من برای اولین ماموریتم جک رو نجات دادم همون زن کچله
یکی از ماموریت هاش نوشته پرونده های ایلوسیو من را بخون و افراد مورد نیاز را جمع کن
پرونده هاش کجاست
یکی راهنمایی کنه
بعد اون بی تربیتی یا بد دهنی جک را چجوری تغییر بدم؟
من برای اولین ماموریتم جک رو نجات دادم همون زن کچله
یکی از ماموریت هاش نوشته پرونده های ایلوسیو من را بخون و افراد مورد نیاز را جمع کن
پرونده هاش کجاست
یکی راهنمایی کنه
بعد اون بی تربیتی یا بد دهنی جک را چجوری تغییر بدم؟
شما پاراگون ورنجرت در چه حالتي بود؟ آپگريد هايي كه انجام دادي چقدر بود؟
محتوای مخفی: برای اینکه هم تیمی ها تو مرحله آخر یعنی Omega 4 Relay زنده بمونن باید قبلش...
- باید به دنبال 4 نفر باشین (4 تا ماموریت Recruit رو انجام بدین): 2 مورد تو سیاره Omega و 2 مورد دیگه هم دو کهکشان دیگه, که یه نفرو فعلا پیدا کردین.
- تغییرش به صحبت کردن خودتون برمیگرده.
در مقابل صحبت های طرف مقابلتون چندین واکنش می تونین داشته باشین: در حالت عادی, دیالوگ های سمت راست بالا برخوردهای مثبت شماست که باعث افزایش نوار Paragon (آبی) میشه. دیالوگ های سمت راست پایین برخوردهای منفی شماست که باعث افزایش نوار Renegade (قرمز) میشه. دیالوگ های سمت راست وسط هم برخوردهای نه مثبت و نه منفی حساب میشه. (بی طرفانه)
جلوتر به جاهایی میرسن که علاوه بر دیالوگ ها و برخورد های مثبت و منفی می تونین موارد مثبت تر و منفی تر هم داشته باشین. موارد مثبت تر, موارد دست چپ بالا حساب میشه و رنگشون آبیه و موارد منفی تر هم موارد دست چپ پایین حساب میشه و رنگشون قرمزه.
جملات مثبت تر وقتی باز هست که Paragon به اندازه کافی داشته باشین. جملات منفی تر هم وقتی باز هست که Renegade به اندازه کافی داشته باشین.
چند سایت مختلف به DLC جدید این بازی به نام Kasumi - Stolen Memory امتیاز دادن . از جمله گیم اسپات که امتیاز 6.5 داده و همین طور IGN که امتیاز 7.5 داده. کلا امتیازهای خوبی نگرفته.
من الان دوباره می خوام یه بار دیگه بازیو برم حالا نمی دونم این DLC رو بگیرم یا نه. حجمش خیلی بالاهه و گرفتنش واقعا سخته. حالا نمی دونم واقعا می ازه اونو بگیریم یا نه.
اگر یه نفر که اینترنت خیلی پر سرعت داره می تونست اونو فشرده کنه و برای دانلود بذاره خیلی خوب می شد. چون دانلود حدود 1 گیگ خیلی سخته با توجه به اینکه اینترنت پر سرعت هم بعضی ها ندارن و باید از جایی دانلودش کنن. برای فروش هم فکر نکنم بیاد.
Last edited by vahidgame; 09-04-2010 at 10:44.
سلام دوستان
روی gtx 260 چند فریم میده؟
اقا من اینو دانلود کردم اما وقتی لود می کنی واسه نصب یه اینستالر میاد و میره و دیگه خبری نیست
یعنی 990 مگ کشک؟
این قسمت هم مثل قسمت اول چند پایان مختلف داره؟
برای رسیدن به هر پایان چجوری باید عمل کنیم؟
نه !! کلأ یک پایان داره . ولی آمادگیتون برای انجام مأموریت و همچنین مأموریت های فرعی که انجام دادین ، باعث می شن که کاراکتر هاتون زنده بمونند و یا بمیرند.
آره.فک کنم دو تا پایان داشته باشه.یکی اینکه شما زنده می مونید و دیگه این که میمیری.اینو خودم خوندم از تو نت .
فکر کنم که اون پایان عصر اژدها بود!!در masseffect تنها کسی که حتمأ زنده می مونه ، خود sheperd هست و سایر افراد ممکنه که بمیرند!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)