باید کارت دانشجویی بدی. یه سری جاها هم اصلا کاری ندارن همینطوری میدن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
باید کارت دانشجویی بدی. یه سری جاها هم اصلا کاری ندارن همینطوری میدن.
دوستان،فعلا که سرعت من عالیه(128-دان60 الی 70)
سرویس 512 ها درست نشده؟؟؟
راستی دوستانی که مشکل چیلتر شکن دارن،من چیز پی ان سویس می دم رایگان بگید بدم!سرعت چیز پی ان واقعا خوبه نازه واسه من 10 تا هم اضافه می کنه بعضی اوقات!
اینم سرعت دانم هست:
![]()
ممنون از دوستان
با 128 همه همین سرعت دانلود دارن؟یا شانسیه؟
256 مخابرات چه سرعتی میشه دانلود کرد؟
دوستان اگه میشه از speedtest سرور تهران بزارن ببینم چطوره
کسی رز نت داره پیگش چطوره؟
Last edited by makmakf; 27-10-2012 at 10:05.
بچه های مرکز پاگلی از مخابرات راضی هستید؟
بیشتر شانسیه , یکی از دوستان که ۲۵۶ داره در صفحه های پیش گفتن که سرعتشون ۹۰.با 128 همه همین سرعت دانلود دارن؟یا شانسیه؟
256 مخابرات چه سرعتی میشه دانلود کرد؟
واسه من افتضاحه اما واسه یه نفر دیگه اینطور نیست!بچه های مرکز پاگلی از مخابرات راضی هستید؟
فکر کنم بیشتر به فاصله تا مرکز مخابراتی مربوط باشه![]()
یکی از دوستان من از شاتل اشتراک 512 گرفته ولی حداکثر سرعت دانلودی که داره از 50 کیلوبایت بالاتر نرفته ! شده بعضی وقت ها به 30 کیلوبایت هم رسیده !
ولی من که 256 پارس رو دارم , بین 220 تا 230 سرعت دانلودمه و این اختلاف بین سرویس های 256 و 512 خیلی عجیب و غریبه !
مشکل از چیه ؟!
من میخوام اینترنت ۲ مگ بگیرم اما گفتن نامه درخواست این سرویس رو باید بنویسید و بدید!(مدارک رو دارم بلد نیستم نامه اش رو بنویسم)
کسی بلده یه نمونه بزاره؟
خیلی عجیبه, من شاتل دیدم ۵۱۲ سرعتش ۲۵۰.البته در روز وگرنه در شب *****میشه!یکی از دوستان من از شاتل اشتراک 512 گرفته ولی حداکثر سرعت دانلودی که داره از 50 کیلوبایت بالاتر نرفته ! شده بعضی وقت ها به 30 کیلوبایت هم رسیده !
سلام چشش نکنیم مثیکه سرعت مخابرات یه کم بیشتر شده
من 256 مخابرات دارم
این نتیجه سایت speedtest.net
قبلا همین سایت سرعت دانلودم و دور وره 42 نشون میداد ولی الان 74
اون موقع با دانلود منیجر با نهایت 60 دانلود میکردم الان بین 95 تا 100 متغیره البته اگه ثابت بمونه
فک کنم ماله من مرکز مالک اشتر باشه
دوستاني كه از مخابرات دارن بفرمايند ساعات رايگان شبانه مخابرات از ساعت چند تا چند هست ؟
2 الی 7 !././
ساعت 1 هم یک بار قطع میشه![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 31-10-2012 at 18:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)