برای انتشار بازی نیازی به لایسنس نیست؟
برای انتشار بازی نیازی به لایسنس نیست؟
سلام
من اگه بخوام بازی رو منتشر کنم نیازی به لایسنس دارم یا ه؟
با تشکر از دوستان
محمد جان من شدیدا درگیر یادگیری unreal script هستم ولی راستش باید بازی ام تموم کنم ولی شدید می چسبیدم بهش !
سلام به همگی
اگه به ایران لایسنس نمی دند برای چی باید دنبال آنریل انجین رفت.
من دیروز به اپیک گیم ایمیل زدم بابت لایسنس
امروز جواب من رو دادند :
" به خاطر مسائل سیاسی ما نمی توانیم برای مردم ایران لایسنس صادر کنیم"
حالا ما باید چیکار کنیم؟
عزیزان م تو مجله دنیای بازی
خوندم که برنامه نویس گرشاسپ گفته بود اگه بخوایم از آنریل استفاده کنیم باید 25درصدش رو بدیم به اپیک نمیدونم قضیه چیه !
بابا اول بازی رو درست کنید بعد برید سراغ انتشار و لایسنش و از این حرفها
حداقلش اینه که ایران که کپی رایت نداره تو ایران میتونید راحت بفروشید
فقط 25 درصدش رو بدید به دولت به جای سازنده ی موتور خوبه
منظورش این بوده که اگه بخواهیم بازی رو منتشر کنیم اول باید لایسنس رو خریداری کنیم بعدش باید از اون چیزی که در بیاریم 25% رو به اپیک گیم بدیم ( به ایران هم نمیدهند)
شما بازيه خوب بساز با كله برات منتشر ميكنن ( روي سايتشون ميزارن )مسائل سياسي هم يادشون ميره
چند صفحه پيش هم درباره ي سخنران اپيك نوشتم كه از بازي هاي ايراني بازديد كرد و يه جورايي گفت كه ساپورتشون هم ميكنن
اون ها بازيه اولشون سوشيانت بود كه براي ساختش ( به گفته ي خودشون ) اديتور طراحي كردن با استفاده از Ogre 3D ( اگه درست نوشته باشم ) بعدش كه سوشيانت كنسل شد بازي گرشاسپ رو شروع كردن به ساختن از همون اديتور استفاده كردن (چاره اي هم نداشتن اين همه زحمت كشيدن براي ساخت اديتور !) به خاطر همين هست كه از انجين هاي ديگه استفاده نكردن ولي جريان 25 درصد واسه اين هستش كه اگر بازيتون به فروش بره در صورتي كه سود بازي كم باشه 25% به Epic ميرسه براي اطلاعات بيشتر به iran-rose مراجعه كنيد
هيچ ربطي به لايسنس نداره عزيز من باز هم ميگم شما خروجي بگير دموي بازيت رو بفرست براي اپيك اگه بازيت سطحش خوب بود توي سايت UDK هم ميزارن ! باز هم ميگم هيچ احتياجي به لايسنس نيست
سلام به دوستان گلم
بالاخره موفق شدم جوابی برای مشکل سوم شخص پیدا کنم (با کمک یکی از یه سایتهای آلمانی!!) اینم چندتا شات ازش براتون میزارم ببینید .... چطوره؟؟؟
بزودی آموزشش رو براتون میزارم...
(اگه موفق به دیدن عکسها نشدید بگید یجای دیگه آپ کنم برای بعضی ها شاید tinypic فیلتر باشه)
Last edited by Vahid67; 28-06-2010 at 02:34.
به نظرت دوربین خیلی پایین نیست از پشت سره خیلی جالب نشده ها
باید یه تریلر درست کنی ببینیم چطوری شده اینجوری نمیشه درست تشخیص داد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)