وقتي سريعا هدفون وصل شه تا تهش به گوشي اين پيغام مياد( Default Accessory) ولي اگر در حالت نيمه باشه اون 3 تا پيغام مياد!
وقتي سريعا هدفون وصل شه تا تهش به گوشي اين پيغام مياد( Default Accessory) ولي اگر در حالت نيمه باشه اون 3 تا پيغام مياد!
همینطوره الان امتحان کردم .
به صورت کد بذار شاید درست بشه
الان هندزفری شما همینه دیگه ؟
[/LEFT]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته !
اره همینه ولی رنگش سفیده.الان هندزفری شما همینه دیگه ؟
من این هندزفری رو کنار گذاشتم چون کیفیت خوبی نداشت.بجاش یه هدفون Creative EP-630 گرفتم کیفیتش خیلی بهتر شد.فقط بدیش اینه که میکروفون نداره و باید برا جواب دادن به تماس ها از میکروفون گوشی استفاده کرد.
می دونم جای سوالم اینجا نیست ولی فکر کنم زودتر به جواب برسم من یه pdf می خوام هرچی گرفتم روز شمار برای باطل شدن داره خیلی هم گشتم پیدا نکردم تو سایت همه را دانلود کردم ولی هیچ کدوم همیشگی نبود لطفا کمکم کنید خیلی لازم دارم حتی سی دی نوکیا 2010 را هم گرفتم گوشیم نشناخت ساین هم کردمش بازم نشناخت ساپورت نمی کنه مشکل از گوشیم به نظرتون
اگر یکی پیدا بشه فرمت H264 رو تبدیل کنه ببینه چه خبر ؟
البته واسه امتحان هم که شده اینکار رو بکنید چون کیفیت این فرمت خیلی بالاتر از MP4 هست
H264 640*480
امروز با فرمور كوك شده (فايل هاي فلش به همراه rom patcher براي هك دائمي گوشي ) باز فلش كردم با جاف گوشي رو ! فكر كنم پدر اين گوشي رو در اوردم از بس فلشش كردم!![]()
مراقب باش. UPS گوشی تا یه اندازه دووم داره ها... کافیه وسط عملیات نوشتن CMT در هنگام فلش، گوشی UPS خالی کنه... اون هنگامه که می بایست خرها رو به صف کنی و گونی گونی باقالی بارشون کنی!!!
شاد باشین![]()
به نكته جالبي اشاره كردي .. مرسي گفتي![]()
این رو امتحان کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد : (فاصله ها رو بردارید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه لینک دانلود ویدیو با همین فرمت رو بدید تا تست کنم .
یک سوال : موقع فلش گوشی با فونیکس یه ارور میده که فایلی که اسمش تقریبا iran_2g بود وجود نداره اما کارش رو ادامه میداد . این فایل لازمه ؟
سلام دوست عزیز واقعا دستت درد نکنه شرمنده خیلی زحمت میدم تو 2 تا جای مختلف آپلود کردم با وینرار اکسترکت کنید اگر پخش کنه میبینید که کیفیتش چقدر بالا هست واید هم هست مخصوص صفحه 5530
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدیا فایر لینک مستقیم هست و واسه دانلود بهتره سعی کنید از مدیا فایر دانلود کنید 6 مگابایت هست![]()
Last edited by mehryazdan; 18-06-2010 at 09:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)