تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 1049 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود دوست گرامی

در این که سری تودوروکی صدای رعد آسا و نرم و خوبی داره که شکی نیست ولی دوست عزیز این سیستم تودوروکی با هیچ متر و معیاری زیبا نیست قربون شکل ماهت ، شما چون عاشق این سیستم هستی به نظر می اد عشق یک ذره ... . شما الان فیل رو خریدی خودت نمی دونی چطور باید تو خونه جاش بدی . خود آمپ این سیستم تو هیچ میز استاندارد سری براوو جا نمی شه و اکثر این میز ها دو ردیف بیشتر برای پلیر جا ندارند که یکیش میره برای ----- و ..
    پروداکت حرفه ای معنیش این نیست که ظرافت و دیزاین رو قربانی کنیم . این یک محصول سرگرمی خانگی هست و باید با سایر محصولات کنار خود هماهنگی داشته باشه . شما اگر مراجعه کنید به سایت های پایونر مشاهده می کنید این سیستم در اروپا و آمریکا در رده محصولات پایونر نیست و فقط برای بخش خاصی از آسیا طراحی شده . من به شخصه فکر می کنم هدف گیری محصول برای کشورهای هند و پاکستان و مجموعه شیخ نشینهای حوزه خلیج و طیف سلیقه زمخت و بدور از ظرافت این حوالی هدف گیری شده . فکر می کنم بخصوص برای این دوستانی که توی پاکستان برای کامیون لباس می دوزند و ده بیست میلیون تومن بهش منگوله آویزون می کنند خوراکشون همین تودوروکی باشه .
    من خودم قصد خرید همین سیستم رو داشتم ولی هر کاری می کنم و هر چی می خوام زندگی رو ساده بگیرم و در بند خیلی مسائل نباشم نتونستم با هیبت بی قواره این محصول خوش صدا کنار بیام .
    سیستم نوی شما هم مبارک .
    یک نکته راجع به ظرافت فرمودید که من در مورد امپ rs70 که 819 پایونیره مخالفم . اتفاقا سری آمپهای پایونیر از 519 تا 1019 و سری های الیت به زیبایی و ظرافت مشهورند اینکه تو میز تلویزیون سونی جا نمیشند دلیل بر زمختیشون نیست . بلکه برای رسیورهای نیمه حرفه ای و حرفه ای معمولا میز مناسب باید تهیه بشه که حتی جای یک بلنگوی سنتر با هر ابعادی باید توش دیده بشه .[/QUOTE]
    خداييش امپش شيكه (بماند كه خيلي جاگيره ) ولي واقا من به طراحي بلندگوهاش شك كردم نميدونم رو چه حساب اونجوري درستش كردن شايدم فكر كردن اونجوري ما بيشتر خوشمون مياد

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

جناب هاشمی و بقیه دوستان مطلع

مدل 787 سوراند از جلو داره ؟؟؟

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من هم امروز 787 خریدم.از همه دوستانی که بی منت اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه می گذارند تشکر می کنم.
    طراحی و ظاهر دستگاه عالی است.به نظر من واقعن زیباست و خوش ساخت هست.من در یک اتاق به طول 6 متر و عرض 4 متر دارم استفاده می کنم.تفکیک صداش عالیه.صدا رو تا آخر هم که بلند میکنی تغییری تو کیفیتش ایجاد نمیشه.
    جالب بود که قبل از اینکه mcacc رو استارت کنم،صداش اصلن جالب نبود.اما بعد که خودش صدا رو متناسب با چیدمان بلندگوها و ابعاد اتاق تنظیم کرد،از این رو به اون رو شد.

4. 2 کاربر از vatanema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zenit52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با تشکر از pemy و saeidghodrati و ata_webmaker و سایر دوستان عزیز

دارم به این نتیجه میرسم که برای دیزاین خونه ایرانی همین 787 مناسب تر باشه
    از نظر کیفیت و قدرت صدا هم به گفته دوستان کم نداره... تا نظر دوستان دیگه چی باشه !!!

در ضمن این 787 از نظر ورودی و خروجی دیجیتال و HDMI چیزی کم نداره که ؟ بعدا به مشکل بر نخوریم ؟

فکر کنم این هفته بیام تهران برای خرید...

6. این کاربر از zenit52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zenit52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من هم امروز 787 خریدم.از همه دوستانی که بی منت اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه می گذارند تشکر می کنم.
    طراحی و ظاهر دستگاه عالی است.به نظر من واقعن زیباست و خوش ساخت هست.من در یک اتاق به طول 6 متر و عرض 4 متر دارم استفاده می کنم.تفکیک صداش عالیه.صدا رو تا آخر هم که بلند میکنی تغییری تو کیفیتش ایجاد نمیشه.
    جالب بود که قبل از اینکه mcacc رو استارت کنم،صداش اصلن جالب نبود.اما بعد که خودش صدا رو متناسب با چیدمان بلندگوها و ابعاد اتاق تنظیم کرد،از این رو به اون رو شد.
    سلام دوست عزیز
    مبارکت باشه 787

اگه میشه کمی درباره mcacc توضیح بدید که چیه ؟

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مبارکت باشه 787

اگه میشه کمی درباره mcacc توضیح بدید که چیه ؟
    یه میکروفون کوچیک هست.شما اون رو جایی که معمولا میشینید قرار میدید...بعد نصب یا setup می کنید این mcacc رو.خودش با توجه به تعداد بلندگوها و نحوه قرارگیری شون و ابعاد و فضا و ... بهترین صدا رو برای اون نقطه ایجاد می کنه.یه جورایی دستگاه رو واسه خونه شما کالیبره میکنه.

9. 2 کاربر از vatanema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا من امروز رفتم جمهوری خیلی دنبال سیستم صدای جمع و جور و 2.1 گشتم ولی کلاً همونطور که دوستان اشاره کرده بودن سینمای خانگی درست حسابی وجود نداره با این جزئیات چند مدل mini Hifi هست می‌خواستم نظر دوستان رو بدونم ممنون.

یه مدل JVC بود nx f7 که دو تا باند کوچیک داره که توشم چوبی بود، تستم کرد صدای ریز رو واقعاً عالی تولید می‌کرد و تفکیک صداشم خیلی خوب بود ولی بخاطر کوچیکی اسپیکراش بلندی زیادی نداشت، از نظر پورتم کامل بود (ورودی اپتیکال که مد نظرم بود هم داشت) تنها مشکلش قیمت 620 تومنیش بود که به نظر انقدر نمی‌ارزید واقعاً نمیدونم حالا؟!

فیلیپس هم یه مدل Mini hifi داشت، mcd 802 که البته تو کارتن بود و بازش رو نداشت که از نزدیک ببینم ولی 400 وات خروجی، دو تا باند کوتاه ولی پهن و ظاهر نسبتاً خوب ولی پورتاش کامل نیست (ورودی اپتیکال نداره) این قیمتش بهتر بود 420 تومن بود فکر کنم.

Pioneer RS30 هم مرده فقط دو تا باند پشتش رو ببند و باندهای کوچیک جلو رو نبند اینطوری میشه 2.1!!! سیستم صدای خیلی خوبیم هست ولی خوب قیمت 620 تومنیش و استفاده‌ای که من واقعاً دارم هم‌خونی نداره زیاد.

مدل آخرم گفتم فیلیپس 3578w بگیرم دو تا بانداش بیسیمه شاید بتونم کاریش بکنم؟ قیمتشم دوروبر 520-530 بود، راستی اینو اگه از هاپر استار بگیرم ارزونتر در میاد؟ کسی قیمتی داره؟

11. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

با تشکر از pemy و saeidghodrati و ata_webmaker و سایر دوستان عزیز

دارم به این نتیجه میرسم که برای دیزاین خونه ایرانی همین 787 مناسب تر باشه
    از نظر کیفیت و قدرت صدا هم به گفته دوستان کم نداره... تا نظر دوستان دیگه چی باشه !!!

در ضمن این 787 از نظر ورودی و خروجی دیجیتال و HDMI چیزی کم نداره که ؟ بعدا به مشکل بر نخوریم ؟

فکر کنم این هفته بیام تهران برای خرید...
    ورودی دیجیتال تنها اپتیکال داره البته منظورم صداس
    متاسفانه کواکسیال نداره
    فکر کنم دو تا ورودی آئوکس و یک ورودی ام پی تی هم داره
    ورودی یو اس بی هم داره
    بلوتوٍ هم داره که باید کیتش رو جداگانه خریداری کنی که فکر کنم 40 تومان باشه
    البته به نظر من بلوتوث مسخره است
    و در ضمن چرا می خوای بیای تهران بخری مگه کجا هستی می تونی از فروشگاه اینترنتی چاره بخری همون قیمت نمایندگی میده بعلاوه که حمل رایگان هم داره البته فکر کنم تبلیغ شد

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

آقا من امروز رفتم جمهوری خیلی دنبال سیستم صدای جمع و جور و 2.1 گشتم ولی کلاً همونطور که دوستان اشاره کرده بودن سینمای خانگی درست حسابی وجود نداره با این جزئیات چند مدل mini Hifi هست می‌خواستم نظر دوستان رو بدونم ممنون.

یه مدل JVC بود nx f7 که دو تا باند کوچیک داره که توشم چوبی بود، تستم کرد صدای ریز رو واقعاً عالی تولید می‌کرد و تفکیک صداشم خیلی خوب بود ولی بخاطر کوچیکی اسپیکراش بلندی زیادی نداشت، از نظر پورتم کامل بود (ورودی اپتیکال که مد نظرم بود هم داشت) تنها مشکلش قیمت 620 تومنیش بود که به نظر انقدر نمی‌ارزید واقعاً نمیدونم حالا؟!

فیلیپس هم یه مدل Mini hifi داشت، mcd 802 که البته تو کارتن بود و بازش رو نداشت که از نزدیک ببینم ولی 400 وات خروجی، دو تا باند کوتاه ولی پهن و ظاهر نسبتاً خوب ولی پورتاش کامل نیست (ورودی اپتیکال نداره) این قیمتش بهتر بود 420 تومن بود فکر کنم.

Pioneer RS30 هم مرده فقط دو تا باند پشتش رو ببند و باندهای کوچیک جلو رو نبند اینطوری میشه 2.1!!! سیستم صدای خیلی خوبیم هست ولی خوب قیمت 620 تومنیش و استفاده‌ای که من واقعاً دارم هم‌خونی نداره زیاد.

مدل آخرم گفتم فیلیپس 3578w بگیرم دو تا بانداش بیسیمه شاید بتونم کاریش بکنم؟ قیمتشم دوروبر 520-530 بود، راستی اینو اگه از هاپر استار بگیرم ارزونتر در میاد؟ کسی قیمتی داره؟
    هایپر استار یک زمانی اون مدل فیلیپس رو حراج زده بود 460 فکر کنم میداد که از شانس بده ما هم زمانی که رفتیم تموم شده بود
    چرا پایونیر نمی خری مدل 787 ورودی اپتیکال هم داره قیمتش هم 470 تومانه خیلی هم عالیه
    جی وی سی خییلی گرونه و دلیلش هم نمی دونم چیه در ضمن اون چیزی نیست که ما ها می خوایم
    چون خیلی کوچیکه و واتش هم کمه

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ورودی دیجیتال تنها اپتیکال داره البته منظورم صداس
    متاسفانه کواکسیال نداره
    فکر کنم دو تا ورودی آئوکس و یک ورودی ام پی تی هم داره
    ورودی یو اس بی هم داره
    بلوتوٍ هم داره که باید کیتش رو جداگانه خریداری کنی که فکر کنم 40 تومان باشه
    البته به نظر من بلوتوث مسخره است
    و در ضمن چرا می خوای بیای تهران بخری مگه کجا هستی می تونی از فروشگاه اینترنتی چاره بخری همون قیمت نمایندگی میده بعلاوه که حمل رایگان هم داره البته فکر کنم تبلیغ شد

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

هایپر استار یک زمانی اون مدل فیلیپس رو حراج زده بود 460 فکر کنم میداد که از شانس بده ما هم زمانی که رفتیم تموم شده بود
    چرا پایونیر نمی خری مدل 787 ورودی اپتیکال هم داره قیمتش هم 470 تومانه خیلی هم عالیه
    جی وی سی خییلی گرونه و دلیلش هم نمی دونم چیه در ضمن اون چیزی نیست که ما ها می خوایم
    چون خیلی کوچیکه و واتش هم کمه
    787 خیلی خوبه مطمئنم از 3578 صدای بهتری هم داره ولی 3578w رو بخاطر بی‌سیم بودنش می‌خوام بگیرم چون می‌خواستم کلاً سیستم 2.1 بگیرم که مشکل فضا برای 4 تا بلندگو و سیماشون رو نداشته باشم حالا این چون بیسیمه شاید بشه بلایی سر 2تا بلندگوهای جلوییش آورد! من کلاً امروز متوجه شدم ما تو این بازار حق انتخاب نداریم یا خیلی محدوده من از این مدل FS30 پائونیر خیلی خوشم اومد ولی نیست تو بازار، دقیقاً‌ انتخابیه برابر نیاز‌های من ولی کلاً نمایندگی پائونیر رسماً امروز گفت سیستم 2.1 ما نمیاریم اصلاً!!!

Last edited by Guts; 22-05-2010 at 23:08.

14. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

از کلیه اساتید راهنمایی میخواستم چون شدیدا بین انتخاب 787 و RS30 موندم...

البته مسلمه که RS30 قویتر و حرفه ای تره ... اما از طرفی آیا به نظر شما با دزاین خونه منافاتی نداره؟
    در کنار LCD کمی ضمخت و نا متناسب به نظر نمیاد ؟
    در ضمن باید بلندگوهای عقبی رو هم گفت... که بدون پایه هستن !!!

با یکی از دوستان صحبت میکردم میگفت 787 صدای باس چندان قوی نداره ؟ درسته یا برای مصرف تو خونه
    کفایت میکنه ؟ از نظر شفافیت و تفکیک صدا چطور ؟
    البته اگه RS30 بگیرم با پلیر RS70 میگیرمش...

منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم...
    مدل 787 فوق العاده،فوق العاده بیس قوی و به اندازه ای داره.تفکیک و شفافیت عالی هم داره.

درود دوست گرامی

در این که سری تودوروکی صدای رعد آسا و نرم و خوبی داره که شکی نیست ولی دوست عزیز این سیستم تودوروکی با هیچ متر و معیاری زیبا نیست قربون شکل ماهت ، شما چون عاشق این سیستم هستی به نظر می اد عشق یک ذره ... . شما الان فیل رو خریدی خودت نمی دونی چطور باید تو خونه جاش بدی . خود آمپ این سیستم تو هیچ میز استاندارد سری براوو جا نمی شه و اکثر این میز ها دو ردیف بیشتر برای پلیر جا ندارند که یکیش میره برای ----- و ..
    پروداکت حرفه ای معنیش این نیست که ظرافت و دیزاین رو قربانی کنیم . این یک محصول سرگرمی خانگی هست و باید با سایر محصولات کنار خود هماهنگی داشته باشه . شما اگر مراجعه کنید به سایت های پایونر مشاهده می کنید این سیستم در اروپا و آمریکا در رده محصولات پایونر نیست و فقط برای بخش خاصی از آسیا طراحی شده . من به شخصه فکر می کنم هدف گیری محصول برای کشورهای هند و پاکستان و مجموعه شیخ نشینهای حوزه خلیج و طیف سلیقه زمخت و بدور از ظرافت این حوالی هدف گیری شده . فکر می کنم بخصوص برای این دوستانی که توی پاکستان برای کامیون لباس می دوزند و ده بیست میلیون تومن بهش منگوله آویزون می کنند خوراکشون همین تودوروکی باشه .
    من خودم قصد خرید همین سیستم رو داشتم ولی هر کاری می کنم و هر چی می خوام زندگی رو ساده بگیرم و در بند خیلی مسائل نباشم نتونستم با هیبت بی قواره این محصول خوش صدا کنار بیام .
    سیستم نوی شما هم مبارک .
    پیمان جان سری تودوروکی یه دیزاین حرفه ای داره البته قبول دارم که کمی توی دیزاینش اشکالاتی هم هست ولی اونجوریا هم که شما میگی نیست.
    کلا سری تودوروکی یه سیستمیه خیلی قوی ای توی زمینه صدا هستش.توی زمینه محصولات تجاری حرف اول رو میزنه.هیچ یک از سینماهای تجاری بازار توی خواب هم نمیتونن ببینن که همچین صدایی تولید کنند علاوه بر اینکه قیمت مناسبی هم داره.
    بهرحال این سیستم توی موزیک های ترنس و راک به نظرم از اسپیکرهای یکی دو رده بالاتر از خودش هم بهتر عمل میکنه.

جناب هاشمی و بقیه دوستان مطلع

مدل 787 سوراند از جلو داره ؟؟؟
    نه این قابلیت مخصوص سیستم های شرکت jvc هست.

من صدای مدل nx F3 شنیدم،به نظر یخورده تقسیم صدا توی این مدل خوب صورت نگرفته بود.به نسبت خود دستگاه ساب ووفر قوی ای داشته و همین امر باعث بم شدن صدا شده بود،در ضمن در حالت flat.
    مدل 802 فیلیپس هم من صداش رو نشنیدم ولی نمایندگی فیلیپس توی جمهوری یخورده مونده به علاالدین بازش رو داره.میتونی بری تست کنی.من چون به نظرم ضعیف اومد دیگه تست نگرفتم.
    برای مقایسه مدل های شرکت JVC پیشنهاد می کنم برو بازار موبایل نمایندگی JVC .اونجا مدل سیستمهای صوتی و کامپکت و خانگی و سینماییش کامله،همه رو از دم تست بگیر که خیالت راحت بشه.

16. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •