Sent,Recevie که داری
دیگه چی می خوای!!![]()
Sent,Recevie که داری
دیگه چی می خوای!!![]()
Last edited by amir_fatal; 28-08-2010 at 00:04.
تا قبل 1 با 220 دانلود می کردم تا شد 1 سرعت دانلود شد 30!!!![]()
گفتم که باید کلی سروکله بزنم هربار که می خوام تازه کانکت بشم تا بتونم کانکت بشم ... این عکسا واسه وقتی هست که تونستم کانکت بشممممممممممممممممم
سیستم و مودم رو که نمی تونم 24 ساعته روشن بگذارم ، بالاخره پیش میادکه خاموش بشه ... یا اینترنتم قطع بشه اون موقع دیگه کانکت شدن کار حضرت فیلههههههههههههههه
من دیشب فقط برای بازی مافیا 2 گذاشته بودن دانلود که دو گیگ شب قبل گرفته بودم ... 4 گیگ و نیم دیشب گرفتم ...... سرعتش همه اش روی 199 بود ... پایینتر نمیومد ... منم تا یک و نیم بیدار بودم و بعد خوابیدم و واسه سحر هم پاشدم همین جوری بود تا الان ...
![]()
من الان دو شبه که به محض اینکه ساعت میشه 1 دیگه با uTorrent نمی تونم دانلود کنم و اصلا به شبکه وصل نمیشه، آیکونش سبز نمیشه در حالیکه تو روز با همون پورت و تنظیمات به راحتی دانلود می کنه. غلط نکنم پورت ها رو تو شب می بندن . کسی همچین تجربه ای داشته ، اصلا حق اینکارو دارن . می خوام زنگ بزنم پشتیبانی قشنگ بشورمش و لی قبلش گفتم یه سوال بپرسم ، مطمئن شم
که بعد نتونه منو بپیچونه ، آخه اگه مشکلی هست چرا تو روز ، که از حساب کم میکنه بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی شب که میشه
وقتی Free هست یه هو همه چی پر.. اگه مخابرات هم بسته خوب چرا فقط شب ها ....
مرکز هم شیراز فیاض بخشه
چرا گفتم ؛ گفتن اون 140kbسرعت دانلود یعنی خط 1.5mb . سرویس من 128 هستش سرعت دانلودم 14 کمتر شد باید اعتراض کنم و این حرفا....
این قانون مسخره 128 به بالا ممنوع باعث شده isp ها بل یگیرند. اگر قانون برداشته بشه مطمئن باش پارس همین سرویس فعلی شما رو تو سایت میزنه 2 مگ با همین قیمت اونجاست که شما می توانید شکایت کنید.
همش به خاطر این قانون مزخرفه.
شما از چه سایتی لینک میزارید؟؟؟
تو شهر ما که جگر خون میکنه فقط صبح های جمعه خوبه !
علمای اعلام اینطور که شایع شده سرعت از صوت به نور رسیده امروز درسته؟
یه جوانمرد تست کنه ببینم مشگل کلی هست یا نه.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)