در ضمن به نظر من برای مسابقات جایزه هم تعیین کنیم تا انگیزه بچه ها بالا بره . اینجوری مطمئنا بچه ها به بازیهاشون اهمیت زیادی میدن .
در ضمن به نظر من برای مسابقات جایزه هم تعیین کنیم تا انگیزه بچه ها بالا بره . اینجوری مطمئنا بچه ها به بازیهاشون اهمیت زیادی میدن .
سلام برو بچ منم موافقم تو کامینیوتی بازی رو انجام بدیم فکر کنم مسعودم موافق باشه چون می تونه دوباره تلاشش روبرای قهرمانی از اول آغاز کنه؟
شک نکن همه موافقن
برای منم رئال مادرید رو رزرو کنید
حسین جان من یه پیشنهاد به نظرت رسید می خوام ببینم نظرت چیه. الان تعداد کسانی که می خوان توی این مسابقات باشن زیاد هستش.میگم چه طوره که مثلا یه تیم رو چند نفر انتخاب کنند و با هم هماهنگ که چه موقع چه کسی بازی کنه.مثلا یه نفر یه مدت کار داره و نمی تونه نفر دیگه بازی می کنه.فکر کنم پیشنهاد خوبی باشه.چون مثلا تیمی مثل بارسلونا خیلی طرفدار داره و اگه یه نفر فقط توی یه لیگ اونو بره شاید زیاد خوب نباشه.
راستی درباره جام باشگاه اروپا توی همون Community هم میشه درست کرد یعنی یه کاپ درست می کنیم که البته شاید زیاد شبیه اون نباشه ولی جالب باشه.ولی مثلا جام حذفی رو راحت میشه گذاشت. حسین من درست این Community رو قسمتهاشو نگشتم.چه طوره یه گشتی توی اون بزنیم ببینیم چه چزهای خوبی داره نظرت چیه؟
به نظر میرسه تقریبا همه با این لیگ موافق باشن اما این بار مسابقات رو با جایزه برگزار میکنیم . توی لیگ قبلی بچه صداقت خودشونو نشون دادن پس از این بابت هیچ نگرانی وجود نداره .
اگه کل جایزه 30 هزار تومن باشه من میتونم نصفشو تقبل کنم . بقیه بچه ها باید نفری 3 هزار تومن از طریق عابر بانکشون به یک حساب مشخص واریز کنن عجله ای هم در کار نیست هر وقت وقت کردین میشه من تقریبا توی تمام بانکها حساب دارم میتونید هر کسی هر کارتی داره میتونه توی یکی از حسابهای من واریز کنه ( فرداش من ایران نیستم بلیط یکسره میگیرم نیویورک ) .
وحید جان بچه ها همه بارسا رو انتخاب نمیکنن مثلا مسعود اینتر رو انتخاب کرده عادل هم رئال محمد هم که عاشق منچستره خود تو هم که چلسی رو خیلی دوست داری منم یک تیم دیگه انتخاب میکنم فقط مسعود میمونه . راستی چند نفر دیگه هم میخوان توی این لیگ باشن اونها هم هستن اینو فراموش کرده بودم .
جوایز رو اینجوری میشه در نظر گرفت :
نفر اول : 15 هزار تومن
نفر دوم : 10 هزار تومن
نفر سوم : 5 هزار تومن
نظرتون چیه ؟
یعنی امیدی هست که ما هم تو این لیگ بازی کنیم ؟
راستی الان چند نفر دارند تو لیگ بازی می کنند ؟
محمد جان باید تا شب صبر کنیم تا بقیه بچه ها هم نظرشونو بگن بعد فکرامونو روی هم بریزیم ببینیم چیکار باید کرد من الان از طرف بقیه نمیتونم چیزی بگم شما هم نظراتتو بگو ( در تمام زمینه ها از جمله جایزه ) .
در مورد انتخاب تیمها بازم باید همفکری کنیم اما اینکه هر کی زودتر یک تیم رو انتخاب و توی تاپیک اعلام کنه خودش یک امتیاز محسوب میشه که در شرایط برابر با بقیه اون کاربر در انتخاب تیم اولویت داره .
اگر کسی بارسا رو نخواست من این تیم رو انتخاب میکنم چون خیلی باهاش مچ هستم وگرنه بترتیب اولویتهای من اینا هستن :
1- بارسلون
2-چلسی
3- میلان
4-رئال
5- منچستر
در ضمن بچه ها بترتیب اولویتها تونو هم بگید تا بشه بهتر تصمیم گیری کرد .
منم با جایزه موافقم
نگفتی تو هر لیگ چند نفر شرکت می کنند ؟
راستی پچی چیزی لازمه نصب کنیم ؟ من تا حالا pes 2010 رو آنلاین بازی نکردم !
منم موافقم
من بارسا رو بر ميدارم ( اگه حسين اجازه بده ) البته فرقي برام نداره چون به هر حال چيزي حاليم نيست
اگه هم نشد چلسي ، آرسنال ، ميلان
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)