دوستان توروخدا کمک کنید
ما نفهمیدیم بالاخره!!
یکی با زبان ساده (مشکل از منه ها!!) به من بگه من اصلا یک آیفون با ورژن 3.1.3 بگیرم یا نه؟
اصلا اگر بگیرم مگه نمیشه بعدا آپدیت اش کرد؟(آخه بعضی ها میگن نگیر بخاطر ورژنش!!!!)
اگه بگیرم ، با سریال 01203000 میشه موقتا جیل اش کرد یا نه؟ همیشگی میشه جیل اش کرد؟
یکی بگه چیکار کنیم؟ بخدا 13 روز عیدو تو کف موندیممممممم........
خوش اومدی به پی سی ورلد
خوب عجله عجله اومدی میخای زود هم یاد بگیری
باید کمی صبر داشته باشی
بیشتر جوابهات بطور کامل در تاپیک هست اگر جستجو کنی پیدا میشه ولی من مختصرا برات یه توضیحی میدم.
به من بگه من اصلا یک آیفون با ورژن 3.1.3 بگیرم یا نه؟
هیچ فرقی نمیکنه آیفون چه ورژنی باشه چه 1 باشه (!) چه 3 یا 3.1.3 همه فریمور اپل هستن ولی فریمور 3.1.3 جدیدترین فریمور اپل است و تنها فرقی که با بقیه فریمورها دارد اینست که فعلا جیل نمیشه
اصلا اگر بگیرم مگه نمیشه بعدا آپدیت اش کرد؟
اصلا ربطی نداره فریمور گوشیت هر کدوم باشه میشه آپدیت کرد. (البته نه از خود سایت اپل بلکه از تاپیک زیر)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بگیرم ، با سریال 01203000 میشه موقتا جیل اش کرد یا نه؟ همیشگی میشه جیل اش کرد؟
نمیدونم این سریال که میگی چیه
جیل برک موقتی و همیشگی نداریم که
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
سلام دوستان
من میخوام یه l phone 3gs 32G لاک (از این299 )از امریکا بگم بیارن.
دوستم که اونجاست باید چیکار کنه؟
بعد از خرید من باید چیکارا کنم تا بتونم با سیم همراه اول استفاده کنم؟؟؟
لطفا کامل توضیح بدین حسابی گیج شدم اخه هرکی یه چیزی مگه!
با تشکر از همه دوستان.
مگه کشکه که هرکسی چیزی بگه
روش فقط یکیه
میری نمایندگی معتبر اپراتور هایی که اپل باهاشون قرارداد داره (مثل AT&T , Orange , Vodafone و...) یک قرارداد یا به اصطلاح Contract باهاشون میبندی بعدا آیفون رو تحویل میگیری با سیم کارت خود اون شرکت (البته به این راحتی ها هم نیست و اونقدر خرج داره که قیمتش واسه مصرف کننده مثل همون آنلاک فکتوری درمیاد)
برای آنلاک کردن هم نرم افزار هست که با مطالعه همین انجمن آیفون میتونی یاد بگیری.