همه گوشی ها داغ میکنن این طبیعیه . منتها جون این گوشی بدنه فلزی داره . داغ شدنش محسوسه . وگرنه اگه بدنه پلاستیکی داشت داغ شدنش رو متوجه نمیشدید... باور نمیکنید گوشی دیزایر رو موقع شارژ دست بزنید میخواد بترکه
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
همه گوشی ها داغ میکنن این طبیعیه . منتها جون این گوشی بدنه فلزی داره . داغ شدنش محسوسه . وگرنه اگه بدنه پلاستیکی داشت داغ شدنش رو متوجه نمیشدید... باور نمیکنید گوشی دیزایر رو موقع شارژ دست بزنید میخواد بترکه
TrekBuddy - موقعیت یاب و مسیر یاب GPS جاوا به همراه نقشه شهر های ایران + همه آموزش ها
من خودم استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی می تونه یه بنچمارک از مقایسه GPU ویو با یه سری گوشی مث آیفون 4 بذاره؟چون یکی از دوستانم به ایفون 4 که تازه خریده به شدت می نازه!
در ضمن این گوشی هم خزید (تو تلویزیون تبلیغ شد)ولی گور بابای خز شدن از ویو بهتر پیدا نمیشه دیگه .
![]()
اره من هم دیدم
اتفاقا اگه خز بشه بهتره چون هم قیمتش میاد پایین و هم برنامه براش زیاد میاد مثل 5800![]()
دوستان یک سوال داشتم. من در منزل و محل کار wi-fi دارم و زیاد file دانلود میکنم. به ویژه از rapidshare و megaupload . آیا با این گوشی هم میشه مثل pc دانلود کرد؟ مثلا چند تا دانلود همزمان؟ با تشکر
نرم افزار هاي بخش بادا رو داخل گوشي ريختم ساپورت نمي كنه از حالت rar هم خارج كردم دو تا فايل شد app و img ريختم تو گوشي پيام ميده unsuported files
كمك كنيد تا نصب كنید
تو پوشه downloads تو دکیومنت ریختم جواب نمیده
تو کایز هم تا کانکت نباشی که تو قسمت apps نمیره اصلا روش آفلاین هست
ویو و گالاکسی اس PowerVR SGX 540 دارن. آیفون 4 و PowerVR SGX 535 3GS .
گوشی هایی مثل مایلستون هم PowerVR SGX 530.
PowerVR SGX 540 = پردازش 90 میلیون مثلث در ثانیه.
PowerVR SGX 535 = پردازش 28 میلیون مثلث در ثانیه. (البته آیفون 4 فکر کنم یه چیز دیگه هم داره که می رسوندش به 34 میلیون.)
PowerVR SGX 530 = پردازش 13 میلیون مثلث در ثانیه.
مایلسون = 7 میلیون.
نکسوس 1 = 22 میلیون.
Sony Ps3 = پردازش 250 میلیون.
XBOX 360 = پردازش 500 میلیون.
فعلا راهی نیست.نرم افزار هاي بخش بادا رو داخل گوشي ريختم ساپورت نمي كنه از حالت rar هم خارج كردم دو تا فايل شد app و img ريختم تو گوشي پيام ميده unsuported files
كمك كنيد تا نصب كنید
تو پوشه downloads تو دکیومنت ریختم جواب نمیده
تو کایز هم تا کانکت نباشی که تو قسمت apps نمیره اصلا روش آفلاین هست
هر وقت -- بشه احتمالا بشه آفلاین ریخت.
پس چطور بچه ها در مورد ریختن realfootball بعد از پولی شدن بحث میکردند
چند تاشون استثنائا می شن. مثل اینو باتری چک.
بچه ها يعني چي ؟؟ مگه نبايد از ماركت سامسونگ دانلود كنيم ؟ من نفهميدم چي به چي شده يعني فقط بايد از طريق گوشي دانلود و نصب كني تا كار كنه ؟
Last edited by You Were Mine; 13-08-2010 at 15:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)