.
سوالي داشتي در خدمتم.
براي حل انتگرال دوم يك تغيير متغير لازم است:
براي تست صحيح بودن انتگرال ،كا فيست از طرف دوم مشتق بگيري تا طرف اول بدست آيد.(بگيرتايادبگيري!)
موفق باشي![]()
يك سوال ،انتگرال زير را محاسبه كنيد و يا ثابت كنيد كه انتگرال ندارد:
![]()
به نظر من:!n *n
راستی من تو این روش این ضعف رو دارم که چطوری تعیین میکنید A و B , هر چیز دیگه ای که بستگی به تعداد کسرها داره رو مقدار میدینخدا نكنه ضعيف باشي!
مثلاً شما چطوری به B مقدار صفر رو دادین این صفر از کجا میاد یا یک دومی که به A نسبت دادید
خوب ما كسر اول را بسط داديم. پس از مخرج مشترك گرفتن از كسر دوم، در صورت طرف دوم اين چند جمله اي بدست آمد:
كه بايد با صورت كسر اصلي مساوي باشد.اما صورت كسر اصلي 1 است. پس كليه ضرائب x بايد برابر با صفر بوده و همچنين مقدار ثابت 2A بايد برابر با 1 باشد.با حل اين دستگاه چهار ضريب A,B,C و D بدست مي آيد.مثلا" 2A=1 پس A=1/2 و بهمين ترتيب...
آيا كسي ميتواند كه اين انتگرال را حل كند؟
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)