همین استار wifi نداره اگر شما این تکنولوزی بدردت میخورد هیچ وقت این دو گوشی رو باهم مقایسه نمیکردی من فردا پس فردا میرم یک مودم وایرلس میخرم با وایرلس میتونم اینترنتم رو با گوشیم و کامپیوترم به اشتراک بگذارم حالا استفاده تو دانشگاه و ... بماند
اگر یک لپتاپ وایرلس دار داشته باشی می تونی بجای مودم وایرلس هم ازش استفاده کنی
من برای شرکت یکی از دوستام که ADSL رو به لپتاپش وصل کردند و اتفاقا موبایل فروش هم هستند اینکارو کردم
دیگه لازم نشده مودم وایرلس بخرند با گوشیهاشون میرن تو وب
البته خوب مودم باشه هم که راحت تره
در مورد عکاسیشون جت زیاد زیاد شاخ نیست واسه همین از این موضوع میگذرم اما در مورد فیلمبرداری حت تا حدودی میتونه نیازهاتو در مواقع اضطراری برطرف کنه ولی استار ابدا
من خودم از اشخاصی هستم که به عکس اهمیت زیادی می دم، عکس گرفتنش زیاد هم بد نیست
مثلا می تونم به خیلی ها نشون بدم که مثلا عکسی که SonyEricsson X1 می گیره خیلی بهتره
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم بهتون بگم که در دوربین کامپکت (همه موبایلها دوربینشون کامپکت هستند) بالاتر از 3.2 مگاپیکسل نداریم بقیه هم که می بینید قدرت های نرم افزاری است که این عددهای بالای مگاپیکسل رو میاره
در مورد سی پی یو من هم معتقدن با سیستم عامل جاوا این سی پی یو زیاد به درد نمیخوره و بیشتر یک رقم هست تا عمل شاید اگر روی این گوشی سی پی یو 400 مگا هرتز هم میذاشتند زیاد فرق نمیکرد ولی خوب حداقل تو پخش تصویری و فیلمبرداریش به درد میخوره اما تو سیستم عامل نه
CPU بالاتر به منوها زیاد ربطی نداره اونموقع ویندوز XP باید سریع منوهاش می اومدند
بیشتر در پخش فیلم و انجام عملیات پردازش تصویر است
دیدید تو اکثر گوشی های نوکیا پس از گرفتن عکس چند ثانیه ای باید منتظر شد و یا هنگام پخش فیلم گیر می کنه
در نرم افزارهای ویرایش تصاویر هم می تونید این سرعت رو لمس کنید
جت رو خودش یک Image Editor داره
تازه Dynamic Canvas رو استفاده کنید و حالی ببرید فایلهای انیمیشن فلش می سازه براتون بعد بلوتوث کنید برای زیدتون هاها JK