به تمام دوستان حرفه ای :
من تازه دارم از adsl استفاده میکنم در ضمن نود 32 آپدیت شده به همرا spysweeper رو روی سیستم دارم اما پس از اولین استفاده از این خط انیترنتی stand by سیستمم از کار افتاده و بعد از کلیک برای استند بای کردن پیغام زیر رو میده
چه طوری این اشکال رو رفع کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم نگید که باید سیستمت رو رستور کنی و یا ویندوز نصب کنی
منتظرم![]()

.gif)

کاسپر من ورژنش 7.125 kisیه سری برنامه نصب کردم که گویا ویروسی بود.برنامه های مربوط به یاهو بود.مجبور شدم ویروس کش رو خاموش کنم.بعد که ریستارت شد سیستم که بالا اومد توسط کاسپر یه ویروس شناخته شد.خوب منم پاکش کردم.پاک کردنه اون هماناو پاک شدن ویندوزم همان.یهو صفحع سفید شدو هیچی دیگه کار نمیکرد.قفل.بعدش مجبور شدم ویندوزو نصب کنم دوباره.بعدش که باز کاسپر رو نصب کردم هر فابلی رو که ماله ویندوزه و از فایل های اساسی ویندوز در سیستم 32 هستش رو ویروس میشناسه و میخواد پاک کنه.یه بار که همه رو پاک کردم باز ویندوزم کلا پاک شد.چند بار مجبور شدم ویندوز نصب کنم در 24 ساعت گذشته.همه چیزو ویروسی میشناسه از برنامه ها و فایل های ویندوز که پاک بشه مشکل ساز میشه.باید چی کار کنم درست شه.یکی راهنمایی کنه که چرا این طوری شده.مشکل از کجاست تا درستش کنم که مثله سابق بشه

تازه nod رو هم ندارم.این کسپر یه چیزی نزدیکه 1100 ویروس برام پیدا کرده.حتی اکسپلور رو هم ویروس میگیره.اعصابم بهم ریخته.بعدشم فکر کنم یه مشکل دیگه هم داره چون هرچی اپ دیت میکنم باز میبینم یه بار زده دوباره اپدیت بشه.یه بارم میبینی درسته.قاطی داره کلا.gif)