تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 228 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

dslreport از بقیه سایت ها، با توجه به تجربه من، بهتر است اما حتی این سایت نیز بعضی مواقع نتیجه ی اشتباه نشان می دهد که خوب به این معنی است که نمیشه نه به این و نه به دیگر سایت ها اعتماد کامل داشت. پیشتر هم گفته ام. این احتمال هست که ISP ها بتوانند در نتیجه این سایت ها مداخله کنند. این قطعاً یک نظر فنی نیست و فقط اندیشه ی من درباره این را بازگو می کند: مثلاً هنگام اتصال به این سایت ها پهنای باند شما بطور خودکار در حداکثر قرار میگیرد.
    چرا نرم افزار networx را دانلود نمی کنی! نسخه ی 5 آن رایگان است، کم حجم است و ویژگی نمایش پهنای باند بر نمودار را دارد.
    من تقریباً همیشه آن را در حال اجرا دارم.

به نظر من معتبرترین تست مربوط به تک کاتکشن IDM هست!
    همین الان من هم تست اسپید تست و وات باکسم خوبه و هم دی اس ال ریپورت اما تک کانکشنم تو IDM بین 300 تا 500 هست که نشون میده 50 درصد افت داره نسبت به صبح!
    من خیلی این موضوع رو چک کردم و به نظرم دقیق ترین شون همون IDM هست!

2. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به نظر من معتبرترین تست مربوط به تک کاتکشن IDM هست!
    همین الان من هم تست اسپید تست و وات باکسم خوبه و هم دی اس ال ریپورت اما تک کانکشنم تو IDM بین 300 تا 500 هست که نشون میده 50 درصد افت داره نسبت به صبح!
    من خیلی این موضوع رو چک کردم و به نظرم دقیق ترین شون همون IDM هست!
    حرفت کاملاً درست. ( البته باید تعداد اتصال در تنظیمات IDM به 1 تغییر داده بشود ).
    این نرم افزاری که من معرفی کردم ( و نرم افزار های مشابه ) که بسیار آسان تر و دقیق تر همه ی آن چیزی که می خواهی از اتصالت بدونی را در اختیارت قرار می ده. نمودار ، میانگین، حداقل و حداکثر سرعت و... از منابع سیستم کمترین استفاده را می کنه و برای من که تقریباً همیشه در حال اجراست و هر گاه خواستم روی آن کلیک می کنم و بررسی می کنم.
    این نرم افزار فقط کارت را آسوده می کنه.

4. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حرفت کاملاً درست. ( البته باید تعداد اتصال در تنظیمات IDM به 1 تغییر داده بشود ).
    این نرم افزاری که من معرفی کردم ( و نرم افزار های مشابه ) که بسیار آسان تر و دقیق تر همه ی آن چیزی که می خواهی از اتصالت بدونی را در اختیارت قرار می ده. نمودار ، میانگین، حداقل و حداکثر سرعت و... از منابع سیستم کمترین استفاده را می کنه و برای من که تقریباً همیشه در حال اجراست و هر گاه خواستم روی آن کلیک می کنم و بررسی می کنم.
    این نرم افزار فقط کارت را آسوده می کنه.
    آره منظورم همون تک کانکشن هست .
    یا یه تست دیگه هم هست واسه چک این مورد...یه installer کروم نصب کنی اگه با همون سرعت اسمی که داری دانلود کرد تک کانکشن درسته اگر نکرد افت داره .
    مثلا 8 مگابیت باید 1 مگ رو بده اگر 500 داد راحت از طریق همین نصب کروم معلوم میشه .
    ( همین الان من تک کانکشنم نصفه منتها با vpn درست میشه ) .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by George Shelly; 19-04-2018 at 15:39.

6. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

8. 3 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من اغلب در ساعات ظهر دچار کمبود پهنای باند نمی شدم اما امروز در این ساعت افت شدید سرعت دارم. این بَستِردها هر جور که می خواهند خدمت ارائه می کنند.

10. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی از اینترنت بی سیم این شرکت اشتراک داره ؟ یه توضیح بده ببینم چجوریاست،من از اسیاتک داشتم مخابرات زورگو اومده خط رو فیبرنوری کرده خیال کرده میتونه اینجوری یوزر بگیره

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کسی از اینترنت بی سیم این شرکت اشتراک داره ؟ یه توضیح بده ببینم چجوریاست،من از اسیاتک داشتم مخابرات زورگو اومده خط رو فیبرنوری کرده خیال کرده میتونه اینجوری یوزر بگیره
    اینترنت های بیسیم خیلی دردسر داره ، دردسرهای خاص خودشو داره و هزینه های زیاد
    قیمت سرویس های بیسیم بالاست ، تا اونجایی که میدونم اینا سرویس بیسیم ندارم یا من نشنیدم تا بحال.
    پیشنهاد میکنم از مخابرات ADSL بگیری و تست کنی ، ممکنه برات خوب در بیاد و راضی بشی .

اگه خوب نبود، خطتت رو تخلیه کن برو سمت بیسیم . اینترنت ایرانسلی یا چیزای شبیه این .
    شاتل یکی از سرویس دهنده هایی هست که اینترنت بصورت هوایی ارائه میده .

13. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اینترنت های بیسیم خیلی دردسر داره ، دردسرهای خاص خودشو داره و هزینه های زیاد
    قیمت سرویس های بیسیم بالاست ، تا اونجایی که میدونم اینا سرویس بیسیم ندارم یا من نشنیدم تا بحال.
    پیشنهاد میکنم از مخابرات ADSL بگیری و تست کنی ، ممکنه برات خوب در بیاد و راضی بشی .

اگه خوب نبود، خطتت رو تخلیه کن برو سمت بیسیم . اینترنت ایرانسلی یا چیزای شبیه این .
    شاتل یکی از سرویس دهنده هایی هست که اینترنت بصورت هوایی ارائه میده .
    هر چی سرچ کردم هیچ شرکت معتبری تعرفه های اینترنت بی سیم رو توی سایت نذاشته بود نوشته بود زنگ بزنید نمیدونم چرا ! ظاهرا پیشگامان هم این سرویس رو میده،دو سه تا سایت گم نام بود که تعرفه گذاشته بودن قیمت فضایی بود،ظاهرا انگار چاره ای ندارم مخابرات به زور کاربر میگیره برای خودش ازمخابرات تاحالا تعریف نشنیدم و همین که برداشته سرویس من رو تعلیق کرده بخاطر اون میخواستم بی یسیم بگیرم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هر چی سرچ کردم هیچ شرکت معتبری تعرفه های اینترنت بی سیم رو توی سایت نذاشته بود نوشته بود زنگ بزنید نمیدونم چرا ! ظاهرا پیشگامان هم این سرویس رو میده،دو سه تا سایت گم نام بود که تعرفه گذاشته بودن قیمت فضایی بود،ظاهرا انگار چاره ای ندارم مخابرات به زور کاربر میگیره برای خودش ازمخابرات تاحالا تعریف نشنیدم و همین که برداشته سرویس من رو تعلیق کرده بخاطر اون میخواستم بی یسیم بگیرم
    پتیاک - سیستک - آوا گستر - ارتباط گستر - خط طلایی -....

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    سرویس جشنواره بهار ترابایتی 16 مگ گرفتم با حجم 1500 گیگ ... تایم رایگان هم داره میشه دوستان بگن از ساعت چند تا چند هست ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •