من با وایرلسش کار کردم خوبه
ولی اصلا با ناویگیشنش تا حالا نتونستم کار کنم
اون پست صفحه 97 رو هم خوندم ولی ...
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
هیچ راهی برای پخش divx/avi پیدا نشد؟
من با وایرلسش کار کردم خوبه
ولی اصلا با ناویگیشنش تا حالا نتونستم کار کنم
اون پست صفحه 97 رو هم خوندم ولی ...
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
هیچ راهی برای پخش divx/avi پیدا نشد؟
با برنامه winx کانورتور میشه با حجم کم فرمت دایوایکس رو به mp4 تبدیل کرد
من امتحان کردم پخش کرد با کیفیت نسبتا خوب
--------
ببین دوست عزیز کلا تاچهای خازنی با مقاومتی تفاوتشون در فشار دادن رو صفحه هستش یعنی شما تو تاچ مقاومتی مثل گوشیهای 5800 و N97 باید هنگام لمس کمی رو صفحه فشار بیاری یا ضربه بزنی اما تاچ خازنی کاملا لمسیه یعنی نیاز به فشار نیست و من گوشی X6 ندارم ولی با این توضیحات مطمئنم گوشی X6 بهترین بازدهی نصبت به لمس صفحه رو داره
شاید تو mobile9.com گیربیاریولی خودم مطمئن نیستم که تم فلش بخوره! فکر نکنم
Last edited by Help118; 05-07-2010 at 16:29.
مگه X6 تم فلش می خوره؟!
شاد باشین![]()
باید بگردی برنمه وبازی واسه سیمبیان سری 60 ویرایش پنجم خیلی کمه به mobile9.com مراجعه کن
واسه بازی شتاب سنج می تونم آسفالت 4 رو پیشنهاد بدم
http://www.herosh.com/download/4642938/Asphalt.4._a_b_.p30world.com.rar.html
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
والا من خودم نمی دونم تصویر متحرک میشه رو دسک تاپش قرارد اد یا نه خودم تست نکردم
قضیه لک برداری رو هم جایی نه خوندم نه شنیدم فقط قابلیت ضد خش داره نه ضد لک! گ رچه اون نایلون رو ال سی دیشو که من خودم نکندم هنوز با اون کار می کنم!
داخل بسته این گوشی قلم وجود نداره این گوشی با قلم های معمولی اصلا کار نمی کنه
دنیا دنیا باهم فرق دارن. تاچ خازنی تحول و تکنولوزی جدیدیه که اولین بار تو گوشی های نوکیا در ایکس 6 بکار گرفته شده (منظورم این نیستش که گوشی های برند دیگه تاچ خازنی نداشتند!)
باید بگم دیگه با مداد کار نمی کنه. با ناخن کار نمی کنه. با دستکش کار نمی کنه. فشار دادن رو صفحه نمی خواد بلکه فقط لمس دکمه لازمه واقعا خوشاینده و هزارتا مزیت دیگه
درضمن قابلیت مولتی تاچ از مزایای صفحه خازنیه ولی متاسفانه این گوشی و سیمبیان این گوشی ساپورتشو نداره. صفحه خازنی بسیار حساس تر و رفلکسش بسته به سخت افزار دستگاه خیلی بالاتره. دفعات کرار استفاده از این صفحات بیشتر و عمرشون هم بیشتره.
اگه اطلاعات مفصلی راجع به تکنولوژی خازنی و مقاومتی خواستین واستون بنویسم
آره فکر کنم فروشنده الکی ازخودش می گفت چون گفت این نه قلم داره نه با قلم کار می کنه منم گفتم پس زود زود کثیف نمی شه برگشت گفت ساختش طوریه که لکه اینا روش نمیافتهبه هر حال ممنونم از شما
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
نمی خوره ؟؟؟ حیف شد![]()
این گوشی فقط با انگشتهای دستتون بازی می کنه مثل کره!![]()
قلم تو بستش نیست ولی قلم های مخصوص خازنی تولید شده توسط نوکیا که فعلا نمی دونم به ایران اومده یا نه. این قلم مخصوص گوشی های تاچ خازنیه و جوری هستش که رسانای الکترونی بدنه. شاید گرافیتی باشه! و قیمتش هم بنظر میرسه یکم گرون تر از معمولیها باشه
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
دوست من ان 97 گوشی مخصوص اس ام اس نگاری و تایپ و این جور حرفاست. دوربینشم انگار یه ذره بهتر از ایکس 6 هستش ولی صفحه تاچش مقاومتیه
ایکس 6 صفحه خازنی داره که می ارزه به خیلی چیزا. همچنین بهینه شده واسه موسیقی. اگه به مدیا پلیرش هم بری میشه به اکوآلایزر Bass booster اشاره کرد.
در مورد نویگیشن و جی پی اس و وای فای باید بگم دقیقا مثل همند از لحاظ سخت افزاری و تفاوت آنچنانی تئوریکا بین اینا وجود نداره! یعنی اگه فقط ملاکت این دوتا باشه در این دو مورد میشه گفت شبه همند. حتی ورژن نرم افزاریشون و حتی سخت افزارشون![]()
دیگه اونقدرا میفهمم فرق خازنی با مقاومتی رو !
منظورمو بهتر میگم
مثلا تو 5800 مثلا انگشت رو رو یه قسمت از صفحه فشار میدیم و اون رو به بالا و پایین میبریم و صفحه بالا پایین میشه این جالت تو ایکس 6 چگونه است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)