بله تمامی لینکهای ea رزیوم داره
بهترین روش برای شما اینه که فردا در حالت روزانتون بزارین دانلد شه که خوب حجمتون هم میره.چون همه دران از سرویس شبانه استفاده میکنند سرور دوستمون شلوغ شده![]()
بله تمامی لینکهای ea رزیوم داره
بهترین روش برای شما اینه که فردا در حالت روزانتون بزارین دانلد شه که خوب حجمتون هم میره.چون همه دران از سرویس شبانه استفاده میکنند سرور دوستمون شلوغ شده![]()
بابا ما مخابراتی ایم !
از سرور فیفا دارم دانلود می کنم.......الانم 6 % هستش
فردا بعد از ظهر اگه خدا بخواد می تونم بازی کنم.....![]()
این ارور ها اگر اومد راه حل اینهاست:
1- E0001 error message :راه حلی نداره. کارت گرافیکی شما بازی رو ساپورت نمیکنه.
2- “Insert CD / DVD” error message : برای حل این مشکل بهتره که فیابل های نصب رو از فایل زیپی که گرفتین رو توی یک فولدر جداگانه انپک کنید و اگر روی دسکتاپ ان پک کنید این ارور میاد!
---------- Post added at 05:03 AM ---------- Previous post was at 05:00 AM ----------
اگه کرجی برای فردا میتونی بیای بگیری.به یک جایی سپردم تا فردا بعد از ظهر بهم میده.![]()
این مشکل هنوز برطرف نشده....
یه فیفایی خواستیم دانلود کنیم ببین چه زجری داریم میکشیم
تا صبح بیدار موندیم فقط دو پارت از اون رو دانلود کردم
فقط بفهمم که این پارتها رو روی بقیه سایتها گذاشته.....![]()
از همون سرور اصلی فیفا بگیری بهتره.......حداقل میدونی قطع نمیشه.......من از سرور می گیرم الان 15 %
حداکثر دریافتی ات از سرور فیفا چقدره؟!
آخه بدبختی اینه که تا حالا دو پارت که میشه 500 مگ رو دانلود کردم...خیلی ستمه بذارم از اول بره
لینک خود EA که رزیوم داره؟!
آره داره
سرعتم حداکثر 40 میره که عالیه
تاره همین 40 بالا پایین هم میشه....و کم و زیاد میشه
الان نرم افزار دانلود کردم 150 تا 160 میگرفتم...ولی این لینک های که مصطفی جان گذاشته بود زیر 10 تا بود
ظهر احتمالا از سرور فیفا میذارم بره برای دانلود
البته اگه لینکهای مصطفی درست نشده بود
چرا از اول نمیذارید از سرور EA بگیره . خود EA پیش بینی میکنه چقدر دانلود میکنن و یه سرور خیلی قوی گذاشته واسه این کار. من از دیشب ساعت 11 گذاشتم الان 90 درصده. حداکثر تا 1 ساعت دیگه اولین برخوردم رو با FIFA Next Gen در میون میذارم
با تشکر از برو بچه های P30world
خوش به حالت من الان 23 % ام 8 ساعت دیگه مونده.....
PES هم نتونستم بگیرم ، گول مصطفی رو خوردم باز !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)