لطف كنيد يه تست از سايت Speedtest.net از سرور باكو بگذاريد تا راهنمايي تون كنم.
كينگ جان من اون تاپيك بهترين DNS Server ممكن براي مرور صفحات وب رو براي همين گذاشتم نتيجش محشره بيا اينم آدرسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطف كنيد يه تست از سايت Speedtest.net از سرور باكو بگذاريد تا راهنمايي تون كنم.
كينگ جان من اون تاپيك بهترين DNS Server ممكن براي مرور صفحات وب رو براي همين گذاشتم نتيجش محشره بيا اينم آدرسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آروم باش برادر...
حرص نخور اینقدر.
سرور دیگه کاریش نمیشه کرد
[QUOTE=mehrdad38;4992978]لطف كنيد يه تست از سايت Speedtest.net از سرور باكو بگذاريد تا راهنمايي تون كنم.
درود
دیشب انگار یه مشکلی از مخابرات بود، با این حال رفتم تو این سایتی که فرمودین، 0.09 مگابیت دانلود و 0.05 مگابیت آپلود نتایجش بود! فکر کنم پایینه!!!!!
خیلی ممنون![]()
دقیقا از حدود ساعت 7:30 -8 دیشب بود که دیگه هیچ سایتی باز نمی شد ،تا حدودا ساعت 3 صبح که دیگه خوابیدم.
الان که درست شده ولی واقعا تا تونستن فحش خوردن.
آخرش با این اینترنت مخابرات دیوونه می شم![]()
دوستان سلام
یه پیشنهاد برادرانه
هر وقت که دسترسی ـتون به نت قطه میشه بهترین راه برای اینکه سریع و بدون الافی به نت وصل بشید Reset کردن مودمِ
نیازی هم نیست که حتما سخت افزاری این کار رو انجام بدید نرم افزاری هم میشه هیچ تفاوتی هم با همدیگه ندارن. اکثر مودم ها تو تنظیمات ـشون گزینه Reset کردن رو دارن.
من خودم همیشه این کارُ انجام میدم اکثر قطعی ـهام کمتر از 3 دقیقه طول می کشه ... 90% مواقع جواب میده
امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم ...
ممنون![]()
احتمالن مانور تمرینی قطع اینتر نت بوده
(شوخی)
سرعتت خيلي پايينه براي باز شدن سريع صفحات وب به تاپيكي كه آدرسش رو تو امضام گذاشتم برو نتيجه خوبي مي گيري.
كه درخواست ميدي پست من پاك بشه
عجب ادمي هستي
خوب مهرداد خان مسئول مخابرات قلك من
خدایا شر این اینترنت را از سر ما کم بفرما.از دیروز تا حالا فقط اعصاب خوردی بوده.خدا ازشون نگذرد.الهی آمین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)