من که اینا رو داشتم!
می خواستم اکتیوش کنم!
Activasion رو می خواستم کرک کنم که با لانچر بیام بالا!
واسه ی بارونشو از این جور چیزا!
چه جوری می شه اکتیویشن Clone DVD رو برداشت و با لانچر اجراش کرد!؟
من که اینا رو داشتم!
می خواستم اکتیوش کنم!
Activasion رو می خواستم کرک کنم که با لانچر بیام بالا!
واسه ی بارونشو از این جور چیزا!
چه جوری می شه اکتیویشن Clone DVD رو برداشت و با لانچر اجراش کرد!؟
سلام
دقیقاً من هم این سوال را دارم.
لگ ها ومشکلات گرافیکی بازی وهمچنین ناسازگاری با سی پی یو های 4 هسته ای رو برطرف میکنه. همچنین افکت بارون رو نیز اضافه میکنه که خیلیی زیباست
نگا دوست عزیز شما بدون لانچر هم می تونی افکت بارون رو ببینی
اون نرم افزار هکی که دنده رو دستی می کرد فایلاشو پاک کن بعد پچ 1.1 رو نصب کن بعد اون فایلی که نوشته
NFS11.exe باید حجمش 24MB باشه اگه 9.7MB باشه نمی تونی افکت بارون رو ببینی
مم توی ویندوز 7 وارد بازی میشم منو ها رو هم رد میکنمو ماشینمو انتخاب میکنم اما وقتی میام وارده خوده بازی شم از بازی میپره بیرون و 2 گزینه همیشگی ویندوز سون میاد که مشکل رو send report کن با close program
دلیلش چیه ؟توی xp مشکلی ندارم اما من میخوام توی سون بازی کنم باید چی کار کنمم ؟سیستمم پایین نیست فقط رمم یه کم کمه (2 گیگه )
باید چی کار کنم ؟؟بازی رو پاک و نصب کردم دایرکست هم آخریشه و همه متعلقتو نصب کردم -درایو گرافیکمم ماله 10 روز پیشه
لطفا کمک کنید تو کف بازیم بسیار
شما باید پچ بازی رو نصب کنید
رمتون هم کافیه ومشکلی نداره
کسی از دوستان افکت برف رو دیده یانه ؟؟
تو توضیحات پچ نوشته برف رو هم اضافه میکنه ولی من تا حالا ندیدم .اگه کسی دیده عکسی بزاره تا ببینیم ایا میشه یا نه.
این Camera Ha.ck که ... تو این بازی ما !
نصبش کردم الان دوبینم ثابت شده یعنی انگار که دوربین رو ثابت یه جا کاشتن روی جاده و ماشین داره عقب و جلو میشه
اساسی حال ما رو گرفت : دی
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
بخش های وسط شهر هستش
(اگه دقت کنید اون بخش های اول بازی ، اونجایی که برای اولین بار یه متهم وقتی میزنیش از همون ور دور میزنه - همون قسمتی که یه جاده معمولی هست و دو تا فرعی از چپ و راست که اگه بپیچی توشون ، باید دور خودت بچرخی تا دوباره از جاده اصلی سر در بیاری - توی عکس معلومه -)
اونجا رو با رانندگی ازاد (اوپن ورلد) رفتم![]()
فک کنم دکمه شماره 9 رو زدی که اونطوری میشه...
مجددا 9 رو بزن.. تا دوربین برگرده حالت اول...![]()
سلام
من اصلاً فایل دنده دستی رو نصب نکردم.
شانس من حجمش 9 مگ بودولی اون دفعه یکبار تو خاکی بود افکت بارون رو نشون داد بعد که رفت تو آسفالت افکت بارون حذف شد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)