شیطان پنهان
نویسنده : جسیکا استیل
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شیطان پنهان
نویسنده : جسیکا استیل
بخواب زیبای من
نویسنده:ماری هیگینز کلارک
مترجم:کتایون شادمهر
رمان زیبای پیمان عاشقی
نويسنده: نجمه صاحب الزمانی
موفق باشید!
قلب شیشه ای
نویسنده : فاطمه طاهری
موفق باشید!خلاصـه کتاب: میترا در خانواده ای مردسالار به دنیا امده که دختر را ننگ خود می دانند و به او اجازه ی فعالیت های زیادی را نمی دهند. او با پسری به نام سعید اشنا می شود. اما جرات ابراز عشق و علاقه اش به وی را در خانواده ندارد تنها خواهر بزرگ تر وی در جریان موضوع است که ازدواج کرده اما او هم کاری برای خواهرش نمی تواند انجام دهد. سعید به خواستگاری میترا می اید اما به جرم نداشتن پدر از سوی خانواده ی میترا مورد تایید قرار نمی گیرد. دختر و پسر جوان به رابطه ی پنهانی خود ادامه می دهند و پنهانی با یک دیگر ازدواج کرده و از تهران می گریزند. میترا بعدها تاوان اشتباه خود را پس می دهد اما دیگر دیر شده و کاری از دستش برنمی اید. سرانجام پس از مدت ها تحمل سختی تصمیم می گیرد به تهران و نزد خانواده اش بازگردد غافل از این که سرنوشت بازی دیگری را در پیش گرفته است پدر که میترا را ننگ خانواده ی خود می داند شبی غرق در جنون او را به قتل می رساند.
ساغر شکسته
نویسنده : مژده میرزاده موسوی
موفق باشید!تصویری از شکوفایی لطیف ترین احساسات عاشقانه بر نهال خشک زندگی در حکایتی لبریز از هیجان تکرار ساده یک عشق ...
شکلات تلخ
نویسنده : پروین دروگر
موفق باشید!
روزهایی که بی تو گذشت
نویسنده : مریم دالایی
موفق باشید!
سلام من ثبت نام کردم ولی نمی تونم دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام لينك هيچ رماني براي دانلود واسه من نيست لطفا راهنمايي كنيد
سلام دوستان بعضی از صفحه هات با مشکل روبرو شـدن منم در جـریان نبودم که دوستان بهم گفـتن !
هر رمانی که خواستید قسمت تایپک درخواست رمان درخواست بدید براتون لینک دانلودش رو قرار میـدم
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)