بازیهای مولتی پلتفرم روی PC کیفیتی بهتر از کنسول دارند کاملا هم میشه ثابت کرد به شرط اینکه با یک سیستم High End اجرا بشه!!وقتی روی 360 بازی کردم کاملا واضح بود که کنسول بهتر از کامپیوتره
ضمن تشکر از صحبتهای آرمین جان!!
بازیهای مولتی پلتفرم روی PC کیفیتی بهتر از کنسول دارند کاملا هم میشه ثابت کرد به شرط اینکه با یک سیستم High End اجرا بشه!!وقتی روی 360 بازی کردم کاملا واضح بود که کنسول بهتر از کامپیوتره
ضمن تشکر از صحبتهای آرمین جان!!
سلام!
ميگم اين توضيحات خارجي رو بصورت محتواي مخفي بزاريد تا نماي تاپيك بهم نخوره!
ممنون!
مسعود جان من دقیقا نمیدونم به چه شکل باید اینکارو انجام داد لطفا یک توضیحی بدین .
با تشکر بسیار از آقا حسین
ستارگان pes در اسپانیا انتخاب شدند .....(همون طرفداران دو آتیشه که از قدیم با این بازی هستند )
Paul was called (white) and Gonzalo (blue)
![]()
Last edited by google_boy07; 21-07-2009 at 21:18.
آقا یقه رو ول کنید .
با عرض شرمندگی من یه چیزی رو فراموش کردم .
روی 360 با تلویزیون 37 اینچ فول hd بازی میکنم .
تو کامپیوتر با یه lcd معمولی ...
شاید این باعث شده که تو کنسول بهتر به نظرم بیاد
اولین اطلاعات در مورد مستر لیگ منتشر شد ...........
همچنین چند Screenshot از محیط مستر لیگ منتشر شده است ...
اینم توضیحاتش
PES 2010 Master League Details Emerge!
The press release details new features that are ready to be discussed, introducing expanded managerial elements, sponsorship (with real currency), and youth team elements. Hit the jump for all the info and new screens, NOW!
PES 2010: Master League Evolves
Konami reveals expanded managerial elements, including new fiscal, sponsorship, and youth team elements
Konami Digital Entertainment GmbH has outlined significant advances to the Master League section of its forthcoming PES 2010 title.
Master League has proven one of the key attributes to the PES series’ longevity, and PES 2010 will introduce a number of new elements that will contribute to the overall realism and lasting appeal of the new game.
On selecting the Master League option, players are now presented with a menu split into three areas: ‘Club House’, ‘Stadium Walk’, and ‘Office’. Each of these is an umbrella for different parts of a manager’s role, with ‘Club House’ used for tactical and match day options, ‘Stadium Walk’ for main game settings, and ‘Office’ for scouting and player acquisition dealings.
The in-game menus are now much simpler to navigate, and players can jump between the three areas with ease. The Club House element has also seen the creation of an all-new Youth Team section, which works alongside the first team squad. As the game progresses, the player can opt to invest in talented members of their youth team to fast-track their development. This burgeoning talent can then be introduced into the first team, as with so many real-life ‘academies.’
The Office area is where all transfer and financial dealings take place. Real currency is now used in PES 2010, and additional monetary routes are also available. Sponsorships can now be negotiated, with player securing big money deals with companies that can be used to invest in the team and youth set-up. Results on field affect the direct value of the club tio interested parties, and fan clubs are also used as a barometer of the club’s success.
The information released is extremely promising, and signifies Konami’s intentions of creating a more deeper and involved ML in PES 2010. It’s the first bit of info we have regarding the much loved mode, but certainly not the last. Expect more details and new features to be announced in the coming months!
We’ll be dissecting the pics and press release later today, so stay tuned for more insight!
Last edited by google_boy07; 22-07-2009 at 15:40.
کونامی قابلیتهای مدیریتی وسیعی رو در مستر لیگ گنجونده از جمله
سیستم جدید محاسباتی و مالی باشگاه
جذب اسپانسر
اضافه شدن عنصر جدید "تیم جوانان"
به نظر من امسال میخاد یه شبیه ساز فوتبال تکامل یافته به معنای واقعی رو منتشر کنه
امیدوارم ایندفعه 50% حرفاشون درست باشه که اگه اینطور بشه با همین 50% پیشرفت یه شاهکار خواهیم دید
خب بازم با اجازه دوستان من ترجمه متن بالا رو میذارم .
انتشار جزئیات جدیدی از مستر لیگ 2010
جزئیات جدید این بخش شامل عناصر بسط داده شده مدیریتی – اسپانسرها ( با ارزهای واقعی) و همینطور بخش تیم جوانان باشگاه میشه .
شرکت کونامی یک نمای کلی ازپیشرفتهای مهمی که در بخش مستر لیگ صورت گرفته را منتشر کرد .
این مساله ثابت شده که این بخش از گذشته تا الان یکی از کلیدی ترین بخشهای سریهای این بازی بوده و نسخه جدید این بازی ارکان جدیدی را در این بخش به نمایش خواهد گذاشت که به واقعیت گرایی کلی بازی و همینطور جذابیت این نسخه کمک میکنه .
توی بخش آپشن مستر لیگ - گیمرها منوی جدیدی رو مشاهده خواهند کرد که به بخش های مختلف تقسیم میشه : بخشهایClub House, Stadium Walk و Office’ هرکدوم از این قسمت ها بعنوان ارکان مختلف مدیریت باشگاه قلمداد میشن . Club House’ برای آپشن های تاکتیکی و کلا مسابقه ای تیم بکار برده میشه Stadium Walk’ برای تنظیمات اصلی بازی وOffice’ برای حسابداری و امور مالی باشگاه و همینطور مسائل مربوط به مذاکرات و قراردادهای مالی بازیکنان مورد استفاده قرار میگیره .
کار کردن با منوهای بازی خیلی راحت تر شده و گیمرها براحتی میتونن به این سه بخش دسترسی داشته باشن .توی یکی از بخش های Club House قسمت جدیدی طراحی شده که مربوط به تیم جوانان باشگاه میشه که در کنار تیم اصلی باشگاه فعالیت میکنه .به همین شکل که بازی جلوتر میره میشه یک بازیکن رو جهت سرمایه گذاری و بمنظور سریعتر بارور کردن استعدادادهاش اونو در بخش بازیکنان مستعد تیم جوانان قرار داد .
رشد سریع استعداد اون بازیکن میتونه منجر به این بشه که اونو کم کم به تیم اصلی باشگاه برسونه مثل بسیاری از آکادمیهای واقعی فوتبال که در دنیا وجود دارن .
بخش Office’ جایی که تمام مسائل مربوط به نقل و انتقالات بازیکنان و مذاکرات مالی اونجا شکل میگیره .توی نسخه 2010 بازی با ارزهای واقعی سر و کار داریم .موسسات اسپانسری جهت تامین سرمایه های هنگفت برای اداره باشگاه و همینطور اداره تیم اصلی و تیم جوانان باشگاه با کمپانیهای مختلف وارد مذاکره و عقد قرارداد میشن .نتایجی که تیم طی مسابقات میگیره تاثیر مستقیمی روی ارزش و اعتبار باشگاه میذاره همچنین طرفداران و فن های باشگاهها برای خودشون شاخصی جهت میزان موفقیت باشگاهها دارند .
اطلاعات منتشر شده واقعا نوید بخش و امید دهنده هستن و ثابت میکنه کونامی برای خلق یک مستر لیگ پر رمزو راز و پر محتوا تر تلاش میکنه .مطالبی که ذکر کردیم مقدار ناچیزی از اطلاعاتی بود که ما راجع به این مود دوست داشتنی بیان کردیم .قطعا این تمام چیزی نبود که میشد درباره این بخش از بازی گفت .منتظر جزئیاتی بیشتری باشید که ماه آینده منتشر میشه .
ما در این رابطه عکسها و مطالب خبری هم داریم که امروز منتشر میکنیم پس جهت اطلاع بیشتر منتظر باشید .
...
ام چند تا نکته توی این عکسا وجود داره که جالب به نظر میرسه :
- تیمی که توی تصویر اول دیده میشه رتبه 18 دسته دوم اون کشوره این مساله اینو میرسونه که توی این نسخه تیمهای دسته دوم هم وجود دارن .
- آمار تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه توی تصویر ارائه شده که نکته جالبیه .
و نکته سوم
این نوشته ( Teams being watched )به معنی اینه که نمایندگان این دوباشگاه بمنظور مذاکره و عقد قرارداد احتمالی بازی شما رو زیر نظر گرفتن .
دوستان عالیه.بهتر از این نمیشه.
آقا حسین یه زحمت بکش و اگه میتونی از آدام بپرس که Calendar (تقویم) تغییر کرده؟![]()
من فکر کنم یه چند وقت دیگه احتمالا توی ign یه اطلاعاتی از بازی میاد ، آخرشم مینویسه:
برگرفته شده از تنها تایپیک سریع السیر در امر تبادل اطلاعات یعنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)