تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 114 از 224 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

رائه: ايران تهديدي براي ما نيست؛ از آنها نمي‌ترسيم

چو کوانگ رائه، سرمربي تيم ملي کره‌جنوبي، معتقد است با وجود اين که آنها از 2 بازي دوستانه مقابل ايران يکي را شکست خورده و ديگري را مساوي کرده‌اند، اما اين تيم نمي‌تواند تهديدي جدي براي کره باشد و شاگردانش ترسي از ايران ندارند: من بازي‌هاي گروه چهارم را تماشا کردم. از بابت بازي با آنها خيالم راحت است، ما در يک بازي دوستانه برابر ايران 2 بر 2 مساوي کرديم و اگر توجه کنيد متوجه مي‌شويد که نسبت به آن موقع خيلي پيشرفت کرده‌ايم.
    کره جنوبي موفق شد به راحتي هند را در ورزشگاه الغرافه شکست دهد. اگرچه آنها موقعيت‌هاي بسيار زيادي را از دست دادند و 2 بار توپ را به تير دروازه کوبيدند و بيشتر از 5 موقعيت را هدر دادند. کره با اين پيروزي به خاطر تنها يک گل خورده بيشتر از استراليا با تفاضل گل کمتر در مکان دوم جاي گرفت و در مرحله حذفي حريف ايران شد.
    اگر کره مي‌توانست به عنوان تيم اول صعود کند، ممکن بود با تيم راحت‌تري برخورد داشته باشد، اما مربي آنها معتقد است که در راه قهرماني بايد بهترين تيم مسابقات را از پيش رو برداشت: من خيلي درباره موقعيت‌هايي که از دست داديم، ناراحت نيستم. به اين دليل که با ايران، يکي از قوي‌ترين تيم‌هاي آسيا بازي داريم و دوست داريم در راه قهرماني آن‌ها را شکست دهيم.

وي عنوان کرد: تنها نگراني من از بابت 3 بازيکن کره است که کارت زرد دارند. من مخصوصا لي جونگ سو را به زمين نفرستادم، همچنين با بازي دادن به چا دو ري و کي سونگ يئونگ در يک نيمه، آنها را براي بازي با ايران حفظ کردم. در مرحله يک چهارم نهايي هيچ تيم ضعيفي وجود ندارد و ما بايد به خوبي خودمان را آماده کنيم.
    کوانگ رائه تصريح کرد: از نتيجه بازي مقابل هند کاملا راضي هستم. ما موقعيت‌هاي زيادي داشتيم، اما از بازيکنانم به خاطر بازي خوبشان ممنونم. آنها خيلي جدي بازي کردند و همه تلاش‌شان را به کار گرفتند. يک پنالتي به حريف داديم که مي‌توانستيم اين کار را نکنيم، اما بازيکن ما بي‌دقتي کرد و مي‌توانست بهتر عمل کند.
    سرمربي کره‌جنوبي افزود: همه خوب بازي کردند و سازمان يافته بودند. موقعيت‌هاي زيادي براي خودمان ايجاد کرديم. ما هر روز بهتر مي‌شويم و از نحوه بازي در اين تورنمنت راضي هستم. اگر به همين ترتيب بازي کنيم، حتما در يک چهارم نهايي عملکرد خوبي را به نمايش مي‌گذاريم.
    رائه معتقد است که اگر مي‌خواهند سومين قهرماني‌شان را در جام ملت‌هاي آسيا تجربه کنند، بايد شاگردان افشين قطبي را در مرحله يک چهارم نهايي شکست دهند.
    ديدار ايران و کره‌جنوبي شنبه شب آينده برگزار مي‌شود.

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به نظر من اگه ایران به مراحل بالاتر بره و این انصاری فرد همینجوری بازی کنه حتما پیشنهاد های خوبی از تیمهای اروپایی پیدا می کنه (البته اگه نره امارات!)
    خلعتبری هم بعید نیست لژیونر بشه.

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

آمار و خرافات می گویند: این بار نوبت برد ایران است برابر کره!

ورزش > فوتبال ملی - آمار حکایت از شانس بالای ایران برای پیروزی برای کره دارند. یک باور خرافی می گوید در دوره قبلی بازی ها که به طور متوالی ایران و کره به مصاف هم رفته اند ، به صورت یکی در میان یک تیم برنده شده و این بار برد ، نوبت ایران است!
    از وقتی که جام ملتهای آسیا دارای مرحله یک چهارم نهایی شد، ایران و کره جنوبی یکی از 4 بازی ثابت این مرحله بوده است و در جام 2011 نیز این اتفاق برای پنجمین بار تکرار می شود. این بازی کم کم به یک بازی کلاسیک در جام ملتهای آسیا تبدیل می شود و به جز این 4 بازی، دو تیم در ادوار قبلی نیز 2 بار دیگر باهم روبرو شده بودند و با این حساب بازی ایران و کره جنوبی برای هفتمین بار در جام ملتهای آسیا تکرار می شود که یک رکورد در تاریخ مسابقات است.
    از جام ملتهای 1996 تعداد تیم های شرکت کننده افزایش یافت و بنابراین مرحله یک چهارم نهایی در این مسابقات گنجانده شد. در آن دوره ایران و کره جنوبی در یک چهارم نهایی برای اولین بار مقابل هم قرار گرفتند که ایران در یک بازی تاریخی 6-2 کره جنوبی را درهم کوبید. کریم باقری در دقیقه 31، خداداد عزیزی در دقیقه 52 و علی دایی چهار بار در دقایق 66، 78، 83 و 89 مقابل کره جنوبی گلزنی کردند.
    در جام 2000 ایران و کره جنوبی بار دیگر در مرحله یک چهارم مقابل هم قرار گرفتند و این بار در شهر طرابلس لبنان نویت کره ای ها بود که ایران را در دقت اضافی شکست دهند. ایران در این بازی با گل زیبای کریم باقری در دقیقه 71 پیش افتاد، اما در دقیقه 90 گل مساوی را خورد و در نهایت با گل طلایی لی دونگ کوک در دقیقه 99 از جام ملتهای آسیا حذف شد.
    در جام 2004 دوباره دو تیم در مرحله یک چهارم نهایی به هم رسیدند. بازی در شهر جینان چین برگزار شد و این بار نویت تیم ملی بود که انتقام دوره قبلی را از کره جنوبی بگیرد. علی کریمی با درخشش فوق العاده خود در این بازی هت تریک کرد و در دقایق 10، 20 و 77 گلزنی کرد و یک گل دیگر نیز توسط مدافع کره به ثمر رسید تا ایران 4-3 کره جنوبی را شکست دهد.
    در جام 2007 و در کوالالامپور مالزی، بار دیگر ایران و کره جنوبی در مرحله یک چهارم نهایی بهم رسیدند و بازی دو تیم بر خلاف ادوار قبلی بدون گل بود. بعد از 120 دقیقه در ضربات پنالتی کره جنوبی 4- 2 ایران را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد.
    نکته جالب اینکه در 4 دوره قبلی یکی در میان ایران و کره جنوبی برنده شده اند و طبق این روال، این بار نوبت ایران است تا در دوحه انتقام شکست قبلی در سال 2007 را از کره جنوبی بگیرد. نکته دیگر اینکه باخت های ایران مقابل کره جنوبی در وقت اضافی بوده است در حالیکه ایران هر دو بار در دقیقه 90 پیروز شده است!
    ترس کره ای ها که به گفته کارشناسان بهترین تیم حاضر در بازی ها هستند از رویارویی با ایران شاید بر گرفته از همین باور باشد. افشین قطبی قبل از بازی ها برای رسیدن به فرصت تقابل با کره جنوبی لحظه شماری می کرد و همه کره ای ها آرزو داشتند با ایران مصاف ندهند. افشین در یکسال اخیر به عنوان سرمربی یک بار کره را برده و یک بار هم با آنها مساوی کرده است.
    راستی شما اعتقاد به این باور های خرافی دارید؟
    منبع : خبر انلاین
    .................................
    خدا کنه این دفعه هم مثل اکثر اوقات پیش بینیم اشتباه باشه و بتونیم قهرمان بشیم.
    Last edited by hojjatinho; 19-01-2011 at 10:35.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوستان بعد از بازی های امروز نظرسنجی بسته خواهد شد هر کسی رای نداده عجله کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

رای ها نشون میده که ایران قهرمان میشه

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

رائه: ايران تهديدي براي ما نيست؛ از آنها نمي‌ترسيم

چو کوانگ رائه، سرمربي تيم ملي کره‌جنوبي، معتقد است با وجود اين که آنها از 2 بازي دوستانه مقابل ايران يکي را شکست خورده و ديگري را مساوي کرده‌اند، اما اين تيم نمي‌تواند تهديدي جدي براي کره باشد و شاگردانش ترسي از ايران ندارند: من بازي‌هاي گروه چهارم را تماشا کردم. از بابت بازي با آنها خيالم راحت است، ما در يک بازي دوستانه برابر ايران 2 بر 2 مساوي کرديم و اگر توجه کنيد متوجه مي‌شويد که نسبت به آن موقع خيلي پيشرفت کرده‌ايم.
    کره جنوبي موفق شد به راحتي هند را در ورزشگاه الغرافه شکست دهد. اگرچه آنها موقعيت‌هاي بسيار زيادي را از دست دادند و 2 بار توپ را به تير دروازه کوبيدند و بيشتر از 5 موقعيت را هدر دادند. کره با اين پيروزي به خاطر تنها يک گل خورده بيشتر از استراليا با تفاضل گل کمتر در مکان دوم جاي گرفت و در مرحله حذفي حريف ايران شد.
    اگر کره مي‌توانست به عنوان تيم اول صعود کند، ممکن بود با تيم راحت‌تري برخورد داشته باشد، اما مربي آنها معتقد است که در راه قهرماني بايد بهترين تيم مسابقات را از پيش رو برداشت: من خيلي درباره موقعيت‌هايي که از دست داديم، ناراحت نيستم. به اين دليل که با ايران، يکي از قوي‌ترين تيم‌هاي آسيا بازي داريم و دوست داريم در راه قهرماني آن‌ها را شکست دهيم.

وي عنوان کرد: تنها نگراني من از بابت 3 بازيکن کره است که کارت زرد دارند. من مخصوصا لي جونگ سو را به زمين نفرستادم، همچنين با بازي دادن به چا دو ري و کي سونگ يئونگ در يک نيمه، آنها را براي بازي با ايران حفظ کردم. در مرحله يک چهارم نهايي هيچ تيم ضعيفي وجود ندارد و ما بايد به خوبي خودمان را آماده کنيم.
    کوانگ رائه تصريح کرد: از نتيجه بازي مقابل هند کاملا راضي هستم. ما موقعيت‌هاي زيادي داشتيم، اما از بازيکنانم به خاطر بازي خوبشان ممنونم. آنها خيلي جدي بازي کردند و همه تلاش‌شان را به کار گرفتند. يک پنالتي به حريف داديم که مي‌توانستيم اين کار را نکنيم، اما بازيکن ما بي‌دقتي کرد و مي‌توانست بهتر عمل کند.
    سرمربي کره‌جنوبي افزود: همه خوب بازي کردند و سازمان يافته بودند. موقعيت‌هاي زيادي براي خودمان ايجاد کرديم. ما هر روز بهتر مي‌شويم و از نحوه بازي در اين تورنمنت راضي هستم. اگر به همين ترتيب بازي کنيم، حتما در يک چهارم نهايي عملکرد خوبي را به نمايش مي‌گذاريم.
    رائه معتقد است که اگر مي‌خواهند سومين قهرماني‌شان را در جام ملت‌هاي آسيا تجربه کنند، بايد شاگردان افشين قطبي را در مرحله يک چهارم نهايي شکست دهند.
    ديدار ايران و کره‌جنوبي شنبه شب آينده برگزار مي‌شود.
    كاملاً معلوم بود كه بازيكنان كره در بازي با هند چقدر آرامش داشتن و مربي كره هم چقدر از نتيجه راضي بود

اونا بعد از هر گل سريع ميدويدن توپو ميذاشتن مركز زمين تا سريعتر يازي دنبال بشه و بتونن تفاضل گلشونو بهبود بدن تا به عنوان تيم اول صعود كنن و به ايران نخورن.

ميبينين. خالي بندي به اونجاها هم سرايت كرده.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

راستی شما اعتقاد به این باور های خرافی دارید؟
    از نظر خرافات كه كره اي ها به مراتب خرافاتي تر از ايراني ها هستن و اينو تو تمام فيلم هاشون ميتونين ببينين و خرافات شديداً بينشون رواج داره و باور ميشه. بنابراين اون تيمي كه بايد به واسطه همين آمار تحت فشار روحي قرار بگيره كره هستش.

به اميد پيروزي بدون خرافات براي ايران

خداييش اگه فوتبال نبود ما چه گلي بايد به سرمون ميگرفتيم و سر چي با كره اي ها كل كل ميكرديم؟

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بدبختانه ما کره رو هم بزنیم نمیتونیم بریم فینال، چون تاریخ ثابت کرده که برنده این بازی (چه ایران چه کره) تو بازیشون در مرحله نیمه نهایی شکست خوردن و از صعود به فینال باز موندن!! واقعا چرا آخه!!!
    به نظر من انرژیی که این دو تیم برای هم میزارن
    بازیکنارو تخلیه میکنه
    از طرفی بردن این بازی مثل بردن یه فیناله کوچیکه که تا حدودی بازیکنارو ارضا میکنه

مصاحبه سرمربی کره رو خوندم
    برعکس ادعاش توی واژه واژه اش میشه ترس رو دید ممکنه سه گل هم به ایران بزنن(فوتباله) ولی مشخصا اعتماد به نفسشون پایین اومده
    امیدوارم داستان لبنان تکرار نشه و دوباره از تیمی که از ما میترسه نترسیم

خدا بخواد و اتفاق خاصی نیفته(داوری یا مشکل روحی روانی) بهترین کره تاریخ آسیا رو میبریم
    این کره برای باختن مقابل ایران به این جام اومده

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نگاهي به بيست و چهار جدال ايران و کره

جام ملت‌های 2000 - مرحله یک چهارم نهایی
    اول آبان 1381
    * ایران یک - کره جنوبی 2، ورزشگاه المپیک بیروت

بازیکنان تیم ایران: پرویز برومند، سهراب بختیاری‌زاده، بهروز رهبری‌فرد، محمدرضا مهدوی، مهرداد میناوند، کریم باقری، علیرضا امامی‌فر (90 - محمد نوازیحامد کاویانپور، مهدی مهدوی‌کیا (89 - علی کریمیحمید استیلی (83 - داریوش یزدانی) و علی دایی

سرمربی: جلال طالبی
    دوستان میخوام یه پست بدم بدون تعصبات نژادر خواهشا جبهه نگیرید
    به لیست بازیکنان توجه کنید

از یازده نفر اصلی 8 تا پرسپولیسی هست و 3 تا استقلالی .از مجموع 14 نفری که در این مسابقه بازی کردند 5 تا استقلالی 9 تا پرسپولیسی.
    دیگه خیلی تیم ملی سرخابی بوده ولی بقیه لیگ دنبال غاز چرونی
    البته بازی رو باختیم

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ديشب يه دست pes 2011 زدم با كره تو 120 دقيقه 1-1 مساوي كردم و تو پنالتي بردمش
    خدا كنه ببريم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •